Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salutare fete,
ce frumos trebuie sa fie sa stii ce bebe e si ce face...
eu am intrat intr-o perioada de remisie acum. nu mai actionez si nu mai sunt curioasa de nimic. astept sa se faca 12 sapt sa merg si eu la dr.
mai am 3 sapt si parca nu mai trece odata.
cam la cat timp ar trebui sa merg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, am uitat sa va spun ca baietelul meu are 69 de grame.

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

M-a sunat asistenta de la cabinet, sa reprogramam vizita, a ramas pe 14 mai, ce bine ca e mai devreme.
Maryb, grasunel baietelul tau, la mai mult!

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ati disparut....?Fetelor, asteptam vesti de la cele care aveti astazi eco...

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Maryb, felicitari inca o data, ma bucur din suflet pt. tine! Sa-ti traiasca piticul si sa se nasca sanatos!!!

Si eu am fost azi la eco, bebica are 3,5 cm , pliul nucal e ok (nu mai retin exact ca nu l-a scris pe foaie, parca era 1,2 sau 1,8, una din astea doua), inimioara batea ca un calut, bebe dadea din manute si din picioruse (care sunt foarte mici inca, dar asa dragute....), iar eu sunt super fericita! Are zece sapt. si patru zile, si dupa masuratori si dupa UM. Dr. a zis ca asta inseamna ca am avut ovulatia chiar in ziua a 14-a! Mi-a recoltat pt. micoplasma si ureaplasma, ca pe astea nu le facusem, si m-a chemat peste doua sapt. la eco morfo.

I_fotache, mi-a placut foarte, foarte mult de dr. Sgarbura, o sa raman la ea, mai ales ca mi-a zis ca in vara se deschide o aripa complet renovata la Filantropia, deci conditii super si acolo. Au si rezerve, asa ca eu cred ca renunt la ideea de nastere la Medlife pt. ca e prea stresant pt. mine! Nu vreau sa stau cu frica in san ca poate nasc mai repede si raman fara doctor! Iar cabinetul ei mi se pare SUPER tare, cel mai misto din cate am vazut eu pana acum. E mai dotat si mai curat decat la CMU, de exemplu! Pt. analzie ma trimite tot la Medlife, cu ei lucreaza, iar pt. morfo mi l-a recomandat pe Pop de la Diagnosis.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor!

Hai ca mai reusesc si eu sa intru sa scriu cate ceva.

Am fost la eco si bb dupa masuratori este cam cu 5-7 zile mai mic decat dupa calendar. Ar fi trebuit sa intru deja in a 9-a saptamana, adica luna a treia. Ma simt rau, dar nu vars. Imi este rau de foame, imi este rau apoi daca mananc, imi este somn si nu am deloc vlaga. Nu am chef de nimeni si de nimic, decat sa dorm.

Am si eu o intrebare: care este ratia zilnica de acid folic? Eu iau de 1,00mg. La Ana am luat de 5 mg. Acum se gasesc de max 1 mg. Are cineva idee?

Multumesc,

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Maryb
Ce frumoooos....vreau si eu....sper si eu

Cate vesti bune...

A nascut si KITZYo fetitza de 3,500 kg.....
sunt foarte bine amandoua....

Multumesc fetelor...am fost la pasaj la Lipscani si am comandat
acolo....niste cutiute mici si verzi cu funda galbena...si hartiutza
cu invitatie sul inauntru...arata ffff bine asa micutze...

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ratia zilnica de acid folic este de 0.8 mg

Mihaela 10+

Mergi la inceput

alexa hai ca nu mai ai mult si o sa afli si tu ce ai in burtica. Inteleg ca-ti doresti un baietel...

asa ma bucur ca a nascut kitzy si ca sunt bine amandoua, i-am trimis si eu mesaj de felicitare.

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

dragele mele, am primit un mesaj de la brie si ma roaga sa va transmit salutari din partea ei si un PASTE FERICIT tuturor.

maryb 12+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput