Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ieri am fost la gratarel cu puiutzu ,a fost tare frumos , am fost la o terasa in zona sf Ion ,o gramada de lume
ADRIANA superba printesuca ta si zici ca a ales cheile ?bravo ei
iar despre zapacitii aia din tren sa te fereasca sfantu sa intalnesti astfel de oameni
ANAMICA felicitari pt al 3 lea dintisor
LORE nu stiu nici un pshiholog :(
RAMO am vazut poza cu tine si fam ta (cea de la incep pag despre copii),sunteti niste scumpi si niste super toti
CRISTINA se pare ca se acomodeaza voinicelu cu surioara lui si vad ca te mai si ajuta

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA (soanso) am facut supa de taitei si felul doi sarmale (facute de soacra mea )
VICTO si mie mi se mai intampla sa mi baraie interfonul ,vezi pe langa ce aparate il pui
NICO buna ideea cu gradina botanica ,de abea astept vremea frumoasa
ELENA sorry pt avertisment :(
CO unde esti ?
GABI ce face puiutzu ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mami-alexia,ms de idee,pilaf am sa fac si eu la cuptor si cu amestec mexican.+ca-i place si la Sorana!
am citit ce ai scris despre patania din tren ,ai sa vezi ca ve-i mai intalni mamici cu care nu ve-i fi de acord,copilasii nostri sunt norocosi cu mame asa responabile ca cele din gasca noastra!

Alex ,supica de pui avem pe maine in program!pofta mare!

ploua,,,ce ma enerveaza !

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, Soanso, stiu ca fiecare e mama pt copilul ei, dar aia din tren erau nebuni. Lasa copilul sa dorma daca vrea, nu-l folosi pe post de papusa. Eu sunt mai directa, le-as fi zis vreo doua dar m-am abtinut.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

hihihi ,eu nu cred ca ma puteam abtinele ziceam eu ...
te cred ca erau nebuni ,vai de bietul copilas ,da vezi tu parintiii nu-i putem alege...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Cristina, am vazut pozele. Ce draguti sint amindoi la baita!

Elenuta, de ce ai primit avertisment? acum am vazut ca ai explicat. sory! las' ca trece.

Adriana, cred ca si eu pilaf de orez cu leguma fac pt sotul, ca eu sint la cura

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Buna!
Multumesc mult de galerii si de felicitari la toate fetele, am aruncat asa un ochi peste ce-ati scris, n-am apucat sa citesc tot, sunt tot pe fuga de cand cu broscuta acasa, imediat fug sa-i dau de papa. Avem si laptic, 2 zile a trebuit s-o hranesc cu bibe ca mi-a facut ragade urate rau, acuma aproape au trecut si de azi o alimentez iar la san. Saptamana asta punem si pozici sa vedeti ce minune am adus pe lume.
Travaliul a fost destul de obositor, s-a dat greu acceptul pt cezariana, dr-ei mei trebuie sa-i multumesc ca s-a zbatut sa obtina semnatura, tot ea mi-a rezolvat si rezerva cu 2 paturi si m-am inteles super bine cu colega de suferinta, a trecut mai usor timpul petrecut in spital.
In rest suntem bine, mancam de rupem, dormitul cam pe reprize de multe ori, dar ma bucur ca e sanatoasa!
Saptamana viitoare mai intru pe la voi la o poveste.
Va multumesc inca o data si va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, bine ai revenit acasa! Felicitari pentru laptic. Asteptam vesti saptamina viitoare

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

HRISTOS A INVIAT!

Bine v-am gasit, fetelor!
Noi avem vesti importante! Am intrat in randul iepurasilor, exact in ziua de Pasti, si cu doi dintisori deodata! Am revenit de la Deva, unde a fost foarte frumos! Sara e bronzata, a stat numai in curte, noi am racit toti, mai putin ea, sper sa nici nu fie! A mancat mult mai rau in perioada asta.Iesirea dintisorilor a fost precedata si de o diaree, nu f nasoala, din fericire!

Asa, si acum, uram cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor ALEXIA si MELI! Sa ne traiti!
Delia, draga de tine, m-am ingrozit tare-tare de ce am citit! Offf! Sper ca sunteti bine acum! Va pup!
Cristina, bine ai revenit mami! E minunta Daria, asa cum ma asteptam! Esti o mamica norocoasa cu doi copii asa reusiti! In privinta laptelui, stai linistita, ai facut TOTUL…dar asa a fost sa fie, nu-I nici o tragedie. Si Sara mea tare lenesa era la san. Greu a mers si la noi.
Ramo, v-am vazutsi eu pe DC.
Ioana, imi pare rau de problemele cu divortul, sa speram ca vor trece cu bine toate. Ce e mai important insa e la tine, FETITA TA!!!
Adriana, am vazut-o pe printesa sarbtorita! Sa va traisca!
Alex, cam asa ne-a priit si noua calatoria…ce bine a fost, dar bine e si acasa!!!!
Co, voi cum sunteti? Cari?

Va pup! Ma duc c am N-spe mii de ture de spalat! Ce vreme nasoala!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Va multumim de urari ! Suntem mari deja! La multi ani cu intarziere celor aniversati in tot acest timp! Nu mentionez nume san u imi scape cineva!

Buna si de la noi! Suntem la Brasov la bunici si ne place foarte mult! Nu prea am mai avut timp sa intru pentru ca am avut multi musafiri si suntem rasfatate la maxim! Bunicii ne iubesc la nebunie! Iar fratele meu este la fel de topit dupa Maria!

Cristina – ce frumosi si mari sunteti deja!

Kitzy – felicitari cu intarziere! Sa va aduca numai bucurii Diana si fie o papacioasa!

Gabriela – felicitari pentru dintisori!

Elenutza – imi pare rau pentru avertisment!

Victo – voi ce mai papati????

Delia – insanatosire cat mai grabnica!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput