Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu tot nu ama dunat nimci din casa ca am poestit cu sora-mea pe mes, ca saraca e la pamant cu moralu, abia astept sa treaca bacu ca im mananca zilele
acum seara mi-o fost asa rau si nu stiu de la cecei drept ca deja am emotii cu mersul acasa cu mersul cu avionu, colegu ramane singur 6 saptamani si o sa ne fie dor la unu de altu, mai ales lui de Alex, am asa o stare aiurea de vinovatie, intotdeauan ma simt aiurea cand il als singur, adica ma gandesc ca daca se intampla ceva si fac memorie de cate ori en-am sfadit aiurea, adica din cauza mofturilor mele.Si ntotdeauna promit sa fiu mai intelegatoare, si ma tine pana ma intorc acasa si apoi pana trebne sa am duc iara singura uit ce mi-am promis
ma duc asa umi fac ceva de papa si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io tocmai am scos din cuptor o tava cu lasagna aburinda. Cine doreste, va astept la cina!

Am invatat vreo 2 ore, apoi ma stresa si Dia cu computerul si lasagna care astepta sa fie gatita...asa ca am zis un Doamne ajuta! si oi vedea io maine ce va fi.

Bia m-ai bagat in ceata cu gravidutza. Ma gandesc si io la cineva, sper sa nu gresesc . Io nu-s cu siguranta!

Otilia, si tu m-ai bagat in ceata cu oracle...dau io o cautare cu google mai tarziu, ca acu' ma duc la dus.

Olim, si io-s curioasa daca dupa vacanta de vara mai vrei in Ro.
Bafta surorii tale la bac (moama ce sora tanaruca ai!). Sentimente din astea de vinovatie am avut si io fata de mama cand a sosit momentul sa plece...ca m-am mai repezit la ea, m-am mai dat desteapta si noa, e mama si nu merita.... Si io mereu zic ca data viitoare ma voi purta altfel dar uit...intervine rutina si asta e!

Noa io va tzuk, somn usor...merg sa ma imbaiez si apoi sa culc fetele si sa imi astept hazbandu'...sper sa ajunga inainte sa adorm.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, io stiu cine e gravidutza din gashca, o asteptam si aici sa dea vestea cea buna!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by olim

blondo sper ca presimtirile tale nu ma avizeaza pe mine

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Gata, io stiu cine e gravidutza din gashca, o asteptam si aici sa dea vestea cea buna!

vorbe de copil...

Hobby

SRI-ista mica ce esti.
si eu o astept ca sa o felicitam cum se cuvine.

Mergi la inceput

bai cine e gravida ca amu m-ati facut curioasa si la noapte nu mai dorm
miha, da delia are 19 ani, diferenta dintre noi e de 11 ani, asta e.Imi prinde bine si ea me si eu ei mai ales acum si de cand a murit mama, de aceea oricat de greu mi-ar fii as vrea sa mai fac un copil, ca nu se stie niciodata.
cat despre mersul in romania, as vrea sa mergem din anumite puncte de vedere, dar stiu ca nimic nu e perfect in lumea asta, mai vedem.
va tzuc da mai viu daca sunteti prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
auzi ,io banui pe cineva din gasca ca ar fi,da nu zic nik.tac.si oricum nu ar putea ajunge maine la dr de pe sf vineri.
Hei, hei, Bia, tu esti mama gravi? (nu ma spurca prea tare) Dar cum nu ai dat indicii... Numa tu poti fi. Stii tu, cine se scuza ...Buuun deci daca sambata au venit rushii... ma bia, m-ai bagat in ceata... Cum e posibil?

Mergi la inceput

salutare tuturor
va dorim sa aveti parte de o zi perfecta.
blondo la apel sau la raport, ai ceva de spus?
va invit la cafea, ceai, capucino, cola de la frigider, un suc de portocale.Tigari nu dau ca sunt gravide pe aici si nu le fac bine
va pup pe toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

quote:
auzi ,io banui pe cineva din gasca ca ar fi,da nu zic nik.tac.si oricum nu ar putea ajunge maine la dr de pe sf vineri.

Hei, hei, Bia, tu esti mama gravi? (nu ma spurca prea tare) Dar cum nu ai dat indicii... Numa tu poti fi. Stii tu, cine se scuza ...
Buuun deci daca sambata au venit rushii... ma bia, m-ai bagat in ceata... Cum e posibil?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

blondo la apel sau la raport, ai ceva de spus?
va invit la cafea, ceai, capucino, cola de la frigider, un suc de portocale.Tigari nu dau ca sunt gravide pe aici si nu le fac bine
va pup pe toate

mai , mai cum ma trageti voi de limba ca sa zic cine e.da nu va zic na.

zgarcit-o , da cu mine ce ai? da si o tigara ca o fumez in balcon.

Mergi la inceput