Strumfi de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ddanagh multumim pentru complimentele aduse Ingridutei , ea este cu adevarat un dar divin.
Am incercat sa va votam si noi dar se pare ca s-a terminat perioada de votaripoza asta m-a dat gata. Ai o fetita perfecta, pupici printesei tale frumoase din partea noastra.
Cafera multumim mult mama de printese. Pupici la printesele frumoase din partea noastra.
Va doresc o noapte buna tuturor.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

poza asta m-a dat gata. Abea acum am vazut ca Daria si-a dat pantalonii jos in poza mea favorita .

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna dimineata fetelor,

Va dau o mare si fierbinte sa va mearga bine azi.
Intai doream sa multumesc fetelor care ne-au complimentat, ne-au crescut pipotzica :).
Am admirat o multime de bebelusi frumosi si dragalasi. Ce marisori au crescut strumfii nostri.
Azi a facut si Catarina 8 luni, are mama fata mare. Nu are astampar deloc, cotrobaie peste tot se ridica in picioare si are un dor de duca de nu am cuvinte. Nu stiu ce jocuri sa mai inventez ca sa o distrez asa ca astept sugestii de la voi fetelor.
Cristina 26 foarte dragut scaunul.
O zi buna

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani catarinei, stefania!!!!!! Sa creasca mare si frumoasa si plina de noroc!
La multi ani tuturor strumfeilor nostri, care se mai serbeaza zilele astea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saliu! Tare greu mai adoarme fata mea in ultima vreme, si pt ca am scapat la calc. mi-am zis sa gust si eu din cafeaua virtuala, daca mai este

Lunito eu cred ca voi ati iesit la cautat de baietei frumosi pt Adelise asa de frumos e gatita domnisoara ta ochioasa si zambareata
Asa e, suntem obsedati de curatenie, daca am avea timp s-o si facem toata ziua cred ca nu ne-ar mai preocupa atata. Ai dreptate in ce spui, aseara Lori a papat o para de aia rosie zemoasa si moale din manuta ei (bine, jumatate era pe ea ).

Cristina ce frumos ii sade lui Ingrid cu rochita cu fundite, chiar parca e un cadou nepretuit pt mami

Stefania pt cele 8 lunite ale Catarinei

Caferuta

Catralu ce dulcel e Chris, are o fatuca atat de blanda si o privire cuminte, imi vine sa il pap tot Am bagat la cap "dieta" ta (am pus intre ghilimele pt ca, de fapt, ce spui tu acolo, pt mine, reprezinta un regim alimentar sanatos), m-am documentat cu privire la Supliform, dar nu stiu daca e indicat in timpul alaptarii. Stii tu ceva de asta?

Asaaa, si acuma "lectia" de gramatica , special pt Lunita .
Conjugarea I cuprinde verbele terminate la infinitiv in a si care la indicativ prezent au sufixul zero barat. Exemple: a ara, a canta, a spala, a varsa, a afla etc.
Conj a IIa - vb cu sufix infinitival a si sufix de prezent -ez/-eaza: a aranja, a avansa, a lucra, a bloca, a sublinia etc.
Conj a IIIa - vb cu infinitivul in i [din (a) cobori] si cu sufix de prez zero: a cobori, a omori, a dobori, a vari etc.
Conjugarea a IVa - vb cu infinitivul in i [din (a) sui] si sufix de prez zero si sufixe identice la formele de persoana a IIIa sg si a IIIa pl: a acoperi, a diferi, a referi, a contribui, a sui etc. (ex.: el suie/ei suie)
Conjugarea a Va - vb cu infinitivul in i [din (a) sui] si sufix de prez zero si sufixe identice la formele de persoana Isg si a IIIa pl.: a adormi, a fugi, a sari etc. (ex.: eu sar/ei sar)
Conj a VI-a - vb cu infinitivul in i [din (a) sui] si sufix de prez -esc/-este: a citi, a ispravi, a fugari, a mari, a nimeri etc.
Conj a VIIa - vb cu infinitivul in i [din (a) hotari] si sufix de prez -asc/-aste [cu a ca in (a) fugari]: a hotari, a pari, a uri etc.
Conj a VIIIa - vb cu infinitivul in -ea: a parea, a placea, a tacea, a vedea, a zacea etc.
Conj a IXa - vb cu infinitivul in e (neaccentuat) si cu perfect simplu in -u-: a asterne, a concepe, a incepe, a trece etc.
Conj a Xa - vb cu infinitivul in e si cu perfect simplu in -se-: a arde, a merge, a prinde, a sterge, a trage etc.
Conj a XIa - vb cu infinitivul in e, cu perfe simplu in -se- si participiul in [-t]: a coace, a fierbe, a frige, a rupe etc.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lia eu vorbeam de asociere doamna dar daca nu ma primesti ma bag si la concurenta. Dar si noi suntem in faza de...vise. Nu stiu daca merita efortul si stresul.

Dana eu tocmai aveam in cap sa bag o strigare dupa tine azi, dupa tine si Timi. Tu ai aparut. Auzi eu cred ca tu cand te uiti la Daria nu iti poti lua ochii de frumoasa ce e, pe bune. Adica normal ca fie-mea e cea mai frumoasa pentru mine, insa cand deschid poze cu fie-ta mor de dragul ei e asa frumoasa ca trebuie sa va baricadati in casa cand o face 14 ani. V-as curta si eu pentru baitul meu cel mare daca nu va deranjeaza diferenta de 6 ani. (atat e intre mine si sot). Uite incep: pentru Daria de la Cosmin.

Catralu l-am vazut pe Chris care e un baietel foarte frumos si bland, cel puytin asa pare in pozici. Iar tie felicitari pentru pierderea in greutate, eu nu am reusit decat 2 pouns jumate intr-o sapt dar e bine si asa.

Cristina ala e mai mult scaun de printese iti zic eu, iar la cat o motezi tu si o iubesti pe Ingrid nu prea o vad eu la Time out.

Lavi ma bucur ca Lorinuta mananca din propria manuta e o realizare majora zic eu. De Supliform nu stiu ce sa zic pt ca nu eu ci Catralu l-a mentionat, dar de e bun aruncati si la mine o cutie.
Mersi pt conjugari nu sunt de specialitate dar am inteles eu cam despre ce e vorba si ma gandesc....sa mai inventez si eu vreo 3?

Noi suntem bine, am fugit la treaba.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Doamne, catralu, ce pui dulce si frumos si dragalsah! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Poza de la spital in care zambea m-a dat pe spate definitiv!!!! Nu mai pot de dragul lui!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Lia eu vorbeam de asociere doamna dar daca nu ma primesti ma bag si la concurenta. Dar si noi suntem in faza de...vise. Nu stiu daca merita efortul si stresul.

Oooo, sunt onorata! Batem palma pentru o asociere de succes, adalmasul il bem cu prima ocazie live, ca asa virtual parca n-ar avea destul haz! Pai hai sa visam impreuna, poate ceva, ceva iese... O fi boala mioritica asta cu visatul mult si (uneori) degeaba?

Lavi, m-ai nenorocit! Eu din CIC intru direct in exemene pentru gradul II, va fi o bucurie sa parcurg gramaticile alea in intregime....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoase duamne,

Va urez sa petreceti un Paste fericit alaturi de puiutii vostri dragi, de jumatatile voastre si de cei care vor fi langa voi aceste zile.

Nu mai vreau sa zic nimic despre cand va mai citesc sau cand o sa va mai scriu ca niciodata nu-mi iese cum vreau eu.

Asa ca va pupacesc si va urez spor la cozonaci, oua, drob si alte alea,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput