Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (3)
Raspunsuri - Pagina 21
mteleleu spune:
girls ..am o intrebare ptr cele care au nascut la Eva...eu nu am carnetul gravidei caci mediul meu de familie ^%#%^^#"^%:#%Y>?E ...si am auzit ca la nastere trebuie sa te prezinti cu carnetul de gravida si CI....oare o fi vreo probelma ca nu am carnetul ? poate ma lamuriti voi pana sa ajung la clinica sa intreb
roty spune:
sal Khrisu.Se pare ca vom naste cam in aceeasi perioada la Eva.Eu am aceesi problema ref la cazare iar pina acum am gasit doar o garsoniera si ceva locuri cu reg hotelier 80-100/noapte.eu as vrea sa ajung in BV de pe 12 sept cam la 37-38 sapt asa mi-a zis doctorul.Ne vedem la Eva!!!pupici
Aurorra spune:
buna fetelor!
Khrisu si eu am programare la Eva pe 18 septembrie!!! Poate ne vedem pe acolo, tu la ce ora esti? La tine cand e data probabila a nasterii, s-ar putea sa fim aproape!!!
Poate ne nimerim sa stam la aceeasi pensiune si daca tot zici ca esti singura poate te "adoptam" noi ca sa zic asa ca eu o sa vin cu sotul!
Sarcina usoara in continuare si bebelina sanatoasa!
Eld multumim de adresa,tu ai stat doar la clinica? Cu cat timp inainte ai mers la Bv?
Aurora 33+,mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
eld spune:
Aurorra, eu am stat doar la clinica, da. Am ajuns la Brasov pe la 11,30 si la 18,55 am nascut. Dar nasterea a fost indusa.
Acina, ce mai faci? Nu vrei sa actualizezi lista?
khrisu spune:
Aurora, eu am programare la ora 13 si ceva cred pe 18 septembrie (trebuie sa sun sa intreb ca m-a lasat memoria), si raman in brasov pana imi vine sorocu'.
Mi-am facut deja rezervare pentru cazare. Am gasit o garsoniera la pret mai convenabil decat pensiunile.
Data probabila a nasterii e 3 octombrie (40 saptamani) dar pe baietel l-am nascut la 39 saptamani. Fetita sper sa se nasca nu mai tarziu de 26-27 septembrie.
Eld cum e cu nasterea provocata? Ti-a rupt membranele?? Se face cu anestezie sau fara?
KHRISU 34+, mamik de baietel
roty spune:
Sal Krishu se pare ca vom naste cam in aceeasi perioada la mine e 1 oct dar fiind primul copil nush cum va fi.Eu tot o garsoniera am gasit iar de la 38 sapt voi fi in brasov -asa a zis dr.Poate ne vedem acolo!Pupici
roty spune:
Sal Krishu se pare ca vom naste cam in aceeasi perioada la mine e 1 oct dar fiind primul copil nush cum va fi.Eu tot o garsoniera am gasit iar de la 38 sapt voi fi in brasov -asa a zis dr.Poate ne vedem acolo!Pupici
Aurorra spune:
buna tuturor!
Poate se mai animeaza topicul acum ca trec concediile si bebeii au mai crescut!!
khrisu sigur ne intalnim pe acolo ca eu am programare la ora 13! poate imi spui si mie de spre garsoniere si cum ai gasit ca sunt si eu interesata!
eld dar de ce ti-a indus nasterea? depasise termenul?
Aurora 33+ mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
eld spune:
Buna, buna,
Sa va raspund la intrebari. La prima sarcina am ajuns cu succes la 42 de saptamani si fetita mea nu dadea semne ca ar vrea sa paraseasca burtica, asa ca mi s-a indus nasterea prin ruperea membranelor. Nu a fost cu anestezie, nu e dureroasa deloc operatiunea.
Acum, la a doua sarcina, mi-era teama ca nu ajung la Brasov in timp util si nici nu puteam sa stau 2 saptamani sau mai mult acolo, din mai multe motive (job-ul sotului, copila era cu noi, aveam si un santier in plina desfasurare samd), asa ca l-am rugat pe dr-ul Baiulescu, la controlul de la 38 de saptamani, sa-mi induca nasterea. A spus ca se poate, dar doar daca este colul pregatit si bb la fel. Am stabilit sa ma duc din nou la Eva, la 39 de saptamani (si 4 zile), m-au controlat medicul de garda si seful clinicii, l-au sunat pe dr B si si-au dat acordul pentru inducere. Eu credeam ca e mai simplu, dar nu e pur si simplu "la cerere", desi e clinica privata.
Nu mi s-a facut anestezie la ruperea membranelor, a fost nedureroasa, dupa ce au inceput contractiile mi s-a facut anestezie epidurala si nasterea a fost ok. Irina a avut 3580 g si 50 cm, Apgar 10. Asadar nu cred ca a fost vreo problema din cauza inducerii.
Va doresc sarcina frumoasa in continuare si intalnire de nota 10 cu delfinasii!
Khrisu, ce nume frumos ai ales pentru fetita ta!. Cu cine il lasi pe baietel cat timp vei sta la Brasov?
Aurorra, ce nume ii vei da delfinasului?
Toate bune si
cine ne face capitol nou???