Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by creem

Cristina...m-ai ajutat mult..multumesc!
Acum am si eu cateva poze la semnatura...o sa pun mai multe cand am timp!

Pupici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

tare scumpa e printzesuca!

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Noi tocmai ce ne-am intors de la impartasit.......
Am intrat putin sa va uram Lumina in suflet, Bunatate, Sanatate in trup Si PASTE FERICIT!!!!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc pentru aprecieri, Cristina...abia asteptam sa pun si eu poze, ca in albumul comun sunt doar cateva

Gill...ce ma bucur ca ai mai intrat si tu pe forum...

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heello

multumesc de complimente!!!
in leg cu dintisorii, exista periute speciale de silicon, de la 6 luni, pe care bb mai mult le roade si astfel se curata dintisorii.

nu mwi pot scrie ca sunt cu nazdravana in brate care imi tot apasa tastatura...si....scuipa...pe ea.....

PS; STIE CINEVA DC E VOIE LA SOLAR CAND ESTI PE STOP????? PLSSS dc stie cineva sa imi raspunda repede ca vreau sa merg!

in caz ca nu mai intru va urez PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ecaterina, ai o printesa tare frumoasa!!!!! caciulita dinnaia rosie avem si noi dar pe rozzz (bineinteles ) cu tine poze pe cand??

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, nu stiu ce legatura sa aiba una cu alta... Eu mergeam indiferent de stop sau nu...
Si eu mi-as dori sa merg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

cristi07 multumesc pt sfat, am facut si eu cum ai scris si uite ca merge

adinag tinand cont ca al meu e la 5 lunite si se poate ca in curand sa apara primii dintisori am fost in sensyblue si i-am luat periute de dinti, la set , una pt inceput din silicon, una pentru 9 - 15 luni si una mai solida dupa ce apaar toti dintisorii.

Cu mirosul in gurita, azi nu mai mirosea si tind sa cred ca venea de la stomacel. Il urmaresc totusi.

Roxxy80 ieri m-am uitat in gurita lui si am vazut ca e cam alb pe cerul gurii si i-am pus pe suzeta glicerina boraxata, am si sunat la doctorita care mi-a spus ca mirosul poate avea diverse cauze, dar ca acest miros trebuie sa persiste sau mai bine zis sa fie omniprezent. Se poate ca dupa papica de amiaza sa ii fii ramas ceva mancare pe corzile vocale sau pe gat si de acolo sa ii fii venit mirosul, e ceva normal la copii. El nu prea bea ceai, lucru pe care trebuie sa-l faca in momentul in care incepe diversificarea.

Va urez la toate Sarbatori fericite!! Noi vom sta acasa sa ne linistim, mai ales sotul care lucreaza mult cu vizitele de rigoare (la mese) la socrii si cumnatii. Ne odihnim ca pe 1 mai e ziua mea iar pe 2 mai e ziua lui asa ca atunci chefuim 3 zile si 3 nopti . Iar in weekendul celalalt vrem sa mergem la munte sa inauguram masina noua pe care ne-am tras-o sa vedem cum se poarta la drum lung. Si vrem sa mergem cu tot cu copilas, singura problema e ca nu incape caruciorul in porpagaj, ca Sanda a vrut carucior cu rotile mari si sa fie mare sa aiba loc bebeul sa se desfasoare Sotul meu spune ca Cezar are un Aro in dotare, ca caruiorul e de firma romaneasca

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Sanduta, apa trebuie sa bea, nu ceai... Ceaiul este si el un aliment care trebuie digerat, nefiind chiar apa chioara plus ca in cantitati mai mari are efect medicinal. Doar apa este singurul lichid impotriva setei si care curata organismul fara a-l solicita. Nu zic sa nu se dea ceai, insa si apa.
Eu fetei i-am dat numai apa, ca n-am vazut sensul ceaiului...Si acum tot apa bea, rar un suc, dimineata lapte si raaar ceai, asa de chichi :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani sarbatoritilor.

Am facut ieri vaccinul de 4 luni. Nu a facut febra azi noapte, credeti ca este posibil sa mai faca azi? Mi se are cam infundat la nas azi, doamne oare ce se poate intampla daca raceste? Sunt distrusa, nu mai stiu ce sa fac sau poate sunt obsedata ca s-ar putea intampla ceva.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

heello

multumesc de complimente!!!
in leg cu dintisorii, exista periute speciale de silicon, de la 6 luni, pe care bb mai mult le roade si astfel se curata dintisorii.

nu mwi pot scrie ca sunt cu nazdravana in brate care imi tot apasa tastatura...si....scuipa...pe ea.....

PS; STIE CINEVA DC E VOIE LA SOLAR CAND ESTI PE STOP????? PLSSS dc stie cineva sa imi raspunda repede ca vreau sa merg!

in caz ca nu mai intru va urez PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!

BB, ce poze ai pus si nu am vazut???? care este treaba cu porcusorul?

imi pare rau ca nu stiu sa iti raspund legat de solar

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput