Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha ma bucur ca i-ai gasit "outele"lui Matia .Pt cine vrei sacunul de masina? cel de pana la 36 de kg? Noi i-am luat lui Mela www.inglesina.ro/mille.htm" target="_blank">astadin Metro cu 510 Ron.
Flavia felicitari pt job!
Niko cum te mai simti?
Clau ia treci pe site si comanda bicicleta pt Raul .Una maaaaaaaaaare ,faaaaina cu Spiderman si mai putin ieftina
Alina e fain coltarul tau dar e mare .Scuze pt sinceritate Mie mi-a ajuns pana in gat si inapoi coltarul pe care-l am.Am luat teapa cu el,acum 7 ani, pt ca nu ne-am dat seama cat va fi de mare si mai avem si un fotoliu pat la el.Acum vrem altul de 2/2 locuri si ATAT!cel de acum il dam lui mica-mea.Unde l-ati facut la comanda?e din burete sau are ceva saltea mai speciala ?
Ada e foarte frumoasa Hera .Cand ne inviti sa o vedem live?Cat despre miei,eu oricum nu mananc carne de miel daramite sa-l mai si tai ca sa-l mananc.

Fetele care cauta de lucru ,azi am vorbit cu o cunostinta si zicea ca are nevoie de o colega la banca, la credite pt nevoi personale, pe o perioada de 2 ani.Colega ei a plecat in concediu medical si apoi de ingrijire copil.E vorba de banca Unicredit de pe centru.

Carmen(30+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Noi il asteptam pe Calin ca trebuie sa mergem in oras sa cumparam un cadou pentru logodna si alte maruntisuri.

Miha, nu putem iesi azi ca nu stiu cand ne intoarcem.

Carmen, asa-i e cam mare, dar nu mai am ce face. Imi trebuie si ceva mare si comod pe care sa doarma Dragos, in fotoliul pat care l-am avut deja era inghesuit. L-am facut la comanda la Vladimirescu (unde si-a facut si Flavia).

No plec c-a venit calin...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina acum am inteles ca Dragos doarme in fotoliu.Oricum astept pana te intorci sa-mi spui daca e din burete sau din altceva.
Gabi de ce trebuie sa o alapteze cu seringa?din cauza ca e al buze operatia?Nasol.Nu mai poate astepta sa mai creasca?sau asa vrea Adriana?Spor la zugravit!
Ildy noutati?

Io nu mai pricep nimic.Astia de la accuweather sunt beti?ieri si azi spuneau ca e inorat .Vreau sa vad si eu norii de ploaie!adica nu vreau propriu-zis

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

quote:
Vreau sa vad si eu norii de ploaie!adica nu vreau propriu-zis
M-am spart. Daca se inoreaza te bat,
Eu vreau inaltator. Scaun din asta avem, dar abia mai incape Matia in el.
Doamne ce le dorm copii astia ai mei. Am ratat parcul pe dimineata asta ca imediat vine Daria de la scoala. Sper totusi sa nu fie bolnavi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://vremea.kappa.ro/arad/arad.html Eu de-aici ma inspir cu vremea .
Arata si pe 2 saptamani inainte si se cam potriveste.Dupa asta m-am orientat si cu concediu asta vara cand ma mers la mare/munte.S-a potrivit la fix.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Miha e inaltator.Se ridica spatarul cu tot cu hamurile proprii inca cca 10-15cm.Melaniei ii e bun deocamdata asa fara sa-l ridic.Apoi ramane doar partea pe care sta cu fundul.
uite www.inglesina.com/it/products/details.php?sectionid=9&itemid=312" target="_blank">aici

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha cred ca de frica de operatie, au coborat outzele lui Matia.
Carmen, nici nu simt ca-i bebe in burtica decat atunci cand ma agit mai tare si fac miscari mai bruste, imi mai aminteste ca-i acolo.Incep sa cam iau proportii deja, dar asta e , riscurile meseriei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na, asa ceva, cat scrisarati...

Multumesc de felicitari, am fost azi, am stat 4 ore, imi place, e mult de invatat, tot felul e coduri la piese pe tipuri de masini, pt comenzi, etc., dar nu mi-e groaza, macar nu e un job unde sa ma plictisesc. Mai merg si maine pana la 1 si apoi in 5 program normal.

Nici eu nu stiu ce mancare fac de Paste. Cu mielul nu ma omor, de obicei primeam de undeva si il dadeam la mami sa il faca si mancam la ea.

Mie mi-e ciuda, ca sunt la CM si nu o sa pot merge sa iau Pastita. Fac eu rost de undeva.

Gabi, zugravesti???

Miha, ma bucur ca i-ai gasit outele .

Ma duc sa manc ceva ca Bogdi doarme. Sunt curioasa cum reactioneaza ca a adormit cu mami si se trezeste cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hai ca dau un bis la Hera.
Carmen, sa se incalzeasca mai bine afara si facem intalnire la mine.
Miha, ce bine ca i le-ai gasit...radem si glumim, dar chiar ma bucur.
Eu fac deja cozonacii. Acum dospeste aluatul.

Sambata vine Vladut acasa. Yupiiiiiiiiiii!!!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Flavia, felicitari pt job!
Miha, bine ca i-ai gasit outele...
Alina, fain coltarul...Si eu tot la aia mi-am facut coltarul si canapeaua fetelor.Putin cam neseriosi mi s-au parut...
Ada, si ale mele se uita cu jiind la Hera..FAin ca vine Vladut acasa. cum e piscina ta? Acu m-am uitat pe net la reclama de la Tesco si au ceva modele. Daca ai timp sa te uiti sa-mi zici cu care seamana...
O zi frumoasa...

Mergi la inceput