Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, cafeluta e servita!Miha, sa stapaniti sanatosi casuta, e minunata, am reusit ieri sa vad pozele, da pe cand sa scriu, mi-a picat netul.Apoi m-am apucat de tort ca azi mergem la mami sa o serbam (in 5 a fost ziua ei , da na asa s-a potrivit)Ia uitati-va la ce am muncit in ultimele 2 saptamani:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=13279&view=findpost&p=509857si ieri:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=13279&view=findpost&p=510513Acum, abia astept sa vad ce reactie va avea, can o sa il vada Noa, va si va doresc tuturor o saptamana faina!Adriana distractie placuta cu neamurile.Bia, ce a zis Tudor? Cum a fost la teza? Greu, usor?Olim, nu mai zici nimic?Ioana? Cami pleca azi... Va ajunge franta la ea acasa peste vreo 14 ore... merg sa fac ceva de papa pt ai mei!

Mergi la inceput

Adriana, cred ca scriam deodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza! Si la noi e o zi frumoasa, nu stiu inca ce facem azi ca Ovi e de garda toata ziua, iese la 18, poate apucam un apus de soare . Abia astept sa treaca saptamana viitoare, Ovi e garda dupamasa, toata saptamana va fi asa ametita ca nu putem face nimic si deja imi sta pe "cap" bine de tot coltarul din living pe care vrem sa-l luam si mai trebuie sa asteptam pana cealalta saptamana...

Mama a plecat vineri seara de aici, a juns cu bine la Stockholm si ieri a plecat spre Ro. A ajuns bine la Zalau aseara la ora 23.

Otilia, superbe torturi! Sunt sigura ca mamei tale ii va placea, e finutz, delicat, foarte potrivit pentru asa o ocazie. Sa-ti traiasca mama muuuulti ani si sa petreceti frumos ziua asta. Tu cum te mai simti? Creste burtica, se vede? Cand pui o poza sa te vad si eu?

adriana, petrecere frumoasa azi. Daca vin si rudele, nu ma indoiesc ca va fi!

Restul? V-a prins vara pe afara si ati uitat de case?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Buna dimineata! si bine v-am gasit!
indrumata de anacezara ma alatur si eu voua.
locuiesc in jibou, am 26 de ani, sunt casatorita de 2 ani (vor fi marti ), nu avem inca copii, dar "muncim" la asta. trebuia sa am un bb in noiembrie, dar din pacate am pierdut sarcina la 9 sapt (pe 16 apr. ). pentru mine a fost cel mai urat cosmar, din care abia acum pot spune ca mi-am mai revenit. oricum, sper sa fie bine data viitoare. poate imi recomandati si mie un medic bun din zalau,pt ca cei la care am fost m-au dezamagit, iar drumurile de cluj ma termina.

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Maria, bine ai venit printre noi! Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o astfel de trauma, dar nu dispera. Esti tanara, corpul se refaca repede, ai sa vazi ca va rasari si pe strada ta soarele...A, nu m-am prezentat, sunt Otilia din Simleu Silvaniei si de cativa ani imi fac si eu veacul pe forumul acesta,si pot sa spun ca mi-am facut niste prietene pe cinste pe aici Am un baietel de 6 ani jumate, si in octombrie noiembrie vom fi air parinti. Inca nu stimce va fi, de data asta am ales sa merg la un doctor din Simleu(e mai comod pentru mine, mai ales ca acum mai am un copil pe care nu il pot neglija), cu prima sarcina am fost pacienta D. Majdik din Zalau de care eu sunt foarte multumita. Cam atat deocamdata, asteptam sa ne spui mai multe despre tine, dac bineanteles doresti. Miha, merci de complimente, sper si eu sa ii placa, mergem imediat la ea, o sa facem in curte gratare, si apoi vom hali tortul. E, despre burica ce sa spun? Se vede, daca stii, daca nu, zici ca am mai pus un kg pe mine, si mi-s cam stramte hainele Bia, zice ca nu se vede, Giulia, zice ca da amu, io stiu? Vezi tu, eu nu sunt prea fotogenica, lasa ca a facut Cami niste poze la intalnire, poate le urca ea pe webshots si le vedem cu toate atunci. si duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI !!! mamei Otiliei . Sa traiasca 1000 de ani si sa fie sanatoasa alaturi de nepoti si familie !
Distractie placuta !

Maria , ma bucur ca ai intrat la noi in gashka . Dupa cum spunea si Otilia , esti tanara si ai toata viata inainte , corpul se reface rpd , trebuie doar sa fii optimista si sa nu-ti pierzi speranta .
Te asteptam la povesti !

Mihaela , ma bucur ca a ajuns mama ta acasa cu bine .
Pana la urma nici noi nu cred ca vom merge la gratare ca e un vant cam rece . Sa vedem , suntem cam nehotarati .

Bia , ce a zis Tudor de teza la geogra , cum a fost ? Pe cand aveti rezultatele ?

Duminica calduroasa va doresc !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa te intreb oti , daca nu ai primit un PM ieri de la mine !
Daca nu scrie sa il trimit din nou , iar daca l-ai primit , te rog , sa-mi raspunzi daca e sau nu posibil acel lucru .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va dorim o duminica frumoasa tuturor
LA MULTI ANI MAMEI OTILIEI!
ma duc sa citesc ce ati scris si mai vin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

Buna dimineata! si bine v-am gasit!
indrumata de anacezara ma alatur si eu voua.
locuiesc in jibou, am 26 de ani, sunt casatorita de 2 ani (vor fi marti ), nu avem inca copii, dar "muncim" la asta. trebuia sa am un bb in noiembrie, dar din pacate am pierdut sarcina la 9 sapt (pe 16 apr. ). pentru mine a fost cel mai urat cosmar, din care abia acum pot spune ca mi-am mai revenit. oricum, sper sa fie bine data viitoare. poate imi recomandati si mie un medic bun din zalau,pt ca cei la care am fost m-au dezamagit, iar drumurile de cluj ma termina.

Maria

Pozele noastre

maria bine ai venit in gasca noastra.hai la blonda sa te tzuce.fruntea sus .esti tanara si mumoasa foc,nu te nacajii de nimic.baga mare si sa vezi ca in curand o sa iti plimbi bb-icul cu caruciorul.
amu, io-s moarta de curiozitate si vreau sa stiu ce dr te-a monitorizat si din ce cauza ai pierdut sarcina.sper ca nu te-am suparat cu intrebarile mele.
despre dr din zalau io nu poci sa ma iexprim ptr ca al2 lea bb l-am nascut la cluj , din cauza traumelor de la prima nastere.bine ,prima nastere avu loc la distanta de 11 ani de a 2a.bag sama ca se mai schimbara lucrurile de atunci.
io zic sa te relaxezi si sa mergi la un dr cu care esti compatibila[de ex dr sabau]/bafta si te mai asteptam.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s
Intre timp am pus si pozele promise cu casa. Mai sunt multe de aranjat, cumparat veioze, mobila, covoare, etc. Plus aranjat(vopsit, mobilat) livingul/sufrageria. Asa arata la ora actuala, imi va prinde si mie bine sa o vad cum se va schimba in timp.

tulai doamne ce frumusete.mihaela, de ce nu te-ai muatat acu 3 ani? vai ce-mi place casuta.bag sama ca stati in zona rezidentiala.e ceva de vis.mor aci de nacaz ca nu am butonat mai de mult pe nat.e casa visurilor mele,mica ,cocheta cu spatiu exploatat la maxim.sa fiti fericiti in minunata casuta.

ioi,ca-s envidioasa deja.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput