vacanta in muntenegru
Raspunsuri - Pagina 2
lai spune:
Adriana, n-au "all you can eat." Restaurantele mai faine cu seafood si de-astea au preturi comparabile cu SUA. Dar poti gasi si chestii mai ieftine si gustoase pe strada sau in localuri mai la botu' calului - gen pizza, mici ("cevapi/cevapcici"), "pljeskavica" (un fel de hamburger local), sandvisuri.
Lai
blackpanterro spune:
Multumesc de raspuns! Nu prea pot sa imi dau seama de comparatia cu restaurantele in US pt ca nu prea am fost la rest acolo.De vreo 4 ori ne-am dus in Galveston si 1 data in Houston si nu am platit ca proprietarii erau prieteni de familie :)
Daca e la fel ca si Croatia sau mai ieftin e foarte bine. Nici in Croatia nu am gasit restaurante stil buffet dar am gasit multe restaurante unde am mancat foarte, foarte ieftin. Aidan a vrut numai cartofi fripti cu cevapcici cat am stat in Croatia, cred ca a mancat greutatea lui in cevapcici LOL.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
lai spune:
In general e mai ieftin decat in Croatia. Si daca lui Aidan ii plac cevapcicii, v-ati scos
Lai
blackpanterro spune:
Da :)) , multumesc tare mult de raspuns!
Oare cum o fi vremea in septembrie? Noi nu cautam sa stam la plaja, de aia calatorim in extrasezon, ne intereseaza umblatul peste tot. Sper numai sa nu fie ploaie, atat.
In Croatia tot in extrasezon am fost, in Mai, si am avut numai 30 de grade in fiecare zi, asta anul trecut.O zi am stat la plaja, celelalte 6 am umblat si seara stateam pe plaja de langa apartament.
Adriana si Aidan - 3 ani
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
lai spune:
Eu n-am fost in septembrie, da' sotu' zice ca-i perfect. Apa calda, numai buna, si nu mai e nebuneala din timpul verii. Sezonul ploios e iarna, in septembrie ar trebui sa fie ok dp asta de v (bine, asa se poate intampla oricand sa mai dea o ploaie, dar nu e sezonul ploios).
Distractie frumoasa
Lai
blackpanterro spune:
Multumesc mult pt tot .O sa fie ok, sunt sigura.
Adriana si Aidan - 3 ani