Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA am trecut azi prin parc dar nu te am vazut :(

OF TU fetelor asa emotii am pt Kitzzy saraca Doamne ajuta sa treaca totul repede si bine

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

oooooo acu am vazut ca a nascut Kitzzy
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii mamicoooooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari kitzy Bine-ai venit Diana. Sa cresti mare, sanatoasa, sa papi bine si sa asculti de mami.

Victo merci de informatii .

Lilly 35+
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Bravo mamica Kitzy!!!!!!!!!

Sa creasca mare micuta si sa fie fericita si sanatoasa si voi alaturi de ea!!!!

Multa putere si....rabdare!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Buna seara tuturor!

Cristina-felicitari mamico, ma bucur ca ai scapat si poti s-o tii pe Daria in brate.

Kitzy-felicitari mamico pentru fetita frumusica foc, bine ca ai trecut de nastere cu bine

Lore-poate nu poti sa pui pe tine si slabesti din cauza stresului, stii ca ziceai in ultima vreme ca esti mai stresata. nu poate fi?si la noi a cazut Timea din carucior, vai toata tremuram.

Ripley-sa aveti un concediu linistit si fericit, meritati, dar sigur va fi dupa atata pregateala,hihi.

Alex-si eu ii dau usturoi, chiar si ceapa verde si nu are nimic, si ii placeeeee.........

mami-alezia-e o scumpa Alexia, am vazut pozele, iar cu patania, cum ai povestit ca se uita la stiri iar voi picati de somn, hihi, am ras una buna.

Gabi-am vazut-o pe printesa, e o adevarata domnisoara, a crescut tare mult.

am vazut o gramada de poze cu bebei frumosi, v-am citit in urma, ma bucur ca sunteti toate bine, ca bebeii cresc si-s sanatosi si frumoooooooosi, hihi, imi cer scuze daca am uitat pe cineva afara, dar sunt cam obo si ma grabesc ca am o gramada de facut.

Acum despre noi- si bune, si rele-Timea e o dulce, cat a stat la buni, de cate ori imi vedea fotografia, spunea ma-ma-ma si radea, hihi, imi creste inimaa prins gustul umblatului, incontinuu merge-merge si merge. huhu, e destul de greu ,hihi.e o frumoasa(doar e a mea),glumesc na.vine, ma ia cu manutele si ma rasfata, ma imbratiseaza si ma "pupa" cum stie ea. papa bine, creste, doarme bine, acum iese al 6-lea dintisor, deci totul e ok.
noi mergem de 1 mai la mare, fara piti, doar noi doi, hihi, asa ma romantic, pe 4 zile. sunt acasa 2 saptamani, sper daca va fi vreo intalnire sa putem veni si noi.in rest vom fi pe la cabanuta si noi, sper, ca tare astept sa fie frumos si cald si sa putem sta mai mult pe afara.
acum vestea rea,mi-am sunat medicul cu care am facut FIV-ul ca sa vad ce zice de histeroscopie ca ciclu am asa, eh, cum sa va spun, mai de vis-foarte putin si fara dureri, cate 2 tampoane zilnice timp de 3 zile.ata ete. si mi-a spus ca el e o fire pesimista si din experienta lui imi spune sa-mi iau gandul de la inca un copil cu sinechia pe care o am. ca daca tin neaparat sa mai fac un bebe pot ioncerca sa aduc stelele jos de pe cer, dar.....nu prea sunt sperante.sincer, eu ma gandeam sa raman la un bebe, ca mie mi-e cam greu, si m-am chinuit si tare mult cu tot felul de tratamente sa o am, noi am reusit numai prin FIV+ICSI cu bebe, asta dupa luni de zile de tratamente, cu injectii zilnice pe care mi le faceam eu deja in burta, cu o gramada de efecte secundare si asa mai departe.si chiar ma gandeam sa renunt la idee. dar acum cand mi s-a zis asa in fata, am simtit ca se rupe ceva in mine. m-am simtit batrana, inutila si cum ca s-a terminat ceva, care nu va mai fi niciodata. si un doooor nebun dupa inca un bebe. daca Timea imi va spune intr-o zi ca mai vrea un fratior? daca se va simti singura?daca imi voi dori odata tare mult si un baietel? sau inca o fetita?sunt tare depresiva, incerc sa n-o arat, dar ma trezesc , fac ce fac, si ma surprind plangand,nu stiu ce sa fac. sa mai incerc operatia asta?din 2005 eu tot imi chinui organismul cu tot felul de tratamente, care toate cresc riscul de cancere, bla-bla, bla-bla...acum si daca as face si asta, tot nu as putea ramana natural, iar ar trebui sa fac FIV+ICSI.dar daca sa spunem ca ma razgandesc peste un an si vreau bebe, acum ar trebui sa fac operatia asta, cat mai repede ca sunt sanse mai mari sa reuseasca.VOI CE ATI FACE SINCER IN LOCUL MEU? OARE E NASOL PT TIMEA SA CREASCA FARA FRATIOR?AR TREBUI SA INCERC? scuzati-ma, m-am lugit dar nu am cu cine sa pove, sotul o ia mai lejer, el zice s-o lasam balta, eu nu stiu.....nu va mai tin cu probleme mele..

