Casnicute sexy (171)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICUTZA
Te-ai intors de la Inviere?...sau acolo nu e biserica romaneasca?
Iar nu mai stiu diferenta de fus
La noi mai sunt 3 ore...avem noroc ca sunt 2 biserici romanesti...e fain..doar sper sa nu adorm,..si sa-l tin si pe Robert sa mergem..ca anul trecut nu l-am putut trezi

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mirela,diferentza dintre noi acum este de o ora... noi mai avem 2 ore pana sa primim Lumina...sper sa mai reziste astia mici fiindca isi doresc tare mult sa mearga la biserica...nu este biserica romaneasca insa este singura biserica din orash unse se sarbatoreste in noaptea asta...restul sunt catolice ...speram sa vina preotul si sa ne dea lumina

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

in sfarsit am si eu ocazia sa zic Hristos a Inviat si Cu adevarat a inviat! ca eu de'acu ca l-am consumat Pastele... de'acu tre' sa zic Hristos a Inaltat! mai e oleaca...

va

Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by slimatei

in sfarsit am si eu ocazia sa zic Hristos a Inviat si Cu adevarat a inviat! ca eu de'acu ca l-am consumat Pastele... de'acu tre' sa zic Hristos a Inaltat! mai e oleaca...

Voi sarbatoriti de doua ori.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Hristos a Inviat !

La multi ani, sot de Cami !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Adevarat a inviat!
am fost la biserica dar nu la cea greceasca(pe care de altfel o credeam singura care serba Pastele aseara) ci la una libaneza unde a fost f frumos, putin diferit fata de ce stiam noi dar nu asta-i important ci ca am putut sa impartasesc copilashii si sa luam Paste.
aici impartaseau pe absolut toata lumea chiar daca nu tinuse post...
dupa slujba toti participantii au fost invitati intr-o sala jos la o masa festiva...ce credeti ca am mai putut pleca acasa...alex si ruxi au vrut sa ramanem si noi si am ajuns acasa pe la 2 dimineata.
si-au cumparat si 2 iconite...au ciocnit oushoare...ne-am simtit f bine.
acum ne pregatim incet dar sigur sa mergem spre restaurant unde ne intalnim cu cativa prieteni...
va si va doresc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hristos a Inviat !

La multi ani, sotz de Cami!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va servim cu un

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput