Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Doamna Papanasha,yuiiii,am sacpat demult de amigdale,Doamne feri,cum sa ma internez?Cu Mihnutzu' ce faceam?Oricum,mi-am transformat dosul in poligon de tragere,m-am ales si cu noduli,important e ca e de domeniul trecutului problema!

Duamna Carpatinaaaaa...Mai vino seara pe la noi,mai fato draga!

Cam subtire schimbul 3!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Maria, Mariutza,
ce mai faci dragutza?
Ca de cand nu te-am vazut
Multa vreme a trecut
Si de cand nu m-am uitat
Multe poze ai urcat.

- Ia, eu fac de fac mereu
Imi mananc al meu www.flickr.com/photos/11799927@N07/2400881134/" target="_blank">pireu
Tati-i fericit
www.flickr.com/photos/11799927@N07/2421881972/" target="_blank">Boticul manjit
Zambet www.flickr.com/photos/11799927@N07/2336785325/" target="_blank">iepuresc
Pe mami-o vrajesc.

Si mai fac ce fac de-opt luni:
Gene lungi la www.flickr.com/photos/11799927@N07/2414536734/" target="_blank">ochii bruni
Le agit in sus si-n jos
Si c-ochi mari, c-asa-i frumos,
Privesc www.flickr.com/photos/11799927@N07/2385343317/" target="_blank">candid catre lume
www.flickr.com/photos/11799927@N07/2297913949/" target="_blank">Inimi frante sa se-adune.

Mariuca, gene lungi,
Luna trece, luna vine,
Din frumoasa precum esti
Si mai tare www.flickr.com/photos/11799927@N07/2421885904/" target="_blank">infloresti.

- Ce mi-e luna, cand de-o viatza
www.flickr.com/photos/11799927@N07/2293636042/" target="_blank">Mama vrea asa dulceatza
Iar cum www.flickr.com/photos/11799927@N07/2293638984/" target="_blank">trece inca-o luna
Multa dragoste se-aduna.
Si pan-am sa fac un an
Alerg, pap tot,... cant la pian!*
Si cu www.flickr.com/photos/11799927@N07/2400887672/" target="_blank"> tati iubitor
Ma diversific de zor.
Iar noi locului ne tzinem
Cum am fost, asa ramanem:
Maria cu genele,
Mami cu forumistele,
Luna si cu soarele,
Tati cu www.flickr.com/photos/11799927@N07/2229246186/" target="_blank">minunile!

(* asta e tot ce mai lipseste dupa ce te dai in balansoar cu atata gratzie de la o varsta atat de frageda)

(S-au strofocat cat au putut pentru Dvs., dulce domnisoara, Piciulika, Radu si muzul inspirator, Michael - spre sfarsit muzul nu si-a mai facut datoria si a iesit ce a iesit...)

La Multzi Ani, Maria!
Sa fii sanatoasa si mereu la fel de voioasa (ca frumoasa esti tare!) si sa-i bucuri luna de luna si an de an pe parintzii tai iubitori! Suntetzi o familie superba, ai o mami talentata si buna-buna - tzi-ai ales un cuib minunat acum 8 luni ... + 9 luni!

Te pupam cu mult drag pentru fiece lunutza in care ne-ai bucurat

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, plang rau....am facut o idioata de laringita, care a debutat nasol rau de tot in seara asta in jur de 10 cand am simtit ca nu respir bine....iar pana acum m-am sufocat de 2 ori, asa ca am chemat SOS care mi-au facut o injectie intravenos cu augmentin, dexametazona si alte ingrediente si mi-au dat o lista de medicamente. In mai putin de 2 minute am simtit cum se elibereaza caile respiratorii, dar concluzia finala este ca trebuie sa intrerup alaptatul. Nu credeam niciodata ca o sufar atat. O sa incerc sa ma mulg si o sa vad daca dupa cateva zile de biberon sau canutza o sa mai accepte sanul in continuare.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Si ce este mai rau, este ca acum cateva zile spuneam ca nu mai vreau sa alaptez, iar acum imi vine sa urlu, ca efectiv lucrurile au luat o asa intorsatura. Imi vine in minte de fiecare data privirea lui cand suge, cum se uita la mine, iar acum....gata nu va mai plictisesc cu problemele mele....va pup si va urez o seara buna

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by papanash

Adimercedes, mie mi-a zis dr. si am gasit si scris, carnea se fierbe 2 ore inainte de a o blendui, sa iasa toate toxinele. Avocado o sa incerc si eu, n-am stiut ca e asa minunat pt. bebei. Dar la stomac cum se comporta ? ca la para e jale la Ghighi, o singura data i-am dat si s-a deranjat ff tare.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Papanash, nu am auzit niciodata de fiertul carnii timp de 2 ore. Pai, daca e sa fierbi atata carnea de vita, se face ca talpa de pantof [emoticon ce se scarpina in cap]. Hmmm, e prima data ca aud de asa ceva. O sa mai citesc sa vad ce si unde gasesc...

Lisa nu a avut probleme cu avocado. Si nici cu para. DAR para nu i-am dat-o cruda. Si nici marul. Le-am pus 3-4 minute in steamer (poti folosi si o sita pe o oala acoperita pt a nu scapa aburii). Fructe crude doar banana si pepene galben. Revenind acum la avocado, eu sincer nu cred ca avocado deranjeaza burta. Poate celelalte ingrediente din combinatie. Si cand ii dai nu i-l da simplu, ca e cam fad si gretos asa gol. Amesteca-l cu mar, para, morcov, banana, cartof sau orice altceva iti imaginezi. Merge amestecat cu orice si nu schimba semnificativ gustul mancarii!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, iubita, imi pare tare, tare rau ca te chinui atat! Am avut si eu parte de laringite la viata mea, dar niciodata asa de rau! Augmentin-ul e unul din antibioticele care se da in sarcina si alaptare. Sper sa nu ma insel, dar Sim a luat Augmentin pentru infectia de la masea acum vreo doua-trei saptamani si alapteaza. Mai intreaba medicul daca pentru antibiotic ti-a spus sa opresti alaptarea sau pentru vreun alt medicament din lista aceea. Dar eu cred ca oricum, nu se intzarca Mario asa de usor! E maricel si stie ce vrea! Nu s-a intarcat el in conditii mai grele pentru el! Ai incredere in tine si in puiul tau si o sa fie bine, o sa vezi. Fa-te bine repede, repede. Te pup mult, mult, si mai intra sa ne dai o veste.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Tanti mama lu' Mihnutzu', pupam accidentatul. Sa stii ca intentia n-a fost sa pun capcane In alta ordine de idei, m-ati dat gata cu ce toalete prezantati la plimbari domnilor! Mai ales papucii. Am un fix zilele astea. Ii caut de incaltzat printului mostenitor si nu gasesc nimic sa-mi placa. Cu cucul din dotare la fel procedam si noi.

Picio, muzul si-a facut treaba cu varf si indesat. Faceti o echipa de milioane.

Si ca tot veni vorba, la multi ani fericiti si nazbatiosi pentru Mariuca cea ochioasa, Mariuca cea finutza, Stefan cel mare si frumos, pentru Miruna Ioana si Eduard Stefan.

Si cu temenelele de rigoare (emoticon care se uita in pamant rusinat)la multi ani Yanisa Milena, sa cresti mare si frumoasa. Ieri nu m-am uitat in listuta.

Mergi la inceput

Ana se pare ca ai dreptate....a urlat pana la 4 si ceva dimineata, incepand cu 2:45....nu a vrut bibe, nu canutza nu nimic...urla doar cand vedea ca apropria sotul biberonul de el.....asa ca nu am mai rezistat si l-am pus la san...in 2 minute a adormit fericit. Acum de dimineata la fel.......Am primit Augmentin de 1gr/12 ore, aerius 1/zi, fluimicil 1-2 plicuri pe zi si paracetamol sinus 3/zi. Stiu ca paracetamuol sinus este interzis in timpul alaptarii si fluimicilul nu este recomandat. O sa sun la medicul pediatru ca sa vad ce imi spune.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Betty, poate iti mai reduce putin dozele sau schimbi paracetamolul sinus cu unul simplu. Acum depinde si cat de importante sunt in tratament. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Betty, imi pare tare rau pt situatie. Iti tin pumnii sa te faci bine repede. Nu te stresa, ca ii transmiti si puiului. O sa fie cumva zilele astea si sper sa ii fie dor de tzitzi si sa reia suptul cand termini tratamentul. Insanatosire grabnica.

.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput