Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
DanaH spune:
quote:
Originally posted by MissParkerquote:
Originally posted by Lorich
fetele un filmulet interesant, numai cu precizarea sa-l vedeti pana la capat
www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM&NR=1" target="_blank">puiut
Lori 34+ asteptand un bebe Robert
M-a terminat filmuletul, extraordinar!!!Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Super fain filmuletul!
Dana 38+
YLARI spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
DanaH, scumpel tare Alex.......
Subscriu, subscriu!!!!!
Lorich, si filmuletzu a fost misto...
leeloo, cum adica nu ti-au bine analizele? Of, of!!!
Eu am tras un pui de somn...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
DanaH spune:
quote:
Originally posted by cleo78
DanaH, ai un fiu nemaipomenit. Dragul de el, vrea si el mai multa atentie.Pe de alta parte, asta il maturizeaza... si uneori ne intrebam.. deja? nu e cam devreme?
38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Stiu, Cleo . si incercam amandoi sa ii dam la fel de multa atentie. cu toate astea, tot se simte amenintat, cred. sunt tare curioasa cum o sa reactioneze cand o sa vin acasa cu teodora.
oricum, acum are pregatit un desen pt ea, sa i-l dea cand vine maine sa o vada, iar teodora (prin tati) are deja un cadou pt el. sper sa se imprieteneasca din prima.
dana 38+
analisa spune:
Buna!
Sunt mamica!!!
Am nascut pe 15,inainte de termen,dar cu ajutorul lui Dumnezeu suntem bine amandoi ,acasa.
Rog fetele care se pricep sa ma treaca la mamici cu baietel Andrei Razvan, DN 15.04, 2850kg, cezariana
Lorich spune:
quote:
Originally posted by analisa
Buna!
Sunt mamica!!!
Am nascut pe 15,inainte de termen,dar cu ajutorul lui Dumnezeu suntem bine amandoi ,acasa.
Rog fetele care se pricep sa ma treaca la mamaci cu baietel Andrei Razvan, DN 15.04, 2850kg, cezariana
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!!! Si tie recuperare usoara! Astept pozici cu bebe mic. Pupic la mami!
Chinabulina La multi ani sa fii sanatoasa si sa ai nastere usoara si bebeloi sanatos!!!
Lori 34+ asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
in plictiseala mea, am dat de ceva pe forum. ce parere aveti? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95565
eu una, as fugi de as rupe pamantul
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
N-as vrea sa fiu acuzata ca judec oamenii, dar nu ma pot abtine sa remarc ca mare-i gradina lui Dumnezeu!
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
YLARI spune:
quote:
Originally posted by analisa
Buna!
Sunt mamica!!!
Rog fetele care se pricep sa ma treaca la mamici cu baietel Andrei Razvan, DN 15.04, 2850kg, cezariana
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si papacios!!! Bravoooooo!!!! Sa te recuperezi repede si sa mai vii pe la noi sa ne povestesti cum a fost! Si poze nene, poze, vrem poze!!!!
Hi, hi, hi, inca un bebelush!!! Avea dreptate cine a zis ca baietzeii se inghesuie, sunt chiar majoritari!!!
Plec la o plimbarica!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
MissParker spune:
Ia uite cum se umple lista in mod neasteptat...
analisa, felicitari si sa-ti traiasca bebele!!
Fetelor, se confirma, baietii sunt mai nerabdatori sa apara
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
leeloo2004 spune:
Analisa - sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!! Niscaiva poze ca sa ti-l admiram si noi?
DanaH - sa stii ca si Stefan al meu parca s-a schimbat putin in ultimul timp, cred ca presimte el ceva. Bine, mamos si lipit de mine a fost tot timpul - tati zice ca nu i s-a taiat inca cordonul ombilical - dar parca acum a devenit oarecum exagerat - plinge daca plec si vede ca nu-l iau cu mine, se plimba dupa mine prin casa ca un catelus, daca ma asez si eu 2 minute in pat e gramada peste mine... In mod normal toate astea ma topesc insa acum, cumva, ma irita, desi saracul nu are nicio vine...dar dupa ce vin obosita ca vai de lume, numai el sa sara pe mine nu-mi mai lipseste... Nu stiu sincer ce va fi cind apare si bb2 - trebuie sa ma gindesc serios la cum voi proceda pentru ca nu vreau sa sufere Stefan!
Chinabulina - sa inteleg ca si tu esti Georgeta si pot sa te felicit? La multi ani!!! La fel si pentru Miss Parker, chiar daca s-a "deghizat" ea...
Ylari - pai screeningul asta de trombofilie nu prea avea cum sa iasa curat - sunt sub tratament, dar asta nu se vindeca, doar se tine sub control - deocamdata insa nu e nimic grav! Vestea buna este ca tocmai m-au sunat de la CMU sa-mi spuna ca si a 3-a urocultura mi-a iesit negativa, deci nu mai am suspiciuni de infectie urinara! Sa vedem acum cum stau cu secretia si culturile din col - dar analiza asta mi-a spus ca dureaza 14 zile, deci rezultatul vine abia dupa sarbatori...
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
analisa spune:
multumesc din suflet fetelor si nu va suparati ca nu o fac la fiecare in parte...
De recuperat ma recuperez destul de bine.Eu una nu am avut probleme.Bebe a vrut sa fie cu noi inainte de Paste si s-a grabit,in saptamana 37 mi s-a rupt apa si am ajuns de urgenta in operatie, ca incepuse deja dilatatia.