Tuturor care pleaca pe undeva si nu mai intra, va doresc un sincer PASTE FERICIT calduros, linistit si mai ales fericit, alaturi de cei dragi, in familie ca doar asta conteaza cel mai mult, credeti-ma!

Meli+Timea-Larisa

Tare ma bucur ca va am, si v-am gasit scumpelor, dar asta cred ca v-am mai zis de cateva ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

meli draga

la un moment dat timea va cere fratior/surioara sigur. eu am un frate si tot am mai cerut, ca deh, ne mai certam. dar sa fim seriosi, ar fi insemnat inca o persoana cu care sa impart ciocolata. glumesc.

eu zic sa te opresti aici, ca ajunge. mai mult decat un fratior are nevoie de o mamica. sunt o groaza de copii singuri la parinti si sunt fff ok. si nasii mei, amandoi. nu e capat de lume. inteleg ca te simti batrana, dar tu stii bine ca nu esti, ca doar ai oglinda o mamica asa frumoasa si tanara, he-he, si lui irina i-ar placea sigur.
deja ai trecut prin atatea, eu nu cred ca le-as fi putut duce...

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana de Kitzy bine ai venit in rindul copilasilor cuminti, sanatosi si ferciti!!

Meli e greu de dat sfaturi in situatia asta a ta, dar daca operatia implica riscuri mai mari, decit o mamica bolnava pt Timea, mai bine niste fratiori adoptati... daca vrea musai fratiori. Vorbesti si cu doctorii mai multe detalii, sa iei hotarirea cunoscind toate datele. Ce vrei sa faci e una, ce se poate face fara riscuri e alta... Unele femei vor sa aiba copii, ar putea fizic, dar nu le iubeste un barbat ca sa aiba cu cine face... gindeste-te ca ai un barbat care te iubeste, o superba de fetita, o soacra buna...

Acum nu ma mai lasa barbatii mei sa scriu... ca ma trag de par si vreau Hipo pe youtube

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara!
FELICITARI, KITZY! BINE AI VENIT PE LUME, DIANA!

Meli, parerea mea este ca nu trebuie sa iti faci griji ca Timea nu va avea un fratior, sunt atatia copii care cresc singuri la parinti. Stiu ca iti este greu, insa vei hotari alaturi de cei dragi ce e mai bine. Multa sanatate si curaj.

Printesa mea a adormit,era franta de oboseala..i-am cumparat o chestie..un fel de cilindru gonflabil, de la Chicco, din Carrefour.Canta, zornaie, e colorat si se invarte. A alergat toata seara dupa el prin casa.Acum doarme si sper sa nu aiba chef de stiri pe la 2 noaptea.

Va doresc o noapte linistita!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

quote:
Originally posted by ALEX29

ELENA am trecut azi prin parc dar nu te am vazut :(

OF TU fetelor asa emotii am pt Kitzzy saraca Doamne ajuta sa treaca totul repede si bine

DARAGA ALEX NOI NU AM IESIT AZI K ASA TARE M-AM SPERIAT CU ACEA CAZATURA DIN PATUT SI A IESIT CLAU CU DRAGOS AFARA SI EU AM MAI FACUT UNA ALTA PRIN CASA, MAINE PE LA 12 IESIM AFARA STAM PANA LA 13 SAU 13, 30 APOI INTRAM IN CASA SA PAPAM SI LA SOMNIK POATE NE VEDEM MAINE SAU SA FACEM CUMVA SA NE INTALNIM SA TI LE DAU, TEL MEU II 0740230110 DACA ESTI IN PARK SI NU SANTEM MA SUNI SI VB.

TOT SPERIATA SUNT SI MA TOT GANDESC SA NU I SE INTAMPLE CEVA LA CECAZATURA O TRAS DIN PATUT K E DESTUL DE INALT SI S-O DAT PESTE CAP, ASA O SUNAT PARCHETU VAI VAI, TOATA ZIUA AM FOST SUPARATA SI IMI VINE SA PLANG MEREU SPER SA NU FIE CU URMARI GRAVE

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Felicitari Kitzy!Bun venit pe lume Diana,sa fi sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa!!!

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput