Rh negativ

Rh negativ | Autor: mona13

Link direct la acest mesaj

Buna.as avea si eu o intrebare care ma preocupa.am Rh negativ si sunt la a doua sarcina,primul copil avand 4 ani.dupa prima nastere mi s-a facut vaccinul acela care este necesar,imi scapa acum denumirea lui.dar eu sunt tot ingrijorata deoarece se tot vorbeste ca la a doua sarcina ar exista pericolul sa se declanseze anticorpii,mai mare decat la prima sarcina.este adevarat?ce trebuie sa fac pentru a fi sigura ca totul va fi bine?astept raspuns.multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

mai este un subiect "rh negativ" la "odiseea sarcinii...",cauta-l, acolo gasesti raspunsuri la intrebarile tale.
Ce Rh are primul tau copil? Inteleg ca e pozitiv, altfel vaccinul nu-si avea rostul. daca vaccinul ti s-a facut la timp, la a o doua sarcina, chiar daca bebe are Rh pozitiv,(dar poate avea si Rh negativ si atunci chiar n-are rost sa te-ngrijorezi) nu e nici o problema din punctul asta de vedere. Oricum, ce poti sa faci,este sa gasesti un medic ginecolog bun, de preferinta cu competenta in ecografie,care sa-ti urmareasca sarcina mai atent. tratament nu exista. oricum, repet, teoretic, tu nu ar trebui sa ai probleme. sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Mergi la inceput