Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (3)
Raspunsuri - Pagina 11
eld spune:
Acina, felicitari, sa va traiasca micuta-lunguta Ana! Sa fie sanatoasa, voioasa si sa aiba o viata frumoasa!
Ii uram bun venit in clubul delfinasilor
Acum asteptam povestea nasterii ei, bineinteles dupa ce va intoarceti si treceti de perioada acomodarii
Eld, mami de fetite - (25.01.03) si (5.05.08)
LEG spune:
Acina, felicitari pt fetita! Ii doresc viata lunga si frumoasa, plina de noroc si fericire!
eld spune:
LEG, bine ai venit printre noi!
Cred ca nu este vreo problema cu DPN - 2 ianuarie - la Eva este in permanenta o echipa de medici, iar dr-ul Baiulescu vine la nasteri, doar ca locuieste la Victoria, unde are si cabinetul sau, asa ca numai sa nu fie inzapezit drumul la inceputul lui ianuarie.
Cred ca ar fi bine ca atunci cand vii in tara sa vorbesti cu dr. Baiulescu si sa-ti spuna daca poate sau nu sa te asiste.
khrisu spune:
Felicitari Acina! Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine. Sa va traiasca micuta Ana!!
KHRISU 19+, mamik de baietel
LEG spune:
eld, multumesc pt raspuns! felicitari si tie pt bb; sa-ti traiasca fetele si sa fie fericite! si voi alaturi de ele!
Am sunat azi la Eva, iar receptionista mi-a spus sa-l sun pe mobil pe doctorul Baiulescu; l-am sunat azi toata ziua, dar nu mi-a raspuns; sper ca a fost ocupat ;o sa-l mai sun si maine; o sa fiu in tzara intre 22-29 iunie: sper sa nu fie prea tarziu pt programare...ma obsedeaza ideea cu nasterea in -acum o consider cea mai buna solutie!
Mi-am facut si eu programare la ultrasound (in privat); vizita la medicul de familie a durat 5 minute; nu m-a consultat deloc; abia mi-a raspuns la niste intrebari-putine, ca nu prea stia mare lucru; mi-a spus doar sa iau acid folic si m-a ``pasat`` la moasa...duminica o sa am intalnire cu ea
Aurorra spune:
Acina felicitari. Sa va traiasca micuta Ana si sa fie sanatoasa!!
Recupeare grabnica si te asteptam sa ne povestesti experienta ta!!!
Salutari la toate delfinutele!!
Aurora 19+ mamica de viitor delfinas
gessy spune:
Buna mamicilor!
La multi ani tuturor care poarta numele de Elena.
Astazi mi-am cumparat o revista Ioana visul copiilor- Vine barza, unde pe coperta este un titlu "Nasterea in apa".
Initial am crezut ca este vorba de clinica Eva, dar am constatat ca nu se face nicio referire la ea.
Se dau diverse sfaturi si se face reclama la Active Center unde s-ar face pregatirea pentru nasterea in apa, adica gimnastica acvatica.
Va pup si va urez o zi buna alaturi de micutii vostri si petrecere frumoasa.
ana1980 spune:
Acina - felicitari. Sa-ti traiasca Ana! Sa fie mancacioasa si cuminte.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
LEG spune:
Buna, fetelor! Il sun in disperare pe doctor pe mobil si nu-mi raspunde...sa fie oare din cauza ca e numar din strainatate?... stie careva numarul de telefon de la cabinetul lui din Victoria?-va rog!!!
eld spune:
LEG, eu nu am telefon de la cabinetul din Victoria, l-am sunat doar pe mobil si de fiecare data a raspuns. Poate e plecat din tara zilele astea, spunea cineva ca saptamana asta si-a anulat consultatiile de la Eva. Mai incearca saptamana viitoare.