Insuficienta ovariana

Insuficienta ovariana | Autor: GArGAritza27

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor va urmaresc de ceva timp discutiile referitaoare la insuficienta ovariana si as dori daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi: in primul rand trebuie sa va spun ca mi s-a pus acest diagnostic(care m-a socat) doar de 2 luni, insa dereglarile menstrelor dateaza de aproape 9 luni(o sa va intrebati probabil de ce abia acum am primit diagnosticul sa spunem pt ca nu am dat peste doctorul potrivit).Sunt disperata pt ca atat eu, dar mai ales sotul meu ne dorim ffffffff tare un bebe si vestea ca s-ar putea sa nu il avem pe al nostru a fost foarte greu de suportat.Ultimele 2 controale le-am facut in decur de 2 luni primul la Dr Moisa Anca si al doilea la Dr Corina Neamtu, ambele au pus acelasi diagnostic si mi-au dat acelasi tratament cu cyclo-proginova (fara sa stie bineinteles una de cealalta; problema mea este insa ca nici un dintre ele nu mi-a dat o explicatie a cauzei care a dus la acest diagnostic ci s-au multumit sa imi spuna ca nu este nimeni de vina si ca asa s-au dezvoltat ovarele mele - defectuos.Am facut deja o luna de trat si acum astept efectele - pozitive sper si dupa a doua lune de trat trebui sa repet dozarile hormonale, poi o sa stim a zis doctorita daca se poate sa am un bb sau nu....of
Va multumesc si astept un raspuns....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

quote:
Initial creeata de GArGAritza27

Buna fetelor va urmaresc de ceva timp discutiile referitaoare la insuficienta ovariana si as dori daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi: in primul rand trebuie sa va spun ca mi s-a pus acest diagnostic(care m-a socat) doar de 2 luni, insa dereglarile menstrelor dateaza de aproape 9 luni(o sa va intrebati probabil de ce abia acum am primit diagnosticul sa spunem pt ca nu am dat peste doctorul potrivit).Sunt disperata pt ca atat eu, dar mai ales sotul meu ne dorim ffffffff tare un bebe si vestea ca s-ar putea sa nu il avem pe al nostru a fost foarte greu de suportat.Ultimele 2 controale le-am facut in decur de 2 luni primul la Dr Moisa Anca si al doilea la Dr Corina Neamtu, ambele au pus acelasi diagnostic si mi-au dat acelasi tratament cu cyclo-proginova (fara sa stie bineinteles una de cealalta; problema mea este insa ca nici un dintre ele nu mi-a dat o explicatie a cauzei care a dus la acest diagnostic ci s-au multumit sa imi spuna ca nu este nimeni de vina si ca asa s-au dezvoltat ovarele mele - defectuos.Am facut deja o luna de trat si acum astept efectele - pozitive sper si dupa a doua lune de trat trebui sa repet dozarile hormonale, poi o sa stim a zis doctorita daca se poate sa am un bb sau nu....of

Buna ! Medicul meu la care merg se numeste Maior si este din Spitalul Polizu, stiu ca pe multe femei le-a tratat si au reusit sa faca copii, eu momentan ma tratez (am facut o conizatie... avand o rana pe col si infectie..) iar acum astept rezultatul de la HPV... sper sa fie bun !
Nu dispera caci o sa se rezolve, totul e sa nu fii stresata caci atunci afecteaza mai mult... fii optimista si cu credinta in Dumnezeu totul se rezolva !
Paste fericit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

quote:
Initial creeata de GArGAritza27

Multumesc mult draga mea pt incurajari , noi speram sa nu ajungem la FIV, dar daca va trebui o vom face si pe asta...Apropo ai facut FIV cu ovulele tale sau de la donatoare?
Sarbatori Fericite si tie si sper din tot sufletul ca Doamne Doamne sa va duca la implinire acest vis de a avea prin casa o si un cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Buna... Gata si dozarile hormonale FSH 17.48 si LH 14.01, dr zice ca e de bine si mi-a dat sa urmez tratament cu on\vamit din ziua a 3 pina in ziua a 7. L-am facut si pe acesta si miiine mergem la eco sa vedem ce s-a intaimplat. Sper sa fie bine...In schimb pot sa va spun despre d-na doctor Corina Neamtu ca mi-am schimbat parerea despre ea; credeam ca e mai de treaba dar s-a dovedit ca nu prea e asa, pt ca pina am reusit sa vb cu ea pe mobil am sunat de mi-a venit rau, raspunde f greu, dar asta este am sunat pina a raspuns .
Fetelor aveti idee cat trebuie sa-i dau pt eco, ma duc la spital si nu prea stiu cat sa-i dau..

Va poop dulce si "Speranta moare ultima", sa auzim de bebei!

Mergi la inceput