Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56
Raspunsuri - Pagina 6
machus spune:
Multumesc Mada 

.
Am facut modificarile.
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
felix76 spune:
Fetele, am si eu o nelamurire: stiu ca Tutu are program la cabinet si joia dar nu stiu intre ce ore il pot gasi acolo. Rog sa imi spuneti si mie cand sa ajung la cabinet...
Felix
mada23 spune:
Feli...cand am facut monitorizare la inceputul lunii, am fost joia la 13.30, dar cel mai bine ar fi sa-l suni sa nu bati drumul degeaba
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 
asteptand miracolul
felix76 spune:
Mada, am vorbit cu el la telefon chiar in prima zi de CM si i-am spus ca ziua 10 pica de 1 mai. Mi-a spus ca e la cabinet dar ametita de mine nu l-a mai intrebat de la ce ora...Adevarul este ca n-am vb direct cu el ci prin intermediul asistentei, cred ca Tutu era in operatie. Era aglomerat la 13:30? Ca si eu tot pe la ora asta voi ajunge la Buc...
Pup,
Felix
mada23 spune:
Daca poti sa ajungi pe la 12.30 e si mai bine, chiar daca astepti un pic, de la 13.30 se aglomereaza.
Doamne ajuta!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 
asteptand miracolul
magdita spune:
Buna fetele mele,
Mi-a venit cm vineri seara, deci Zeno
poti trece la mine prima IA nereusita. Asta este, mergem inainte, alta cale nu exista. Deocamdata nu mi-am facut un plan de bataie. Cert este ca nu mai pot face IA in viitorul apropiat pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Stiti prea bine ca am stat 2 saptamani in Bucuresti, asteptand sa imi creasca foliculii. Asa sunt eu de fel,mai ghinionista, pentru orice lucru pe care il realizez trebuie sa lupt mult, nu mi-a picat nimic niciodata fara munca multa. Asta e. Nu vreau sa imi pierd speranta, cu siguranta voi reusi sa fac un copil, nu accept alta varianta ! Acum, nu stiu cand se va intampla, dar de intamplat, cu siguranta se va intampla !
Anaconda
, tinem pumnii sa iasa beta hcg cu valoare mare !
Feli
, bafta si tie pe 01 mai la monitorizare ! Sa ai foliculi mari, sa se sparga si sa iti reuseasca aceasta IA ! Am si eu o rugaminte : intreaba-l pe Tutu daca ziua inceperii stimularii nu are legatura cu lungimea cm. Adica la un cm de 25-27 z se incepe stimularea tot in z5, si nu mai devreme. Stii ca noi chiar am discutat de treaba asta.Te pup si iti tin pumnii stransi, stransi !
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anaconda2 spune:
Buna fetele ! am facut bhcg-ul . acum am luat rezultatul...
Valoare 169 !
Sunt sanse sa fie gemeni , ca e valoarea prea mare , ptr 3 sapt de sarcina !! sa vedem.....
Maine merg la Tutu.
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm
http://bd.lilypie.com/zGFHp3.png
magdita spune:
Anaconda

FELICITARI DIN TOT SUFLETUL !!!!!!
Te asteptam cu vesti maine de la Tutu !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Zenobia spune:
tamaryllis, da, am fost, dar am intrerupt ca nu se pupa programul cu serviciul. I-am spus ce problema am, pur si simplu. Atat. 
Magdita, imi pare foarte rau! Dar sigur va fi bine data viitoare! 
Anaconda, doamne ajuta sa fie gemeni! 
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
camid spune:
ANACONDA, FELICITARI!!!. Sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi, sa ai grija de tine si de burtica.