Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 10
gusta spune:
cum imi sunteti voi dragi nu pot sa plec fara sa va zic 2 cuvinte.
Felicitari la coechipiere pentru castigarea concursului .
Alina si Cuscra daca as gasi aici ficatel si pipote m-as apuca sa fac si eu drob.
Carmen hai ca poate azi iese treaba mai bine.
Violeta cred ca cel mai mult imi lipseste acuma ritualul biserici si poate de asta mi se par asa reci sarbatorile aici.
Cuscra hai ca te vad mai bucuroasa.
Tzuni bun bancu.
Diana frumoase oua.
Ina sarbatori fericite si tie.
Mi-am primit pachetul si ma bucurat,v-am intrebat de cozonac daar nu mi-a da nimeni nici un raspuns poate mai tarziu ca daca ar fi sa fac fac diseara.
Gata acuma chiar plec ca dupa iar ma fugaresc pe strada.
Marilena si Mara Augusta
rolo spune:
Neatza la toata lumea,
Mamidulce bine ai revenit, imi era dor de tine. Felicitari pentru job si pentru mutat.
Felicit si io iepurasii sexy si imi pare rau ca eu sunt un purcelus. Un purcelusi sexy
Dragele mele, dat fiind faptul ca azi plec si io la Cluj si nu stiu daca oi mai avea timp de navigat va spun de pe acuma
fericit! Sa aveti sarbatori fericite si linistite si sa aveti grija de siluete, ca io nu o sa am si o sa primesc cu draga inima bicele cand ma reintorc.
Va doresc toate cele bune si sa ne revedem cu bine dupa concedii.
mephala30 spune:
buna dimineatza pe fuga, iesim indata la cumparaturi, ma asteapta o zi plina, plina.
Marilena, eu incerc sa fac cozonaci dupa reteta Andei. Daca vrei, trimit pm.
Vik, scuze, am modificat acum, .
ne auzim mai inkolo...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
tlaura spune:
Felicitari echipei castigatoare!...si sexi!
Vad ca multe plecati; vreau sa va urez si eu un Paste fericit, multa sanatate voua si familiei voastre, si sa ne revedem cu bine!
SARBATORI FERICITE tuturor!
gusta spune:
Carmen multumesc pentru reteta asa il fac si daca iese treaba buna diseara pun poza.
Rolo drum bun si distractie placuta.
Gata ma duc la munca si mai revin.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Salve!
Am facut o mica pauza si am intrat sa va invit la o .
Scuzati absenta, dar ieri am fos la cumparaturi si apoi ne-am oprit cu niste prieteni in parc (sa obosim copii)
S-au inoit sotul si copilul de m-au uscat de 5mil si eu cu ce credeti ca m-am ales????? CU UN MAGNET DE FRIGIDER DE 1,5LEI
Merg sa din urma ca desi aveti treaba ati scris tare multe pagini.
Eftimie C. spune:
FELICITARI ECHIPEI CASTIGATOARE!
Mamica dulce uite aici o reteta de drob pe care vreau s-o incerc si eu:
Ingrediente: 300 grame pipote si inimi de pui, 200 grame ficatei de pui, 3 oua, o legatura ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, o legatura marar, o legatura patrunjel, sare, piper, condimente.
Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat, dupa ce a fost tinut macar 30min in lapte).In acest timp, zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt.
Cind sint fierte, maruntaiele se trec prin masina de tocat (se poate folosi robotul), apoi se amesteca cu verdeata tocata si 2 oua batute. Se pune sare, piper dupa gust.
Compozitia se toarna intr-un vas cu hirtie de copt (sau unsa cu ulei si tapetata cu faina), iar pe deasupra se intinde oul batut bine.
Se coace cam 35-40 de minute.
Criss, Zuzilici, Gusta imi pare rau ca aveti necazuri.Fie ca lumina Pastelui sa intre in casa voastra si sa va aduca liniste si bucurii
Dordia schimba mami semnatura, ca tot in 37saptamani ai ramas Pup toata familia.
InaC multumim de ganduri bune.Ti le intoarcem cu drag.Paste Fericit!
Rolo si tie iti doresc un Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un darnic!
Carmen sa bagi poze cu tine tunsulici
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
FElicitari echipei castigatoare!!!
Mi-am schimbat si eu semnatura...ca uitasem...si tare frumos mi se pare. BAieteii mei sunt ok, Stefan e grijuliu cu bb, il pupa mereu si nu da semne de gelozie deloc. Puiul mic e cumintel deocamdata, noaptea doarme....si tb sa il scol eu pt ai da sa suga...sper doar sa ia si in greutate...desi am un cantar la care nu prea sunt sigura de rezultate. E un cantar mai vechi (balanta) si nu stiu daca nu cumva e dereglat.
Eu ma refac bine, ma mai doare operatia dar nu rau, dar cel mai tare ma doare spatele.
In rest...totul e ok, asa ca...daca nu mai pot intra...va urez de pe acuma sarbatori fericite si un Paste linistit alaturi de cei dragi!
va pe toate!
Diana mamica de Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
anky spune:
Fetelor,va doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi.
Noi am ajuns cu bine miercuri in Ro,copiii au cintat,s-au uitat la DVD,s-au jucat,au povestit,au ris iar eu le-am tinut isonul si m-am amuzat alaturi de ei.Au fost tare cuminti.
Va pup pe toate
Anca,mami de doi nazdravani
tumpi spune:
Pe fuga intru ca sa va dau binete.Abia am picat si tocmai ce am constata ca am uitat sa iau drojdie proaspata.
Marilena, uite eu fac cozonacul www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9793/Cozonacul-meu/" target="_blank">ASA.Si anul trecut de pasti si de Craciun am facut dupa reteta asta.
Am fost sa-mi mai iau niste forme de cozonac ca aveam numai micute.
Felicitari "iepurasilor sexy", desi eu ma simt precum o vitica sexy
Lou, nu-s suparata , de ce as fi?
Carmen as mai fi vopsit si eu alte oo, da din pacate nu mai gasesc vopsea acum si cand am cumparat-o pe asta am zis ca-mi ajunge.Chiar am sa o pun pe mama sa-mi cumere si mie vopsea rosie si sa-mi trimita sa am pt Inaltare.
Ma duc sa vad daca am mai uiat ceva de pe lista ca sa iau si si apoi sa ma apuc de cozonaci.
Sper sa ajung diseara la biserica ca nu am cursuri si tare as vrea.
O zi buna, spot la treaba si revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)