Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
lorinaoo1 spune:
Gata, terminat plimbarea, de shmotruit, acum ne odihnim pe forum dar faca cafeluta.
Luna parca tineam minte ca ai facut filologia in liceu si de aia ti-am prezentat asa brut. Concluzia ar fi ca au ramificat vechile conjugari ca sa se scarpine cu mana dreapta la urechea stanga Da' daca te apuci sa mai inventezi tu inca nush cate conjugari ma supi ca imi dai mai mult de furca
Lia of, examenele astea Oare nu gasim un rezumat pe net la Gramatica Academiei? Ce haios ar fi, de parca s-ar lasa cineva in baza unui rezumat oarecare de pe net.
Anto da' chiar mi se facuse dor de tine, ce mult mai scriai la odisee, ce-mi lipsesc vremurile alea...
Va urez si eu sarbatori fericite chiar daca s-ar putea sa mai intru sa mai vad ce mai spuneti, ca io sunt in stare (la gradul de dependenta de )
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Luna1 spune:
Anto Paste fericit si tie si alor tai. Te mai asteptam pe aici.
Lavi asa e ,filologia in liceu insa iti dai seama ca am doar niste urme asa prin creier, ce a mai ramas. Insa da am inteles ce spui tu acolo de conjugari dar chiar nici nu imi trecuse prin cap ca pot fi atatea.
Fetelor noi am fost in parc ca a venit primavara si la noi, maine vine vara si gata. Iar am facut vreo 80 poze. Mai pun pe flickr cand am timp.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Lunita draga, daca tot ai avut timp de 80 de poze, atunci te rog, mai inbuneste-ma o data, dar repede.
cafera spune:
Ilinca refuza mesele solide. Imi vine sa ma dau cu capul de perete; nu il gasesc, dar sper ca imi intelegeti starea. Ieri lape, azi lapte si usoare urme de solide. Deja a inceput sa aiba scaune cu miros de bebe, dar au inceput sa fie si mai dese. Ea oricum avea 2-3 scaune pe zi. O fi ceva cu burtica? In rest e vesela, jucausa, doarme...
Refuza cu incapatanare apa, ceaiul in orice mod i le-as da.
Astazi iesisem de la dus si cum stateam in pat langa ea, mi s-a descheiat halatul. A vazut fosta ei sursa de lapte, la care a renuntat fara ezitare si s-a napustit asupra mea. M-am si speriat! Radea si mai, mai ca ar fi incercat sa suga. Asa am o melancolie ca nu o mai alaptez...
Alinaaaaaaaaaaa! Unde esti? In gradina?
Va rog sa observati coerenta mesajului meu. Asa am si facut treaba azi. Puteti banui ce spor am avut. Hi, hi!
Luna1 spune:
www.flickr.com/photos/25855660@N05/2440283547/in/photostream/" target="_blank">Iarasi poze!
Cafera stii tu pt ce!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
ddanagh spune:
lorinaoo1 bravo tie ca ai terminat smotruiala. O terminasem si eu miercuri, azi, dupa ploile astea, ar trebui sa spal iar geamurile, in casa nu mai zic ca am reusit si am revenit la stadiul de dinainte. DRept urmare mi-am bagat picioarele si stau aciasa cu voi.
M-ai dat pe spate cu conjugarile alea. Mi-a fost greu si sa le citesc dar sa le tin minte. Mie imi plac cifrele.
Cafera nu stiu ce sa-ti zic cu solidele. Poate trebuie sa-i dai fier sa nu aibe anemie, poate de la dinti sau pur si simplu isi arata fata personalitatea. Cat despre tzatze am incercat sa o mai pun si eu pe DAria sa vad daca mai are reflexul de a suge si nici macar nu s-a uitat la ea. De, daca e flescaita, nu-i mai place fetei.
Auzi, mama ta stie ca ai afisat-o pe net ??? .
Luna multumim de complimente. Mai fetelor ma intimidati, bag seama ca trebuie sa ma documentez de lacatel si cheitza mult mai repede .Diferentza de 6 ani e OK.
Va admir si eu de fiecare data cand ne pui poze. Imi place mult cum iti cresti tu copiii, imi pari o femeie puternica.
DAca erai in parc la noi as fi zis ca, in poza asta, a gasit fata ceva de la un catelus ca nu strange nimeni nimic . M-a distrat mutrita ei.
http://www.flickr.com/photos/25855660@N05/2441143220/in/photostream/
Ma tin de mult sa te intreb daca ti-ai refacut analizele acum in aprilie cum ziceai?
ASa, despre noi.
Eu astazi am reusit performanta de a ma intoarce din oras absolut fara nici un ban, da nici un ban. Am reusit si am cheltuit tot de pe card, iar din portofel am data si ultima moneda de 0,5 ron care zacea pe la marunt de luni.
Am vrut sa o dau pe DAria pe sub masa la biserica si nu am mai avut bani de flori. Am venit acasa si am luat 4 lalele din vaza . Si apoi tot eu cu gura mare la Adi la telefon ca nu mi-a lasat domnule si cardul lui. Ce? el nu stie ce poate o femeie in ziua de azi? Ma lasa acasa dosar cu un card.
Am editat sa mai pun un i
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
Azi i-am luat Dariei primul parfum. E dulce rau, vanilat asa. Miroase f usor pe ea. I-am dat pe la popou
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
Vivela spune:
Am intrat si eu o fuga sa va zic Paste Fericit si linistit alaturi de cei dragi!
(va zic de acum pt ca maine la prima ora plecam din Bucurestiul asta prafuit...yupiiiiii...).
Pup mamici si strumfici .
Lavi, in legatura cu Gramatica Academiei, eu zic sa asteptati ecranizarea .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
cristina26 spune:
Freedom is a state of mind.Understanding the self is the key to freedom.The more one understands the self the easier it is to be liberated from the chains of waste and negativity.
Freedom is to be uninfluenced and unaffected to be at peace with the self.Real freedom is to experience the true essence of one's being.Dalai Lama ~mi-a placut mult acest citat si m-am candit sa vi-l trimit si voua~.
Stefanai_97 La multi ani printesei tale! Catarina e fetita mare deja, avem 8 luni. Sa iti traiasc frumusetea ta de fetita si sa iti aduca numai bucurie. Multumim pt complimentele aduse Ignridutei.
lorinaoo1 multumim pt complimente, iti multumim si pt lectia de gramatica.
Luna1 nici eu nu ma vad in stare sa o pun in time out pe fetita mea cuminte, desi aici se recomanda sa se inceapa de cand are copilul un an jumate. In alta oridene de iedi, v-am admirat pozele.
Poza www.flickr.com/photos/25855660@N05/2440283547/in/photostream/" target="_blank">asta ii faina de tot. Spor la treaba.
Cafera si Ingrid a avut o zi sau doua nu de mult cand a vrut sa bea doar lapte de la mine. Eu am crezut ca este ceva normal asa ca nu mi-am facut griji.
ddanagh chiar, cum a avut sotul tau indrazneala sa nu iti lase si cardul lui? Rusine sa ii fie
Ma duc si eu sa ma pregatesc de pasti ca toata lumea, sau paote mergem si noi la parc
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul