Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele
Am intrat sa va uram sarbatori fericite si tot ce va doriti !!!!!!
Anca parca nu mai am de azi de dimineata
Cum te simti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
chiar ma simt foarte bine...si asta nu pentru ca sunt departe de agitatia aia din timisoara.. Ma simt acum la 7 sapt mult mai bine fata de cum ma simteam in sarcina cu Raul.Nu simt nevoia aia disperata de a manca. Cu Raul deja luasem in greutate un kg...acum nu am luat deloc..Mananc normal... dar nu prea am permisiunea de la bb2 sa pap prostii gen pizza... hamburger... si macaruri grele... Foarte bine ma bucur ca ma tine departe de ele si ma constrange sa pap sanatos. Sper sa fie fetita... si poate are grija de silueta de pe acum
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito
ancadragoman spune:
lasa ma ca e fata desteapta si nu mananca tampenii,baga lactate ,fructe si legume...dar cred ca nu ai uitat
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Ank83 spune:
gata va pupacesc si ies ca s-a trezit strumful.... si plecam.
Un paste fericit tuturor....
Anca felicitari pentru ciorba de loboda...
Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Multumesc la fel.
Sa ii faci si tu ca e f buna
poze si filmulete
povestea nasterii
roxx spune:
am intrat sa va urez ca Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
SufletDInger spune:
Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile, lasand in schimb doar lumina si speranta. Paste fericit!
Si inca o urare....bebeii sa va sparga toate ouale.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
crisstiana spune:
Am intrat sa va uram Sarbatori Fericite! si speram sa va indeplineasca iepurasul toate dorintele.Paste Fericit tuturor mamicilor si bbeilor!
Noi am facut ieri vaccinul de 4 luni.Totul a fost ok.Nu am plans si nici nu am facut temperatura.Ne-am cantarit si masurat: avem 7,600 kg si 66 cm.Cu toata greva foamei si criza de lapte pe care am avut-o am castigat luna asta 600 grame si sunt super fericita in ciuda programului haotic(mai ales cel nocturn...).Deocamdata nu incepem diversificarea(speram pana la 6 luni), desi ni s-au ''administrat''sfaturile corespunzatoare de catre pediatra( care la fiecare control e alta )
Piticu doarme acuma, dar vreau sa va traduc si voua ''schema''(daca nu se trezeste intre timp), ca sa vedeti ce se recomanda aici.
Un pupic special fetelor care si-au amintit de ziua noastra.Stiu ele care sunt, nu le mai enumar aici.Multumim din suflet!
crisstiana spune:
Alimentatia copiilor incepand de la 5 luni
Se va incepe cu cereale fara gluten, dimineta sau seara,adaugand 2 sau 3 masuri la sticla de lapte.Pe parcurs se pot adauga mai multe masuri pana se obtine un amestec omogen care se administreaza cu lingurita.
Glutenul se introduce incepand cu 7 luni.
O saptamana mai tarziu, se poate incepe adaugarea fructelor, la masa de dimineata, facand un amestec omogen din portocala, banana, mar si para.Fructele se curata de coaja si se dau prin blender fara a mai adauga nimic.Se pot adauga cereale fara gluten daca amestecul obtinut e prea lichid.Se admin.cu lingurita.Alte fructe precum capsuni, kiwi sau piersica se introduc la varsta de 1 an.
Restul meselor vor fi de lapte(matern sau praf)
Se intampla frecvent ca la inceput copilul sa refuze alimentul si de asemenea utilizarea linguritei.Progresiv si cu rabdare , copilul se va adapta.
Despre igiena : baie si plimbare zilnica; administrarea vit. D3
Despre stimulare: jucarii in jurul copilului, muzica
Prevenirea accidentelor: atentie la caderi, sunt interzise jucariile mici, atentie la siguranta in automobil.
Atata tot.
Cam vag mi se pare mie si deloc personalizat in functie de copil.
Am mai gasit o schema intr-o rev. de specialitate.Mi se pare un pic mai completa.O sa o trimit si pe aceea cand mai intru.Acum s-a trezit bb si nu mai pot sta.We placut!
catus76_ro spune:
Dragi mamici si tatici!
Va doresc din toata inima sa aveti parte de multa bucurie in suflet si liniste cu ocazia Sfintelor Sarbatori, alaturi de toti cei dragi , in special de puiutii vostri, bulgarasi si globulete si nu doar ei (pt mamicile cu mai multi puiuti)!
pe toate
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!