dr Lupu Rodica

dr Lupu Rodica | Autor: rasof

Link direct la acest mesaj

Poate sa-mi dea si mie cineva relatii despre dr. Lupu Rodica de la Grigore Alexandrescu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Stiu ca este o dr foarte amabila si buna profesional. Copiii mei sunt la dr Becheanu la Gr Alex, dar in urma deselor internari cu ei, am cunoscut o si pe dr Lupu. Mi s a parut atenta, amabila si ..ca stie ce face, dar nu am fost pacientii ei...

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Este cel mai minunat om si medic pediatru!!! Profesionalism fara cusur si omenie asa cum rar mai gasesti in zilele noastre!
Eu merg cu amandoi copiii mei la dansa, si credeti-ma ca nu as renunta...pentru nimic in lume!
Daca baietelul cel mare este sanatos, cel mic are probleme...astm bronsic, reflux gastric, aproape am facut carare mergand la dansa...si de fiecare data ne-a facut bine!!! Am gasit intelegere, optimism...ne-a dat curaj atunci cand ne-a fost greu de tot...si uite ca suntem bine, suntem sanatosi!
Copiii mei o iubesc! Ar mai fi ceva de spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Si noi suntem pacientii doamnei dr.Lupu de cativa ani buni cu fata si acum si cu bb...
Parti bune:draguta ,amabila,profesionista,iubeste copiii...
Parti rele:cabinetul departe,fff.aglomerata(programari cu o luna inainte),ca sa il evalueze pe bb am mers la Grigore la camera de garda unde tuseau toti copiii de ti se facea parul maciuca... dar macar ai la cine sa apelezi daca ai o urgenta si, Doamne fereste ,daca ai nevoie de internare cu copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Imi puteti spune nr de tel al dnei Rodica Lupu de la cabinet?

Mergi la inceput

021-232.10.99-telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Dr Lupu Rodica este cumva gastroenterolog pediatru?
La Gr. Alexandrescu la ce etaj ( cabinet) ofera consultatii?
Denisa, spune-mi te rog unde se afla cabinetul ei particular de unde ai oferit numarul de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Am crezut ca nu vad bine...
Dr Lupu nu cred ca este gastro.
Iar problemele pe care le am eu cu Nora de 2 ani jumatate i se datoreaza in mare parte. Profesionalism? La noua luni cand a facut muci i-a pus vreo 4 diagnostice, a umplut-o de antibiotic...Si pentru ca "asculta mama" mi-a fortat mana si i-am dat Debridat in spital. Nora a plans de durere de burtica multe ore dupa ce mi-a vomitat in jet de doua ori.
Ma rog, povestea este un pic mai complexa...dar cu noi dr. Lupu a facut multe greseli intr-un interval f. scurt.
Dar nu am sa neg ca este draguta, ca nu primeste plic...Poate ca noi am fost o exceptie dar...

Mergi la inceput

D-na Dr.Lupu chiar este gastroenterolog pediatru si lucreaza in sectia de gastroenterologie de la Spitalul Grigore Alexandrescu...de 2 ori am fost internata cu baietelul cel mic acolo! Pe noi dansa ne-a diagnosticat cu refluxul gastroesofagian..copilul avea 8-9 luni, se sufoca in somn, apoi tusea si sufletul din el si nimeni nu stia ce are...alergam cu el in brate de la un medic la altul si toti ridicau din umeri...apoi Dumnezeu a vrut sa ajungem la dansa...ne-a internat 24 de ore, i-a facut copilului o PH-metrie si viata noastra s-a schimbat...am aflat si eu in sfarsit ce are copilul meu!!!
Noi ii datoram mult...ne-a scos la liman din situatii grele...
Sanatate la toti puii mici si mamicile lor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Denisa_35, la ce etaj o gasesc? Are cabinet in spital unde da consultatii, da?

Mergi la inceput

Nu are cabinet in spital unde acorda consultatii. De regula consulta la camera de garda pediatrie, dimineata dupa ora 9.00.
Consulta la un cainet privat. Dacate intereseaza, te rog scrie-mi pe privat!

Mergi la inceput