Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 8

sinzi_ana spune:
Noi aseara am venit din Savannah (Georgia) si suntem franti...(eu cel putin...)
Nicoleta, e frumos tare Matei!!!! Chiar ca nu seamana cu fratele lui...hihi...e blondutz!!!!!
Cum e acasa??? Cum e cu bebe 2???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!M-ati uitat?
Am reparat Pc.Abia ieri ne-am intors la Ct.Am fost la socrii
si la "mamaia Mimi"(sotia tatalui meu
.A fost super abia acum am vazut cum e fara copil doua zile.
"Mamaia Mimi"a facut tot
.
Acum sunt aici si abia astept sa citesc ce a-ti scris.
Nico felicitari mamica*2 flacai. sa-ti revii repede iar BB Matei sa fie sanatos alaturi de toti ai sai
.

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

ruxij spune:
Salut!
O gramada de zile libere sunt in Romania acum, va invidiez! Noi nu am avut niciuna p'aci. Eu sunt cam ocupata, nu mai am prea mult timp de net. Am petrecut si noi frumos de Pasti, sper ca si voi.
In rest, cu programul nostru agolmerat, cu invatat, inot, pian, scoala si joaca. La inot avem problema ca profesoara inca il pune pe Bogdann sa plece ultimul de la perete si Bogdan nu suporta. Asa ca ieri desi a plecat ultimul in patru ture de bazin cica i-a depasit pe ceilalti si a ajuns pe locul doi (cred ca sunt vreo 7). Nu ii convine deloc situatia cu el ultimul Maica-mea a zis ca ce nesimtita e aia, de ce il pune mereu ultimul, ca sa tb sa traga el asa tare sa ii intreaca pe aia care pleaca cu avantaj? I-am zis pai nu e cursa, da' cica tot nesimtita e antrenoarea, sa ii puna ultimii prin rotatie
Cica ieri antrenoarea l-a intrebat "ai mancat ceva special azi dimineata de inoti asa de bine azi?" lol

cristina22 spune:
salutare!!!
Ruxi-ce ambitios e Bogdan!!!
Nina-asa am planificat saptamana asta sa stau cu Andrei.Asa ca mi-am luat concediu! Am fost cam singurei, asa ca ne-am facut de cap:fiecare mananca ce vrea, sta in pijama cat vrea, doarme cat si cand vrea, am stat in curte, am facut si plaja...destrabalare generala!!
Azi, cand e si sotul liber(???), e noros si picura!!
Nu stim ce vom face!!
Va dorim o zi frumoasa si sa o petreceti exact cum va doriti!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

ruxij spune:
Fetele, voi stiti de unde se poate cumpara o bicicleta ieftina pt. copii ca ai nostri? Venim in Romania pe 21 Mai si ne gandeam sa luam o bicicleta de acolo, sa se plimbe fi-miu cat sta, dar parintii mei mi-au zis ca costa $250 Pai aici ma costa 50$!!! Una asa mai cu 100, sa nu zic sa fie asa ieftin ca in America
nu se gaseste pe undeva? Sfaturi, ceva?

Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Fetele, voi stiti de unde se poate cumpara o bicicleta ieftina pt. copii ca ai nostri? Venim in Romania pe 21 Mai si ne gandeam sa luam o bicicleta de acolo, sa se plimbe fi-miu cat sta, dar parintii mei mi-au zis ca costa $250Pai aici ma costa 50$!!! Una asa mai cu 100, sa nu zic sa fie asa ieftin ca in America
nu se gaseste pe undeva? Sfaturi, ceva?
Am vazut biciclete la Metro si Kaufland incepand de la 120 in sus pentru copii nostri.In cele doua magazine am vazut preturile cele mai mici ,in celelalte magazine...

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

ruxij spune:
Ce inseamna 120? De lei? Asta inseamna 1200000? Nu stiu sa transform in dolori (adica noul nostru pesetas, ca pica intr-un mare fel)

katty spune:
Buna.
Nina, cu placere, si altadata!!! Mi-a facut multa placere sa vorbesc cu tine!
Sinzi, unde ati fost in Savanah? Noi acum suntem la munte si ma gandesc la tine, de cate ori fac poze cu Ana si cu copii! Mai avem in grup un bebelus de 6 luni si Andrei si Ana il dragalesc tot timpul! A venit si aici iepurasul cu "intarziere" si au plecat la cautat cadouri prin gradina si a fost foarte distractiv sa-i vezi cautand prin tufisuri!
Ruxij, asa e, gasesti la carrefour,cora, real, metro biciclete 14" la 120-15o lei, adica 50-70 dolari. Felicitari pentru performantele lui Bogdanel, asa il ambitioneaza sa ajunga printre primii, chiar daca metoda de a-l lasa sa plece ultimul nu e chiar fair!!! Dar poate profesoara l-a "citit" pe Bogdan si a ales metoda asta ca sa-l stimuleze!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

ruxij spune:
Katty, merci. Nu, nu de aia il pune ultimul, ci pt. ca e cel mai mic ca varsta, cel mai nou si in prima zi se misca cel mai incet. Ii pune sa plece in functie de "skills". Deci el era "cel mai prost". Acum nu mi se mai pare ca e cel mai prost, dovada ca i-a intrecut pe ceilalti desi au plecat in avantaj. Eu cred ca totusi ar fi fost mai bine pt. copii sa ii puna prin rotatie, cum a zis mama, dar acum ce sa facem, stam asa ultimii tot sezonul si se lupta bogdan sa ii intreaca:)) Doar ca acum e racit si nu l-am dus nici ieri nici azi.
Merci pt. info cu privire la biciclete. Eu ma gandeam la o bicla de 18", Bogdan a avut de 16" intre 4 si 6 ani si "i-a ramas mica". El e f. inalt. D'astea s-or gasi la Carrefur si astea?