Condica Salajencelor 46
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Fetelor, mi-a sosit masa cu scaunele de sufragerie!!!! Inca sunt impachetate, trebuie sa luam si un covor ca sa le asezam si sa le lipim scaunelor pe picioare niste "talpi" moi ca sa nu zgarie parchetul.
Mai dar mai notez o bulina rosie in dreptul serviciilor suedeze: cand am comandat masa, ne-a notat tipul de acolo ca dupa ora 16.30 sa vina cu ea acasa...la 16.35 au fost aici, cred ca au plecat la 16.30 de la magazin. Neaparat 2 tipi care sa o care inauntru, am multumit frumos si gata!
Sa va mai pove ceva...venind spre casa, am stat in statie la autobuz. Cand am ajuns cu Silvia acolo, era un nene batran care astepta si el. Cand ne-am apropiat, ne-a facut loc sa stam si noi si a inceput sa povesteasca...eu ii mai raspundeam unde intelegeam, ca nu am inteles chiar tot, imi era rusine sa-i spun ca nu stiu bine suedeza si nu intepeg. La un moment dat ma intreaba nenea: asa-i ca nu esti de pe Gotland...adica nu mai intreaba daca nu-s suedeza..., lui i se parea ca am accent ciudat
. Am ras si i-am spus ca nu sunt de pe Gotland si nici suedeza, ca sunt din Romania. S-a mirat, eu eram gata sa-i spun ca nu vb bine suedeza, dar el intelegea ce mai spuneam si eu...si acum zambesc de intamplare :).
Bia, vezi macar sa-l inscrii pe Tudor la o faculta la care vrea el .
adriana, cam ciudat asa fara contract de munca, nu stiu ce sa zic...tu stii mai bine care-ti sunt prioritatile si la ce merita mai mult sa renunti...
Daca as fi in Ro si eu mi-as da copiii(daca ar avea capacitatea, desigur) la un liceu bun. Asta e interesul major la noi, altfel parca nu ai siguranta ca copilul iese din liceu cu bagajul de cunostinte de care va avea nevoie in viata. E complicat...nu facultatea e totul in viata, conteaza foarte mult ce fel de om iesi de acolo. Nu neg ca liceele sunt diferite, poti gasi un liceu bun si in afara celor de elita, insa trebuie sa le cunosti ca sa ai incredere.
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
waw,mihaela.super.asteptam pozele.moama da ce promti sunt.in ro nu ai vazut asa ceva.ai vazut ca te descurci cu parlitul.
mai si io vreau ce e mai bun ptr feciorii mei.sunt de acord cu faptul ca nu facultatea te face om.dar mai nou nici secretara nu poti fi daca nu ai studii superioare.amu si asta-i drept ca tata lumea face particulare, spiru,goldis si altele.si tot adevarat e ca astea cu privatele cam iau si posturile cele mai bune.da io tot mai sper ca in viitor o sa se puna baza si pe competenta si om mai spune pas la pile si relatii.
acu in zalau cica se ecsista doar 2 licee bune .nr 1 si mate fizica.al meu ficior vrea mate fizica.io ce sa faca? unde sa-l indrum? ca de-i zic du-te la unu imi scoate ochii tuata viata ca nu l-am lasat sa faca ce vrea. si sa o spun pe aia dreapta io-s cam de acord cu alegerea lui.la profil is in dubii.da il las , ca de nu-i place dupa un an da ceva diferente si se poate muta la alt profil.
hehe, cu facultatea ii bai mare .ca el vrea sa se faca militian .si probele de admitere la academie constau in istorie,gramatica limbii romane si engleza, plus probele eliminatorii [medicale si sport].deci indicat in situatia asta ar fi filo,da el vrea mate info ca sa se perfectionezela info si sa aiba habar in viata de cum sta treaba cu fizica[astea-s argumentele lui].
om vedea noi ce om face.sanatosi sa fim si sa scapam cu bine de aceste teze.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Fetelor, tineti-mi pumnii. Ma pregatesc sa plec spre dr.Mi-am luat si bluza.... dar nu am dat de magazinul ala spus de Adriana.... Apoi mi-a zis Vlad ca nu se vede din strada, apoi asa l-am ratat ca io nu stiu unde e renelul...
Bimilit spune:
oti baga detalii despre consultatie.
cum e bluza?
salajencelor dormiti?
olim spune:
nou dormim sefa
bai eu tot nu inteleg o chestie, dar asta e...grea de cap
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim, ce nu intelegi?
hai, ca-ti iexplic io.desi daca ma apuc de explicat clar nu intelegi nimic
.
dianaiulie2009 spune:
Hai ca merg si eu la nani , maine merg la scarbici si sunt convinsa k pana maine seara nu mai reusesc sa intru sa va citesc !!!
Noapte buna !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
adriana draga, da ce naiva esti.tu chiari crezi ca e pi bune concursul de la voi?doamne io nu te-as indruma sa participi.clar nu se merge pe competenta si stiinta se merge pe pile.te vei simti umilita si injosita.tu nu vezi ce mare kk-at e acolo si incet incet incepe sa se imputa.o viata mea.mai gandeste-te.mi-ar parea sincer rau sa te stiu suferind din cauza unei.da mno tu poate fiind in interior altfel vezi lucrurile si chiar crezi ca ccc concursul o sa fie pe bune.hai ca noaptea e un sfetnic bun.sa iti ajute DD sa iei cea mai buna hotarare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Stai Bia, ca inca nu mi-am revenit. Dupa ce azi noapte am facut noapte alba (insomnie intre 4 si 6, nu altceva ), amu is rupta in gura de somn. Am baut un ceai, nici de mancare nu imi trebuie.Apoi asa la eco o fo bine, tipul cam tacut, da noa, ma stiti nu? I-am zis: apoi ziceti ceva! Si si-a dat si omul drumul
. A zis ca e bine, ca e posibil sa fie baietel, dar nu poate spune 100% deoarece e inca prea mica sarcina. Si l-am mai intrebat de TT daca e bine sa il fac, si a zis ca e la latitudinea noastra, dar ca nu e un test de diagnostic clar, ci doar spune daca e posibil sa existe vreo anomalie. Dar ca nu se face decat daca avem in familie... samd.. Noa, oricum mi-a completat o fisa, daca ne gandim, merg cu ea direct la laborator si gata. asa per total, a fost ok, numa ca l-am tot tras de limba. consultatie 70 RON da am primit 2 poze.Noa, dupa ce am umblat de-a roata prin tot orasul dupa o bluzita simpla, obosita si dezgustata ca numai bluze inflorate sau prea mici (cica marimi universale) gasind, am decis ca o sa caut in simleu ca doar nu e cu nimic mai presus Zalaul la marfuri (ma rog, nu am stiut eu unde sa caut). Apoi din plictiseala, am mai dat o tura pe langa semafoarele de langa API, pe la magazine, si este acolo un magazin cu marfa romaneasca, pijamale in special facute la Satu Mare, foarte faine bumbacel finut la preturi mai mult decat acceptabile. Nici nu m-am gandit ca oi gasi acolo si ii zic vanzatoarei: asa-i ca nu aveti bluze de gravide? Ea zice: ba am si inca faine! Nu avea multe, dar am ramas cu gura cascata ce faine erau.Din pacate numai una era 46 ce eram in stare sa iau o duzina. Si e mov deschis, asa ca fetele mele s-or imbraca in mov
.Asta a fost toata povestea de azi, va las, merg si eu la nani, ca mor de somn.
Va las cafeaua pregatita pe masuta din hol.peseu: m-am intalnit cu Elvira pe strada. Era cu sotul si fetita. Ce mare s-a facut!
silvana_salajan spune:
peseu: Adriana, amu cetii ce ai scris, subscriu la ce zice Bia. Da, noa, io ce sa zic? Nu is buna de dat sfaturi.