Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (3)
Raspunsuri - Pagina 16
silvionex spune:
ai dreptate Ana1980...eu inca intalnesc pareri de medici care-mi spun ca e o "fitza" ca ma duc la Bv sa nasc in apa..."cu atatea conditii la Bucuresti"...in fine
intrebare (pt fetele care ati nascut in apa la Eva): expulzia are loc tot sub apa? sau doar travaliul?
multumesc anticipat de rapuns.
eld spune:
Silvionex, expulzia are loc in apa, bineinteles. De-asta e bine si pentru bb, ca nu e traumatizat de trecere, iar pentru mama, e clar ca e mai bine.
Mirtha spune:
Multumesc pentru info. Din ce in ce mai mult inclin spre o nastere la Eva . Sunt foarte multe argumente pro. Numai sa nu existe alte impedimente fiziologice.
quote:
Originally posted by eld
Mda, vad ca e liniste si pace la subiectul nostru.
LEG, ai reusit sa vorbesti cu dr-ul Baiulescu, pana la urma?
Mirtha, dr-ul Baiulescu te poate asista la nastere chiar daca nu ti-a urmarit sarcina, pe mine m-a consultat de doua ori inainte de a naste si nu ai nevoie de programare prealabila la Eva daca esti pacienta dumnealui - asta daca te-a vazut si te-a asigurat ca poti naste in apa. Asta si pentru ca are exclusivitate pe sala de nasteri in care se naste in apa.
De restul medicilor de acolo nu stiu, dar cred ca e nevoie sa te aiba cineva in evidenta si sa ai astfel programare pentru nastere.
Eld, mami de fetite -Theodora (25.01.03) si Irina(5.05.08)
Mirtha 21+
pusyketa spune:
Am citit cap-coada taote cele 3 capitole.
Intrebare: numai dr.Baiulescu activeaza la clinica Eva?
Te poti inscrie si la alt medic? Sau te inscrii pur si simplu,fara sa optezi pentru un anume medic?
8 week
silvionex spune:
pusyketa- la Eva activeaza mai multi medici, dar doar dr. Baiulescu asista nasterile in apa...daca nu optezi pt nasterea in apa, te poti programa la ce medic vrei tu...sunand la clinica (ii gasesti pe google).
sarcina usoara!
pusyketa spune:
Multumesc.Ma miram de ce toata lumea discuta numai despre Baiulescu.
Vezi? Si aici e buna intrebarea: daca sunt conditii pentru nastere in apa,acolo,la Eva,de ce nu practica si ceilalti medici?
Cine ma poate ajuta cu nr.de tel al medicului?
Multumesc!
10+
VINE BEBE!
Aurorra spune:
da, chiar asa, ce liniste, chiar prea multa as zice!
Nu mai este nici o delfinuta care sa ne mai impartaseasca din experienta ei!
Cine a fost ultima care a nascut la Eva in cada minunata?!
Parca acina, ea nu a mai intrat demult,oare a fost asa de rau, incat nu vrea sa-si mai aminteasca?
Silvionex, tu te-ai hotarat daca nasti la Eva? Mai ai putin si o sa-ti tii puiutul in brate! Sper sa ai parte de o nastere usoara si sa ne povestesti cum a fost!
Fetele mai dati un semn, ce mai faceti, ce fac puiutii!
Pupici si concedii placute daca e cazul!
Aurora 24+, mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png