Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
Fetelor multumesc de complimente.
Dana mutrita aia e de la faptul ca e prima oara cand atinge iarba. Pana acum a fost ud si noroios. Si mie mi-a placut mutrita ei. Analizele nu le-am repetat inca am programare la endocrinolog pe 16 sau 17 mai ceva de genul asta, chiar sa verific scrisoarea cu programarea. Nu stiu daca voi repeta biopsia pentru ca nodulul s-a micsorat in urma ultimei biopsii lucru care mi s-a spus ca se poate intampla pentru ca au tras lichid o data cu tesutul. In orice caz voi vedea acolo. Oricum a iesit ok caci aici nu-ti spun ca e ok daca nu au un procentaj de 80 la suta ca ii poti da in judecata.
Cristina noi vom folosi the naughty step probabil si ar trebui sa incepem caci fie-mea e asa razgaiata. Glumesc desigur.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Am terminat si eu bagajele. Pe al sotului demult, dar pe al meu si al fetelor abia acum. Sunt moarta de oboseala, dar mai am niste mere in cuptor si musai trebuie sa stau dupa ele.
Dragele mele, dar grea decizie cu ce haine sa imi pun. Daca nu am pus haine in bagaj si iar m-am razgandit si tot asa. Al meu sot m-a rugat sa-i las bagajul neatins, ca el e multumit cu ce i-am pus, dar a zis ca nu vrea sa vada rezultatul final si s-a dus la culcare. De fapt stie ca maine v-a avea sarcina grea de a gasi loc in masina gentilor, gentutelor, gentisoarelor...
Asa fac mereu. Nu ma lecuiesc. Uffffffffffff...
In mesajul anterior uitasem sa zic ceva: multe lunisoare, Catarina!
Luna, ai o frumoasa de fetita si un simpatic de baiat. Sa-ti traiasca!
Auzi? Dar eu tot am presimtirea aia...Stii tu, legata de cifra trei...
Asa...Sa ma iau de Danaaaaaaaaaa. Inteleg ca ai cheltuit tot, dar pe ce bre? Ia spune repede, poate dau si eu fuga.
cafera spune:
Acum astept sa se raceasca merele, sa le pot pune in frigider. Vreau sa le am la prima ora sa-i dau preventiv Ilincai, ca nu prea-mi place ca i s-au indesit scaunele cum va spuneam. Nu au miros urat, din contra, au miros de bebe, dar nu vreau sa risc, mai ales ca plec si de acasa.
Legat de cumparaturi, fiindca tot a adus Dana discutia in punctul asta. In ultima vreme, adica de vre-o jumatate de an, nu imi mai place decat la cumparaturi de haine bebe si adolescente. La restul, fac lista sotului si el se conformeaza. Eu am o problema cu prosoapele de hartie si pe astea le pun cap de lista. Astazi ma trezesc ca da jos din masina 4 role imense, din acelea pentru uz hotelier. Zic: ups, l-am calcat pe bataturi, mi-a cumparat cat sa-mi ajunga o luna! Cand colo...ma intreaba daca ma supar ca nu sunt decat in 2 straturi...Ha!
Da' acum eu ce fac cu ditamai rolele? Mi-a venit o idee, mi-a dat-o Luna in pozele ei: o cocot pe fi-mea pe ele si-i fac o poza, ca tot sunt mari cat o buturuga.
Gata! Pa si la revedere.
Ioana75 spune:
Buna dimineata si un Paste fericit tuturor!
Monica, felicitari pentru kg! Eu mai am ceva pina ajung la greutatea de la care ai plecat tu.
Carla, da, sper sa ajung si la mare anul asta. Felicitari lui Saby pentru progrese.
Catralu, succes cu slabitul!
Lavi, multumim pentru lectia de gramatica. Ai scris frumos de tine si Lorinuta. Soacra-mea zice ca am magnet, indiferent cine e in casa, amindoi copiii stau pe linga mine.
Gabi, m-a distrat gluma ta cu ecranizarea.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Simo78 spune:
Am intrat sa va urez cele bune de sarbatori.
Avantaj eu de data asta, ca nu a trebuit musai smotruiala (drept urmare curatenia de primavara o fac sapt viitoare cand e si sotul acasa). De gatit nu am scapat, am fost la mama si am ajutat-o.
Despre noi pe scurt, toata ziua pe afara, i-am luat tricicleta si e super incantat de ea si in sfarsit nu il mai car in brate pe afara. Cu manacarea cum ne stit, adica putin spre deloc, dar tzitzi la greu. Cred ca o sa ma duc si la scoala in pauze sa-i dau
P.S. A dat cineva ? Daca nu, poate va era dor de a mea. La fel de buna, nu mi-am iesit din mana.
Inca odata va urez sarbatori linistite si fericite!
Simo mami de Matei
CarlaV spune:
Lavi, multumesc pentru rabdarea de a detalia conjugarile. M-ai innebunit cu ele. Eu as fi multumita ca "tineretul din ziua de azi" sa le stie macar asa cum erau pana acum...
Ioana, poate ne vedem la mare, desi asa slabuta cum esti acum , nu stiu daca ma mai incumet sa vin cu sotul, poate asa, intre fete (voi 3 si noi 2)
Cafera, asa face si fii-mea cand vede sursa de lapte dar tu ai zis mai frumos. Prosoape din acelea de hartie avem si noi dar uite ca nu m-am gandit sa le folosesc pe post de buturuga. La noi nu prea incap in bucatarie si a trebuit sotul sa le inventeze un suport.
Ma apuc si eu de igienizat casa, sotul inca mai construieste prin balcon, asa ca trebuie sa ma descurc singura o vreme.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Neata si de a noi,
Violetan, Cristina26, Cafera multumim de urari :).
Dana daca Dariuta nu vrea pupici, Catarina funcioneaza pe baza de pupici. Cu cat mai multi cu atat mai bine.
Luna ti-am fazut copilasii in parc foarte frumosi.
Un Paste Fericit alaturi de cei dragi!!!!
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
X-ray spune:
ola si de la noi!
am citit din urma,asa mai din 2 in 2...cu atatea profe de romana mi-e si frica sa mai scriu acum...
inainte de toate un paste fericit din suflet tuturor!
luna imi v-am admirat pe toti,fara exceptie.ti-e mai mare dragu' sa te uiti la poze,o familie fericita si tare faina.ma bucur ca ne impartasesti din indicatiile pe care le primesti tu vizavi de cresterea adelisei,pt mine una sunt importante,le bag la cap cu celelalte primite de la alte mamici din diaspora si vad unde gresim(sau nu) noi cei de aici....
catralu stai linistita nu greutatea spune starea de sanatate a unui copil,oricum cris cel frumos e pe maini bune acolo.
cristina26 asa-i de dragalasa ingrid!si a crescut atat de mult cand vad pozele de la inceput....
anto hai mai intra sa ne spui macar de sanatate ca nu mai sunteti bolnaviori....si ceva poze?
timi la toti 3,lui sophi sa-i dai mai multi
cafera ai dreptate noi tot pe afara suntem
la toata lumea!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Ioana75 spune:
Ce smotru, ce mincare, eu azi am fost la aerobic. Le-am auzit pe 'fetele' de acolo vorbind despre pasca si cozonaci, mai exact de unde au dat comanda; trebuia sa iau si eu notite.
Carla, nici dupa ce termin sesiunea de slabit nu o sa fiu mai slaba ca tine (nici nu imi propun, e imposibil de realizat). Asa ca nici un pericol, burta mea e tot acolo; tu ai reusit sa ai abdomenul plat ca inainte? Oricum nu disper, am avut 2 sarcini, deci ar trebui sa-i acord muschiului timp mare sa-si revina, dar mi-ar place sa aud ca alte mamici au reusit.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei