Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roty spune:

Salut fetelor!am tot citit povestioarele voastre despre ac subiect si am reusit week-endul asta sa ajung si la Victoria si la clinica Eva .Totul a fost exact asa cum ati povestit.Am vizitat si salonul de nasteri in apa si m-am decis ca la sf lui oct (DPN-30 sept)sa nasc la Eva.Singura problema pe care mi-o fac este cind va trebui sa plec spre BV ,dr B mi-a zis dupa 38 de sapt dar daca se intimpla inainte de 38 sau daca se intimpla dupa 40?Este singurul lucru care ma sperie..M-am mai gundit la varianta inchirierii unei garsoniere in BV dar nu stiu cum sa fac.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Va salut dragelor,
Nu am mai intret de mult pe la voi, dar astazi va spun ca sunt hotarata sa nasc in apa. Iar daca din diverse motive nu se va putea as vrea oricum sa nasc la eva.
Sincer am oarece omotii deoarece nasterea lui George a fost destul de dificila si am scapat ca prin urechile acului de forceps. I se "intepenise" capul si nu putea sa se roteasca pentru a iesi. Nu a fost o experienta deloc placuta.
Ce ziceti voi, este in regula daca merg in sept la dr. B la control, am DND pe 1dec

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 19+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Narcisa, ma bucur pentru decizia ta.
Cred ca in septembrie nu e deloc tarziu pentru prima consultatie la dr-ul Baiulescu, eu am mers prima data pe 1 martie si am nascut pe 5 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

eld- multumesc de informatie

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 19+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Roty, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna dragi delfinute! Ce mai faceti?
Bun venit roty si mnarcisa,felicitari pentru decizia voastra.
Silvionex, ce mai faci? Se apropie data nasterii sau ai nascut deja? Mai da-ne vesti,cum esti,unde esti? Ai ajuns la BV, la Eva?
Eu sunt tare nerabdatoare sa aflu si sper ca macar dupa ce nasti sa vii si sa ne spui cum a decurs totul!
Iti doresc sa ai o nastere usoara si bebe sanatos si voinic! Pupici!
Salutari la toate fetele si mai asteptam vesti!

Aurora 26+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Am mai citit din urma... hey, ce-i cu Acina? Delfinuto, ce-i cu tine? Unde esti, ce faci?

Mergi la inceput

Ce ape linistite

Am si eu o intrebare va rog, fetelor - o vecina de-a mea trebuie sa nasca in 2 saptamani si vrea neaparat in apa, dar eu stiam ca Dr. Baiulescu in august e in concediu. Asa este? Stiti ceva in sensul asta?
Daca nu stiti, il sun..

Mergi la inceput

Martie, intr-adevar este in concediu dr-ul Baiulescu in luna august, pana pe 27 parca.
Dar daca vecina ta ar trebui sa nasca peste doua saptamani, poate sa nasca si peste o saptamana - indus, daca bb e bine si se poate - la sfarsitul lui iulie asadar. Zic si eu ...

Mergi la inceput

Multumesc mult Eld, a vorbit sotul meu cu dr. si la fel i-a spus si el. Acum sa vedem...

Mergi la inceput