Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare clujencelor
ce mult ati scris,nu am apucat sa va citesc ultimele pagini
Kitzy-e o dulce Diana si ce buze rosii si frumoase are
sa va traiasca si sa fiti fericiti

tu cum te simti?
fetelor ma ajutati cu ceva,trebuie sa-i fac pasaport fetitei si al meu e valabil pina in 2016 si nu stiu daca o includ in al meu sau ii fac separat dar poza se face acolo la sediu lor sau trebuie sa pregatesc si nu stiti valabilitatea e de 3 ani ?
o sa am putin de umblat,sper sa vina caldura la cj
aici deja a venit vara e cald am trecut la tricouri maieuri si slapi s-a deschis sezonul de mare la 1 mai
va pup pe toate si o dumnica frumoasa adica faina ca la cj

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

vad ca vorbeati de gauri in urechi
aici nu se fac in maternitate se fac abia dupa 2 ani la bijutier,depinde de zona si oras dar unde sint eu nici vorba
as vrea sa-i fac si eu Giuliei,pe unde stiti ca le fac bine?
si ma scuzati cu atitea intrebari

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elenuta..de ieri tot fac la colaje..am facut pe luni, pe evenimente..pe saptamani..numa pe webshots am pus doar cateva, ca sotul meu nu vrea sa apara pe internet..;)

el mi-a gasit ceva program de la HP, se cheama image zone..
noi avem aparatul foto de la hp.nu stiu sa iti spun mai multe...dar e f simplu de facut, eu le-am facut singura, desi ma descurc mai greut cu tehinca..da..mai sterg..o iau de la capat..si tot asa..

asta imi place cel mai mult

http://family.webshots.com/photo/2892613350102838148pwzlAi

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Katia se fac poze pt copilasi acolo la Pasapoarte. E valabil 3 ani, mergi cu bb, certificatul lui bb, buletinul tau, copii dupa ele. PArca mai trebe si declaratia tatalui ca e de acord sa fie trecut pe pasapart, cel mai simplu e sa fie trecut pe pasaportul ambilor parinti.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana-mersi mult
am facut procura in ambasada si decallaratia de calatorie fara el
p.s.si eu sint Ioana

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

katia, eu n-am habar de procedurile astea..sa mearga cineva de aici din tara sa intrebe la pasapoarte

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

fetelor credeti-ma ca cu atite hirtii cite trebuie facute o iei razna sa mai gaseasca ceva ce nu e bine
m-a costat mai mult in ambasada decit drumul cu avionul dus-intors cu fetita,pe banii aia mergeam de 2 ori cu
o seara placuta gagici
ce dor mi-e de clujjjjjjjjjjjj si de fostii colegi

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Katia, ii face poza pe loc, la pasapoarte. tot acolo platesti si taxele. actele ti le-au zis si fetele. De gauri in urechi banuiesc ca poti sa intrebi o asisitenta de la maternitate. 50 de lei si se rezolva.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Nu mai stiu cine intreba pe forum de NAN2 HA - am vazut in Real...e un pic mai scump laptele praf decit in celelalte magazine (la nan simplu e o diferenta de 3 lei la cutie).

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu DELIA draga tare rau imi pare pt ca n ai nimerit o nici acum cu bona asta, ce zapacita de femeie si aia mai ales ca ai fost super atenta cu ea
CO daca ii dau ultima masa la 5 puiutzului nu i chiar ok in cazul nostru ca i se face fomica si mai tarziu asa ca pe la 7 30 -8 tot trebuie sa i mai dau ceva si ii pun in 200 ml laptic 2 lingurite de cereale asa sa fie un picutz mai consistent
sper sa nu gresesc
multumim pt felicitari
CRISTINUTZA sa stii ca nu ma sperii e asa de minunata viata cu copilasii astia
VICTO super colajele
KITZZY MULTE pt superba ta printesuca

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput