Piatra Neamt, Perla Moldovei (51)
Raspunsuri - Pagina 11
ana1980 spune:
Buna ziua la toata lumea.
Azi, pe la 12 am fost intro fuga la Kaufland si la intoarcere ne-am intalnit cu Carmen si cu Stefi. Am stat de vb si mi-a spus ca nu a mai putut intra pe forum de vreo 2 zile. Speram sa se remedieze problema.
Acum astept sa adoarma si Casandra. Imi pare rau ca n-am putut iesi in parc azi...
Dana/b] esti libera...bravo. Dar cred ca ai de lucru.
[b]Ellinia uite ca te-a lamurit EftimieC.
Bey, a inceput campania electorala....orasul nostru va inflori intro luna cat in 10
La mine in fata blocului monteaza gardulete acum.La voi nu-i nimik nou?
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
Carmen dar ce are burta??Pai fara ea nu mai are nici un farmec...copii sunt bine,la scoala,gradi,chiar ma pregatesc sa ma duc dupa Ana.
Ana eu sa nu aud de politica,chiar nu ma pricep deloc,tot asa trz adoarme Casandra??
Marani dar ce-ai patit,te-am mai intrebat si acum cateva zile...
carmenstefi spune:
saluti fetelee!!!!
ce intru eu mai greu dar acu de 2 zile astia nu ma lasa sa intru pe site al lor,acu abia am reusit,cred ca s-au innecat de la ploi,va pup si ce mai faceti dragele mele??a, fost si noi plecati in wek.,pe la zimbrii,ion creanga-humulesti si teti meu s-a distrat cu manechinele de acolo expuse,erau din povesti si toata era o vorbareata,in rest o chinuie din maselutele si e jale cand o apuca iar azi am fost la cump.de cadou pt pretenul ei,ache,pe ploaie apoi pe soare,ne-am intalnit cu ana,cum scria,ieri ne-am vazut si cu criss cu fetele si sotul,in rest cam atat.....ne este dor de voi si de o tacleala.
va pup si mai revenim,s-a trezit grasuna si papam si fugim afara.
va pup pe toate.
carmen si stefi
lunna27 spune:
Carmen spune-mi te rog,oare e deschis la Cetatea Neamtului?Normal trebuia sa mergem si noi duminica incolo,apoi spre Suceava,dar daca a plouat....
ana1980 spune:
Dana tot asa pe la 4 doarme. La vara sigur isi va schimba programul pt ca am s-o scot la aer dimineatza si sper cala amiaza sa pice si ea.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
carmenstefi spune:
dana,ala a fost singurul loc unde nu am fost pt ca am auzit ca e in renovare drumul si la cum era vremea ,de mers pe jos prin noroi cu copii am ezitat,dar am am fost la oglinzi statiune si am papat acolo papa tare bun ,mai ales ciorbita in painita superba,stefi a papat tot si mai rodea in painea aia si restul a fost bun si ieftin spre surprinderea noastra,o sa mai merem si poate ajungi la o cafea pe la mine????
pupi pt toate fetele
carmen si stefi
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Noi suntem bine, un pic stresata, insa nu din cauza sarcinii ci a Larei. A stat o sapt. acasa si a innebunit de-abinelea. La gradi a facut circ azi, n-a vrut o clipa sa se desparta de mine - a trebuit sa stau cu ea, sa ma joc
si ea se uita; in fine, trece printr-o faza tare nasoala, e miorlaita si lipita de mine, de n-am timp sa fac nimic (nici bagajul pt. spital nu l-am facut), asa ca bebe sper sa astepte pana vineri.
pupici tuturor
Adriana, AMR 4 zile
Eftimie C. spune:
Carmen ma bucur ca ati avut o excursie frumoasa si ati papat bine.
Dana pana acum un an nu mancam deloc ciorba de burta, acum imi place, dar nu mananc carnea din ea.Pe unde merg s-a obisnuit lumea cu mofturile mele.
Marani chiar asa, ne-ai ramas datoare cu ceva explicatii despre internarea ta.Ce s-a intamplat?aCUM ESTI BINE?
LoraG76 spune:
Fetelor, scuze ca n-am intrat azi, n-am avut timp.
Adriana, daca nu mai vorbim pana nasti, nastere usoara si sa ai parte de o bebelina sanatoasa si frumoasa si mancacioasa si neplangacioasa!
Dispar iar ca am lasat-o pe Iustina singura in cada...sper sa nu-i vina idei!
Lora, mami de Iustina
andreicorina spune:
Buna seara fetelor
N-am mai reusit sa intru pe forum pt ca am avut vreo saptamana aproape probleme cu net-ul
acum sper sa mearga
Azi am fost mai mult pe afara,aici lumea deja face plaja,dar noi inca n-am inceput sa facem plaja,
Allexa multa sanatate sotului,ma bucur ca aiesit din spital si nu a trebuit operatie
Adriana nastere usoara si multi pupici
Eftimie.C chiar e super skype-ul,eu sunt f multumita si niciodata n-am avut probleme cu el
Nu mai pot scrie ca nici nu ma lasa la pc ,vrea sa ma joc cu el
revin mai tarziu
Pupici la toate mamicile si toti copilasii si multa sanatate!
Maine dau de baut ,aniversam 2 ani de cand ne-am casatorit