Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)
Raspunsuri - Pagina 2

Laura T spune:
Bebe, daca ti le-a pus cu posta normala, poate dura mai mult, mai ales ca e mai aglomerat acum de sarbatori...de aceea eu le-am cerut cu un curier rapid si le-am avut a doua zi. Poti merge la posta si intreba, ca poate mai dureaza si pana iti trimite aviz.

Babisa spune:
Dau si eu astazi raportul , cu toate ca trebuia sa il dau ieri dar nu am apucat:
Babisa:1.67m, 69.0kg.......60kg-29ani; start:16.04
iar ieri cand m-am cantarit aveam 65kg. Ma decalar mai mult decat multumita.ASm avut zile cand pur si simplu nu prea am mancat mai nimic si zile in care am cam bagat la greau si dulciuri si paine si tot ce am prins pt ca nu asteptam sa treaca ora duipa ce luam pastilele.Deci ca sa nu mai ai pofta de mancare , trebuie sa nu mananci nimic inainte cu o ora de a lua pastilele si o ora dupa ce le-ai luat, altfel nu prea au efect.Pot sa spun ca in aceasta saptamana cam 4 zile au fost de cura si cam 3 am mancat destul de mult si totusi efectul a fost mai mult decat bun.
Bafta tuturor

tatiana83 spune:
Eu in schimb ma cantaresc zilnic...asa sunt obisnuita...mai ales ca e vorba ca trebuie sa slabesc pt nunta!!!...si vreau sa tin din scurt cat anume slabesc dk e o zi de regim sau dk e o zi in care mananc ca de obicei.
Astfel:start 22.04....65,2 kg;
23.04.....64,7kg;
24.04....64,1 kg;
in aceste zile am mancat ca de regim asa:dim cereale;pranz salata +carnita cu putina paine;seara fructe(mere si banane);
Am sa va tin la curent!sunt curioasa tare cat dau jos/zi!
Spor la slabit fetelor!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

oanab125 spune:
Eu iau cate 4 pastile. Am luat doar o punga cu 120 capsule. Nu stiu cat voi slabi cu o punguta, sa vedem. Am platit 300 de mii pe transport si nu prea imi mai permit inca o punga. Voi vedea eu. dimineata,acul cantarului era sub 65. E bine
Matei si Ilinca

bebe03 spune:
OF nu au venit nici azi, am vb. cu postarita,miine ma duc si pina la posta,
problema e ca sambata plec din localitate pentru o saptamina si ramin fara, si chiar acum de paste cind se maninca la greu, mai stau si 5 zile la all inclussive, tentatii mari...dar asta e
trebuia sa le comand prin curier dar nu mi-a venit sa dau 30 ron, prin posta era mult mai putin
cred ca o sa pun la loc intr-o saptamina ce am dat jos in 6, ca nici nu mi-a venit prin cap sa le intrerup progresiv...
nicol

tatiana83 spune:
Bebe nu te descuraja, trebuie sa soseaca maine...cate zile sa faca si prin posta...
Tatiana&Luca (12.12.2007)

miruta spune:
se pare ca eu sunt singura careia insula tineretii i-a facut rau.asa de rau mi-a fost in ultimele 3 zile incat am decis sa renunt dupa 60 de pastile luate.Pacat , chiar aveau efect asupra kg dar mai importanta este sanatatea .Eu am slabit intr-o saptamana cu ele 1,5kg.Bafta fetelor in continuare , o sa mai intru sa va urmaresc sa vad ce progrese ati mai facut!Cu regret , eu spun stop insulii tineretii!aveti grija de voi!

tatiana83 spune:
dar ai mancat miruta?dupa ce le-ai luat la interval de o ora?
am urmarit mesajele tale in care spuneai ca ti-a fost rau...ca nu e obisnuit corpul tau cu atata cofeina..
Eu nu am baut nicodata cafea..si mi-a fost sincer frica de vreo reactie..dar am mancat dupa fiecare doza de pastile...
Normal ca e mai importanta sanatatea.Esti ok acum?
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

safaris30 spune:
pt cele ce au intirziat coletele stati fara grija sint pe drum sint om de cuvint duc zilnic 4,5,6 colete .pt braila trebuie sa soseasca stiu ca sinteti nerabdatoare daca as putea face ceva! dar acum nu mai depinde de mine.. o seara buna tuturor si bafta la slabit va pup pe toate