Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Mai este cineva pe aici?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Vasari spune:
Anca, mai sunt eu. Am bagat drobul la cuptor, nu mai stau sa termin si restul. Pe maine.
bb, erai tare sexy in poza aia!
Roxy, dar pentru mamica nu ai luat nimic? :)) Pare foarte interesant site-ul. Sa ne spui cum ti se par produsele.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
Alina spor la treaba
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
adinag spune:
Alina, din pacate nu-i asa cu dintii. Stiu sigur ca trebuie ingrijit si pimul dintisor. Laptele contine lactosa, si ca orice -oza este o forma de zahar care ataca dintii. Se si cheama aici "carii de lapte". Cunosc si o mamica de gemeni care la 7 luni si ceva erau inca alaptati exclusiv (mai devreme nascuti etc.), iar baietelul a facut aceste carii de lapte, confirmat si de pediatru si de dentist ca laptele a fost cauza. Fetita nu a facut nimic.
BB, sexy mama! :-)) Cum sa ma supar? Pai chiar asta zic, am kg in plus. Voi scapa sper candva de ele, dar acum inca savurez ciocolata mea...
Cu mirosul din gura nu ma pricep, poate fi o infectie intestinala, dar am citit parca odata ca se mai intampla la copilasi asa mici sa elimine gaze din intestine pe cale orala, asta provocand mirosuri urate, insa nu-i ceva periculos. Daca persista, as consulta un medic.
Am uitat ce a mai fost scris...
Lala, nu mai dai pe la noi?
Miha, asa putin ne scrii? :-))
Imi faceti pofta de mancaruri alese. Noi am hotarat sa mergem duminica la ai mei si sa mai sarbatorim o data Pastele, ca eu sunt mare amatoare de Pasca. Deci o voi savura pentru a doua oara anul asta, dupa o fripturica la cuptor de miel cu usturoi si salata din gradina alor mei. Mhmmmm!
anacami spune:
Sarbatori fericite,sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
HRISTOS A INVIAT!
Camelia, Sebastian si Stefania
slimatei spune:
am intrat si noi sa va uram un Paste fericit!
in ultimul timp nu prea mai apuc sa intru ..il avem pe tati acasa si nu ar fi corect
in rest nu avem noutati doar ca am pus cateva poze la semnatura sa ma laud si eu cu kilele mele sunt mare domle' ce mai..fata de voi ..da' nu le dau eu jos?
va pup si doresc tot binele!!!!! scz dar nu imi permite timpul sa ma lungesc ca deobicei..haideti ca sa nu-mi pierd obiceiul sa las si cafeaua oare v-a lipsit
Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!
creem spune:
PASTE FERICIT! Sa aveti parte de multa sanatate si bucurii, sa petreceti frumos impreuna cu toti cei dragi!
Roxxy...super site-ul...cum iti vine coletul, care sunt taxele de transport...sa ne dai amanunte cand vine!
Stia cineva cum sa pun si eu link cu poze la semnatura...dar sa dau o denumire gen "poze Maria Sofia"...ma puteti ajuta?
Pupici tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
cristi07 spune:
Cree, vezi daca te asjuta cumva
(url="http://community.webshots.com/album/563005638owcWmX?start=224") Poze Radu[(/url)
unde vezi paranteze rotunde schimba-le cu paranteze drepte
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
creem spune:
Cristina...m-ai ajutat mult..multumesc!
Acum am si eu cateva poze la semnatura...o sa pun mai multe cand am timp!
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia