Excursie in orasul sfant Kyoto
Am luat trenul express din gara Tokyo ,Shinkansenul Hikari cu destinatia Kyoto.Calatoria cu renumitul tren a durat 2 ore si 40 minute.La viteza trenului care atinge aproape 300 la ora iti da senzatia ca zbori iar locurile sunt confortabile.Voi reveni
Raspunsuri
tokyotokyo spune:
Kyoto un oras unde simti istoria la fiecare pas.Chir si japonezii afirma faptul ca orasul Kyoto este inima culturii japoneze.In oras sunt multe temple vechi de sute de ani si foarte bine intretinute.Noi am vizitat templul Kinkaku Ji care e poleit cu aur .Templul se afla langa un iaz si reflectarea lui e minunata,aproape orbitor.In jurul nostru au fost multi turisti:americani,francezi,rusi,chinezi.
Guestus spune:
Ai mers cu trenul ala de dimineata ce face doar 1 statie in Nagoya si apoi direct Kyoto...sau ai mers cu ala ce opreste peste tot?
joxy spune:
Au si acolo trenuri "personal" ?
Tokyo, cred ca ar trebui sa postezi la weblogs.
Guestus, ai un Mesaj Privat.
http://forum.desprecopii.com/forum/pm_view.asp
Amina_Marina spune:
Japonia dauneaza grav sanatatii.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverilor.
espiritu spune:
quote:
Originally posted by tokyotokyo
Kyoto un oras unde simti istoria la fiecare pas.Chir si japonezii afirma faptul ca orasul Kyoto este inima culturii japoneze.In oras sunt multe temple vechi de sute de ani si foarte bine intretinute.Noi am vizitat templul Kinkaku Ji care e poleit cu aur .Templul se afla langa un iaz si reflectarea lui e minunata,aproape orbitor.In jurul nostru au fost multi turisti:americani,francezi,rusi,chinezi.
ma bag si eu(sper ca nu anapoda) : nu cumva Nara este leaganul Japoniei?
out of my mind.back in five minutes.
Amina_Marina spune:
quote:
Originally posted by espirituquote:
Originally posted by tokyotokyo
ma bag si eu(sper ca nu anapoda) : nu cumva Nara este leaganul Japoniei?
out of my mind.back in five minutes.
In Perioada Nara a fost introdus buddhismul( si multe altele), si capitala a fost mutata la Nara, dar mai avem Kofun , Heian si Asuka tot la fel de importante.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
Luna75 spune:
cat costa biletul dus-intors?
si off topic e Japonia o tara scumpa sau nu ?
din auzite stiu ca-i scumpa dar cat de scumpa?
nu hotel,mancare - ci taxi,bilet de intrare la muzeu,gradini,parcuri de distractie?
tokyotokyo spune:
Sunt si trenuri personale care vin la fiecare 10 minute si e cel mai rapid mijloc de transport.La orele de varf este asa o aglomeratie incat de abia se inchid usile ,te face varza.Acum japonezii sunt in Golden Week ,majoritatea au 5 zile libere si sunt blocaje pe autostrazi de 40 de kilometri.Maine voi merge in Odaiba cu un tren fara conductor,deci automat ,se numeste Yurimo.Cred ca voi avea inima cat un purice. Pa si pe curand
tokyotokyo spune:
Sunt si trenuri personale care vin la fiecare 10 minute si e cel mai rapid mijloc de transport.La orele de varf este asa o aglomeratie incat de abia se inchid usile ,te face varza.Acum japonezii sunt in Golden Week ,majoritatea au 5 zile libere si sunt blocaje pe autostrazi de 40 de kilometri.Maine voi merge in Odaiba cu un tren fara conductor,deci automat ,se numeste Yurimo.Cred ca voi avea inima cat un purice. Pa si pe curand