Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
dandusa spune:
La multi ani,Madalina70
Mav,
felicitari pentru baietel,sa fie sanatos si vorba Otiliei,un mic accident si sa vina si fetita...cred ca Alinushca era cu carucior roz
Mary,
felicitari pentru baietel,sa creasca mare,sanatos
Anes,
super vesti de la eco,bravoooo
Brie,
multaaa sanatate socrului tau
Bravegirl,
tinem pumnii si asteptam vestile de la eco
Mamica stralucitoare
13+
+ Crinuta 1 Nov 2006
anes spune:
toriceli da valorile difera de la laborator la laborator, de aceea comparatia nu trebuie facuta intre laboratoare ci, raportat la valorile aceluiasi laborator.
Sotul meu inca nu "zgaltaie" carucioarele, nici eu nu o fac pt. ca noi inca suntem in perioada de asteptare, de neincredere. Dar speram numai la bine. Stiu ca si fetele care au pierdut sarcini sunt la fel, dar riscurile scad pe masura ce trece timpul!
11+
ginye55 spune:
Mav aiurea program ai de sarbatorile astea! Incearca sa nu te stresezi prea tare!

Madalina

Loren imi pare bine ca totul a fost ok la echo!

Spiridusule sa ne auzim cu bine si la 40 de sapt! Timpul trece foarte repede si nici nu ne dam seama!
Elilov multumim de urari! Un paste fericit iti urez si eu!
Brie ma rog ca totul sa fie bine cu socrul tau! Sarbatori fericite!
ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
ginye55 spune:
Eu de azi sunt in concediu o sapt!

Am asteptat foarte mult perioada asta sa ma odin si eu putin.
Diseara plecam si noi din Bucuresti. Ne petrecem Pastele la parinti, in Targoviste.
Urez tuturor burticilor un Paste fericit si sa va rasfatati burticile cu delicatesurile specifice sarbatorii. Pupici!

![]()
![]()
![]()
![]()

ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
anes spune:
loren@ da, iau Centrum Materna, 1 tb/zi si 1 tb. de acid folic.
Deshidratata sunt si eu cat cuprinde, pt. ca nu beau lichide. Mi-a spus dr. sa beau multe lichide ca sa combat infectia urinara dar tb. sa ma straduieeeesc mult!
He, he, nici eu nu gatesc niciodata de Pasti sau de Craciun, pt. ca primesc de la parinti si soacra.
dandusa Multumesc! Nu, alinusha era tot cu carucior albastru.
brie multa sanatate socrului tau si ai grija de tine!
Am uitat sa va spun ca mi-a redus doza de Utrogestan la una seara.
Fetelor, mie nu mi-a masurat IR-urile
! De acum, astept pseudomorfofetala din saptamana a 13-a de la iasi!
11+
estyanda spune:
buna, fetelor!
Am nevoie mare de ajutorul vostru, al fetelor din Bucuresti. Va rog frumos,spuneti-mi unde as putea sa merg , la ce clinica DE STAT si la ce dr. ginecolog DIN BUCURESTI (eu sunt din Pitesti)as putea merge pentru observarea sarcinii si pentru nastere? Nu vreau unul prea scump!! dar de calitate. Nu vreau sa mai patesc ce am patit la prima nastere pentru nimic in lume.
Astept cu mare nerabdare raspuns!!!
9+
BraveGirl spune:
Ma duc sa ma fac frumoasa pt intalnirea cu buburuza. Vorbim cand ma intorc.
Estyanda- eu iti pot recomanda medicul la care merg eu:Dr. Catalin Haiduc. Il gasesti la Filantropia. In cateva luni se va deschide o aripa noua cu rezerve pt mamici. Eu merg la el la o clinica privata dar mi-a spus ca il gasesc la Filantropia.
==========
Corina
8+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
fetelor, nu va pot spune cat de rau mi s-a facut....cu calduri si stare de voma la greu.....oofff....si diseara plecam la un drum lung de 500 si ceva de km....sper sa rezist...
maryb
12+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele