LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 21
AVoogt spune:
Hehe doamna Carla ... ma abtin, deja am luat cartonas
Noi de 1 mai am fost la Zoo ... a fost fff frumos , Biencuta a fost foarte fericita printre animalute ( i-au placut cel mai mult caprele , gainile, fluturii si pasarelele cantatoare ). Cu toate ca ma dor picioarele de nu mai pot sa merg ...nu regret am avut o zi frumoasa
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
ioanaradu spune:
ma scuzati ... m-am bagat si eu ca musca-n lapte. credeam ca n-o stiti pe karla noastra. mai bine ma duc sa ma culc!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Mihael@ spune:
Pai bine mai Ioana, cumparasi ciupearca si nu ai spus nimic?! Ii place lui Matei? stefi se joaca tare frumos in ea, isi baga acolo jucariile de plus si se tolaneste ca la plaja
Avoogt, bun venit si de la mine...eu ti-am citit povestea nasterii mai demult, la alt subiect si mi-a ramas in minte, iar acuma uite ca te intalnesc aici
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
ioanaradu spune:
Mihael@ se vede treaba ca ai fetita, e finuta. noi avem baiat, adica golanel. n-a dat 2 bani pe ciuperca mea! si ii facusem capu' tandari lu' ta-su: n-are copilul ciuperca!! vreau ciuperca!!! sa-i luam ciuperca!!! ne-am chinuit ... am umflat-o ... i-am aratat-o ... s-a uitat putin la ea, a studiat-o, a stat maxim 5 minute in ea si a abandonat-o. am tinut-o vreo 4 zile prin casa de-o dadeam de colo colo si am dezumflat-o. poate avem mai mult succes la vara, in curte. si i-a mai luat ta-su una, sub forma de balena. bine ca n-am mai umflat-o si pe-aia, ca dormeam eu in ea, cred.
avem un filmulet cu ce jucarii ii plac lui matei: STICLELE DE PLASTIC!!
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
AVoogt spune:
Mihaela, m-ai surprins nu ma asteptam sa-si aduca aminte cineva de povestea nasterii...
Care-i treaba cu ciuperca...ca eu nu prea inteleg, are succes la fetite ... mai putin la baietei
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
loradin spune:
buna dimineata,
Alionushca-nu mai departe de saptamana trecuta m-a sunat o prietena dandu-mi aceeasi veste.Am intrat si am citit pe DC ceea ce simte.Stiam ca scrie la rubrica "durerea unei pierderi de sarcina".Prin telefon parea puternica insa citind ce a scris am realizat ca este o durere fara margini.Nu pot decat sa banuiesc ce este in sufletul tau.Ma rog la Bunul Dumnezeu sa te aibe in paza,sa te ajute sa mergi mai departe.Ce stiu insa este ca esti o femeie puternica si curajoasa.Este foarte greu dar impreuna cu cei dragi vei reusi sa depasesti momentul. Acestea sunt caile Domnului si nu te poti opune.Sunt sigura ca voi intra intr-o zi si voi citi ca scumpa noastra Alionuscha este din nou insarcinata.Ai deja un pui minunat si vei vedea ca va veni si celalalt cand te astepti mai putin.Ai fost,esti si ramai un model de mamica.Am invatat foarte multe de la tine si pentru asta iti multumesc. Sunt randuri pe care le-am scris din suflet si tot din suflet iti trimit o imbratisare calda.
ioanaradu spune:
buna dimineata!
hai fetele, adunarea!! cafea, ceai, capuccino, ness!!
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
anaalina spune:
Multumim de invitatie, eu vreau un ceai, ca ieri de 1 Mai Muncitoresc am pascut prea multa iarba si acus am gatu in pioneze.
Ce frumoooosssss Tudorelu fara pleata , un adevarat domnisor, numai bun pentru Catalina mea , daca nu cunva e arvunit pe vreao alta domnisorica.
Biacaaa ce ochi albastrii areee si ce ciuf urias!!!!
Alionushca
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
madybulancea spune:
Buna dimi...ioana cafea si la mine te rog!!!
mai mai dar ce de copii frumosii...ii pe toti de la mic la mare!
va multumesc ca ma incurajati sa fac cum vreau eu ...ieri am fost in Lacul sarat si am fost la tabara de copii au acolo o casuta pe care o folosesc drept protocol,e aranjata special...si ne da de toate (scaune,mese,vesela,gratar,au si aragazz si frigider) asa ca am inchiriat casuta de protocol pt in cazul in care e urat afara si chiar dak nu e urat tot o folosim ,ne folosim de ustensile si tot locul din jurul casutei e al nostru,e numai verdeata,e tare frumos!!!
mai dar nu face nimeni capitol nou???
hai k va pup!fug poate pap si eu ceva!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan