Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_anto spune:
te superi daca merg in patut sa mai incerc sa fac nani? Tu cred ca esti satula de stat in pat... Te pup
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina 36+ SARA-MARIA
alina_anto spune:
Hai ca ne-a luat somnicul pe amandoua.. Sa stii ca si sotul meu a venit ieri racit acasa..sper sa nu iau si eu. N-am fost deloc racita pe perioada sarcinii si ar fi culmea sa racesc acum..
Somn usor!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina 36+ SARA-MARIA
Magnetism79 spune:
Fetelor da vaz ca nu aveti somnic deloc.
Vreau SA VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR PT URARILE DE SF. GHEORGHE intr-adevar pt noi toti a fost o zi speciala, din div motive:
am primit o groaza de flori dar cel mai frumos buchet l-am primit de la sotul meu i-am facut poza sa la pu pe contul comun, spersa reusesc : HELP CLEO ajuta-ma sa stiu cum sa fac acest lucru.Tot de ls sl meu sot am primit si o pereche de cercei ff. finuti cu pietricele de aur bineanteles, f. dragutzi si mici asa cum imi plac mie.
Fetili cu nume de Geo inainte LA MULTI ANI PT ZIUA DE IERI SA TRAITI 1000 DE ANI FARA REPARATII SI SA VA TRAIASCA COPILASII SA VA BUCURATI DE EI!
2. Cel mai frumos si cel mai imp cadou l-am primit de la fiu-miu care e un frumos si un dulce, mi-a facut si doct o pozica cu fatzuca lui, pot spune cu mandrie ca are nasucul meu mic si buzele lui tasu,mai groase, daca ia si ochii mei verzi ma declar mama lui, dar sa va zic bomba ARE 2 KG LA 31 DE SAPT? Cum o fi , o fi bine sau rau ,doc a zis ca e un grasun si f dezvoltat , asa ca GABITZAM te rog mult modifica si la mine DPN CARE VA FI PE 17 IUNIE.Doct mi-a zis ca e dezv ca pt 33 de sapt asta cred ca e bine.
vestea nasola e ca Al meu doct PLEACA EXACT IN PERIOADA CAND AR TREBUI SA NASC LA UN CONGRES, l-AM INTREBAT IN IDEEA de a vedea daca vine la nastere noaptea, si mi-a spus ca daca voi naste inainte de 20 Iunie e in Bucuresti, daca e dupa 19-20 Iunie nu mai vine ca pleaca la Congres si e plecat pana dupa 30 Iunie.
CLEO help, daca e asa voi naste cu doct tau( asa zic eu ) ca asta macar sta teapan in tara nu pleaca hai hui.
Oricum i-ma spus doct sa ma lase pe mana unui coleG BUN eventual o sa vb cu el la ctrl de 36 de spat sa vedem pe mana cui ma lasa.
De-abia am reusit sa ma strecor la o progrmare la eco de 36 de sapt pe 26 Mai la o alta clinica unde merge doct ca daca era dupa alea de la Medlife asteptam luna Iunie sa nasc si ele tot nu aveau loc decta pe 11 Iunie , asa e in Romanica mopastra ce sa faci, i-am zis toantei aleia ca eu nu pot sa astept atat dar prostl e to prost, ce sa facem....am plecat imi era o scrabaaaaaaaaaaaaaaa nemarginita.....
Azi sa-mi tineti pumnii ca ma duc la MATEI BALS LA RECOLTARE DE SANGE PT VIRUSUL VARICELO-ZOSTERIAN SA VEDEM DACA NESUFERITUL ALA DE COPIL MI-A DAT VREUN MONSTRU SAU NU
Daca pateste ceva copilul meu ii ia dracu pe toti care au fost la pertecere are al meu pregatite 10 GLOANTE PE TEAVA DE LA PUSCA, AM UITAT SA VA ZIC CA Eb SI VANATOR SI BUN TINTAS Si i-a anuntat pe toti ca daca Doamne Fere fac varicela ii impusca pe toti inclusiv pe nasi ca au invitat copii bolnavi la petrecere.
Va pup
Lavi +31 cu Bogdanici Pogonici
Reallaura spune:
A nascut SIMONACIP!!! iubita de ea!!
Fetele, azi dimineata la 3 fara 20 s-a nascut Matei, 4200 gr!!!
Un voinicel plin de cute, curat la piele si f barbatos asa! Asa era si David la nastere!
Imi pare rau ca nu am putut sa-l iau in brate, dar nu-i facusera nici toaleta cand am plecat.
O sa o las pe ea sa povesteasca, a nascut natural, fara anestezie - imi da ea detalii cand se trezeste azi-.
Doctorita nu i-a raspuns la telefon, asa ca a nascut cu medicul de garda. Apa s-a rupt pe la 11:30.
Din holul de asteptare am auzit-o cum se vaita asa ca mi-a batut inima de frica toata noaptea. S-a instaurat teama de nastere naturala, mai ales din pricina necooperarii pe tema anesteziei la Municipal.
O fi fost cazul ei particular, ca a nascut repede?
Nu stiu ce sa zic, trebuie sa vorbesc cu ea. Ma sunase cand am ajuns acasa, dar nu puteam sa vb pentru ca Bogdan al meu vroia sa prinda 2 ore de somn.
Uuuuuuuuuuuf! Am scapat de un mare stres.
Fetele, mai intru azi cu detalii. O sa pun 2-3 poze cu Mateias pe Picassa
Revin. Va pup pe toate
Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
despre celule stem: stiti ce mi-a zis dr? daca nu crezi..nu fa asta. CU banii aia te duci in Caraibe, mai bine.
La fel si eu, tamtram-ul mare e pe prelevare, cand am fo la firmele respective, prima intrebare a fo: cate congelari aveti, cate dezghetsari ati trebuit sa faceti. la biogenis ne-au zis ca au 2 dezghetsari, cu transplant reusit, efectuat in clinica din Polonia, la Cord nu mai tin minte ce au zis.
Ce m-a impresionat, e ca dr a participat la prezentari facute de medici din Germania, unde au aratat un caz de refacere a maxilarului distrus.. injectandu-se celule stem. Ashadar se fol. si acolo unde chirurghia nu poate repara tot. Deocamdata insa e experimental. A, de mentionat - asta a fo grija mea , ca au fol. echivalentul compatibil recoltat de la un alt copil; nenea cu maxilarul fiind destul de in varsta.
Stiti ce m-a facut sa aleg asta? Desi stiam si citisem de mult timp... cand voiam/planuiam sa avem un bb, ne-am uitat la Dansez pt tine (nu mai fac prostia asta...credeti-ma..dar cumnata era fan cheshtii lacrimogene). Si era un caz, cu un tanar cu fractura de coloana, si avea nevoie de 30 mii euroi sa se duca in China pt operatie, pt transplant cu celule stem. Si pana la urma a reusit transplantul.
Problema mea a fo: de ce frate, tocmai in China??? sa dea mai mult pe avion & co??
Explicatia este: China are 1.5 miliarde indivizi, sunt spitale doar de nashteri unde se recolteaza automat sangele din cordonul ombilical. SI in baza lor de date, sunt shanse mari sa gaseshti un donor compatibil, chiar mai multi. Daca nu iese din prima transfuzia, ca pana la urma e o transfuzie de sange cu celule cultivate, ai shanse sa mai incerci o data.
P.S. China e mult mai eftina. Adica... salariul minim pe economie e cam 30 dolari...deci si preturile interventiei medicale + salariile dr + etc. SI asta e un factor, nu? Ca ma gandesc ca nu chinezii au inventat toata tehnologia, ci si ei o aplica.
P.P.S. din ce imi mai aduc aminte...ca uite scriu de juma de ora ce am cetit si mi-a mai ramas in neuronul blond.... tot statistici: undeva in centrele de cercetari medicale australiene (pt mine astia sunt EN VOGUE acum, au cateva Nobel-uri pt medicina in ultimii 20 ani), ei si am gasit la ei o statistica de genul:
- 250 mii recoltari din australia + east Orient +zona insulara de pe acolo
-dezghetsari: 80
- transplanturile reusite: 48
Adica... am ramas cu ideea ca 48 de copii au avut inca o shansa in viatsa.
Asha ca a am facut credit. Pt ca am cetit prea mult... si ca sa imi cumpar conshtiintsa. Ma gandesc ca dau milioane lunar pt confortul meu: cosmetice, carti, haine. Pt bb sa nu dau? plus ca asigurarea medicala mi-a acoperit aproape toata urmarirea sarcinii. Marile cheltuieli cu bb au fo...shoping-careala, care pana la urma, tot un moft al meu e, din toate astea nu stiu cat absolut necesare sunt lui bb, si cat pt confortul propriu.
P.P.P.S. daca reusesc sa imi acopere firma (lui tati....) si asigurare medicala lui bb la Medicover... dau de beut. Ceai de chimen + anason, fetelor. Si bere, ca e un mit ca face lapte mult .
38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
A nascut SIMONACIP!!! iubita de ea!!
Fetele, azi dimineata la 3 fara 20 s-a nascut Matei, 4200 gr!!!
Un voinicel plin de cute, curat la piele si f barbatos asa! Asa era si David la nastere!
Imi pare rau ca nu am putut sa-l iau in brate, dar nu-i facusera nici toaleta cand am plecat.
O sa o las pe ea sa povesteasca, a nascut natural, fara anestezie - imi da ea detalii cand se trezeste azi-.
Doctorita nu i-a raspuns la telefon, asa ca a nascut cu medicul de garda. Apa s-a rupt pe la 11:30.
Din holul de asteptare am auzit-o cum se vaita asa ca mi-a batut inima de frica toata noaptea. S-a instaurat teama de nastere naturala, mai ales din pricina necooperarii pe tema anesteziei la Municipal.
O fi fost cazul ei particular, ca a nascut repede?
Nu stiu ce sa zic, trebuie sa vorbesc cu ea. Ma sunase cand am ajuns acasa, dar nu puteam sa vb pentru ca Bogdan al meu vroia sa prinda 2 ore de somn.
Uuuuuuuuuuuf! Am scapat de un mare stres.
Fetele, mai intru azi cu detalii. O sa pun 2-3 poze cu Mateias pe Picassa
Revin. Va pup pe toate
Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Pt matei grasunul !!! si pt mama fantastica!!!
cleo78 spune:
SI-nca o data pt mineeeee
P.S. si pt DanaH