Sirop ("miere") din flori de papadie?
Raspunsuri - Pagina 3
ioanaiub spune:
am cules astazi papadii din gradina, acum sunt la fiert, dimineata strecor si pun zaharul ... sunt foarte curioasa cum o sa iasa
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
ANITA75 spune:
Mai fetelor n-am facut niciodata miere dar as vrea sa incerc, dar mi se pare cam mult 3kg de zahar, voi aveti alte retete incercate? are vreo contraindicatie?
ioanaiub spune:
a iesit foarte bun siropul, nu e prea gros, trebuia sa-l fierb mai mult dar n-am avut rabdare ... oricum nu va avea timp sa fermenteze
David l-a testat si i-a placut mult
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
dalina2x2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monu miha, la 720 de flori se folosesc doar 2 litri de apa. deci florile (eu am numarat 720 ca asa am primit reteta) vor fierbe in 2 l de apa care va scade. cate miere nu stiu cat iese ca nu am apucat sa o pun in borcane. cred ca vreo 2 borcane de 400 tot am. maine dimineata le pun si iti spun cat a iesit. Monu, mami de printese Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat. BIZARII'S WORLD |
wohooo... cata munca pentru atat de putin.. (sa culegi 720 de papadii!!... )
Nu se gaseste mierea asta si la magazine naturiste? Sau nu o recomandati?..
ML spune:
Ioana, imi pare bine ca va place si mai ales a iesit.
Eu l-am facut anul trecut dupa reteta Mariei Treben cu 1 kg. zh.
Nu cred sa aiba contraindicatii, desi, banuiesc ca-i mai sanatoasa (papadia) sub forma de ceai, extract sau salate (frunzele). Buna pt. ficat, diabet, acnee.... cu 1 kg. de zahar pe langa... nu stiu ce se mai alege de detoxificare.
Take joy! (poze)
ANITA75 spune:
Mai fetelor,cind trebuie culeasa floarea la prinz in arsita soarelui sau la asfintit,
ML spune:
In zile insorite, dupa ce roua s-a dus (ca sa nu te trezesti ca-ti mucegaiesc daca le faci... maine )
Take joy! (poze)
ML spune:
Nu stiu de cafea, cred ca merge luata pe stomacul gol (sa nu pleci la plimbare insa, dupa )
Take joy! (poze)