LMA tauroaice (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani mihaela!multa sanatate, fericire si noroc!sa ai parte de o viata lunga si plina de bucurii alaturi de cei dragi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ce faceti fetelor, iar pe pagina a doua?Nu e voie , mai ales ca azi avem o sarbatorita dintre cele active, so:
LA MULTI ANI, Mihaela!Iti doresc multa sanatate, fericire si sa fii iubita!Sa ai parte de multe bucurii alaturi de familia ta !

Tuturor, mult spor la treburi si sa va iasa bucatele gustoase!See you later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

hmmm... am intrat si io... ce de bunatati avem de zori... dar lipseste tortul, asa ca trimit eu... si un bucatar cu mutra lui Brad Pitt, ce zicieti? Cine vrea a doua felie? (ca prima revine bineinteles sarbatoritei)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Mihaela!!

p.s am aruncat un ochi la poze.. ce copii mari si frumosi ai! Sa-ti traiasca!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si, cu intarziere (scuze, scuze, scuze }

Silvia

Carmen

Mihagab

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Mihaela! Sa ai parte de multe bucurii in viata alaturi de cei dragi si, bineinteles, de sanatate!
Eu nu cred ca o sa mai apuc sa intru pana marti, asa ca va urez de pe acum un Pasti fericit si luminat, liniste sufleteasca si o primavara minunata!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Mai fetelor ce frumos se numeste subiectul nostru acum
La multi ani Mihaela!!!
Multa sanatate , sa fii iubita si fericita alaturi de cai dragi sufletului tau.
Daca maine nu am timp, va spun de pe acum Sarbatori fericite si u Paste fericit si linistit cu toti ai casei
Toata dragostea din lume pt voi tauritze dragi si puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!Am terminat oarecum treburile si ma gandeam sa ma strecor in pat langa sot, dar m-a ispitit calculatorul
Gabi am o rugaminte la Brad Pitt.Baiete stai cuminte si asteapta-ma maine seara, ca acuma postesc si sunt si proaspat spovedita (iar dimineata vreau sa iau impartasania)
Lexi multumim pentru urari si ti le intoarcem cu drag SARBATORI FERICITE alaturi de familie si cei dragi!
Ne-auzim maine!Va de noapte buna

P.S. Brad Pitt poate sa-si aduca si amicul Clooney?Ca vreau sa-l felicit de sf.Gheorghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

La multi ani cu sanatate la toate tauroaicele dragi, si un PASTE fericit si linistit cu toti ai casei si de pe langa.
Multi pupici si fericire de la noi si sa ne intalnim sanatoase si frumoase dupa vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Va multumesc, din suflet, tuturor. Va doresc UN PASTE FERICIT alaturi de cei dragi.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput