Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Unde sunteti fetelor? Apar eu si voi dispareti toate???
Ioana mea e mai bine , nu a mai fost subfebrila, doar tuseste si e plina de muci.
Alina chiar ca e mare coltarul. sa il folositi sanatosi.
Revin ca tragr Ioana de mine acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu sunt inca la birou.M-am trezit cu o durere de gat azidimineatza

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aseara ma uitam cu Diana pe "Arborele lumii" si la broaste ii explicam: "asta e o broasca raioasa , asta e o broasca normala ..." "LA CAP!" completeaza ea rapid

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau, aia de 12 tolli e destul de mica ptr Raul, eu asa zic... Rotile nu sunt din cauciuc ci sunt din plastic. Eu zic ca aia mai poate sa o foloseasca maxim 1an , 2 ani asa chinuit. De ce nu-i iei de 14 tolli? E cu roti de cauciuc, 2 frane (amandoua de mana dar no, merge...). E drept ca e si cu un milion mai scumpa...http://www.crazytoys.ro/jucarii/14-1144/Spider-Man-126/Dino-Bikes-1026/3807/Bicicleta-medie-Spider-Man.html
Eu stiu ca mai exista pe o gramada de site-uri biciclete Dino. trei ursuleti, crazytoys, toys mall... Trebuie sa te uiti sa vezi unde iti convine pretul, transportul si care ti-o poate aduce cat mai repede.
Edit vad ca si pe site-ul pe care l-ai dat tu au de 14 tolli si e ceva mai ieftina, ii fain ca trimit si prin posta, nu costa asa mult transportul, doar ca dureaza. Abureste-l pe Raul ca ai vorbit cuiepurasul dar cum i-a spus prea tarziu abia saptamana viitoare vine...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Forte amuzanta Dia ta, Moni, numai perle scoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Va doresc ca Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca in suflete multa pace, dragoste si liniste iar Lumina Invierii sa va lumineze viata mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, n-am cum sa-l aburesc ca si asa a inceput sa planga ca vrea sa vina AZI iepurasu Initial mi-a spus ca vrea o bicicleta ptr baieti, deci clar putea fi una simpla, dar azi s-au schimbat planurile Nu stiu daca gasesc prin Selgros sau pe la magazinele cu biciclete...azi oricum ies mai repede si umblu dupa bicicleta

Moni, mi-a placut si mie replica Dianei...are dreptate fata

Ioana multumim,la fel! te pup

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Clauditza, iei o bicicleta normala si-i lipesti ceva cu Spiderman pe ea, daca nu ai alta solutie.
Multumim de urari Ioana!Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Niko, esti deja a treia persoana care-mi spune acelasi lucru...asa am sa si fac.

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, du-te la Obor. Chiar in capat e unu cu biciclete( noi), aia fac si garantiile pentru biciletele de la Metro. de acolo i-am luat si eu la Tudor anul trecut , nu mai stiu exact cat a costat, intre 130-150. Stiu ca a fost mai bun pretul ca la metro sau la Selgos si mai faina bicicleta decat ce am gasit atunci in alta parte.
E DHS bicicleta , ceva in genul www.bike-dhs.com/products.php?var=7&prod=1401&lang=ro" target="_blank">asta dar nu asa impopotonata. Are roti ajutatoare care se pot da jos si cos in fata.

Mergi la inceput