Casnicute sexy (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

........Alinuta

....off cate am sa va povestesc......acum am ajuns de la serv....maine lucrez toata ziua si sambata pana la 5-6

Maria e la soacra-mea iar eu bananai pe DC in loc sa ma duc la nani

cel mai imp e ca am casa cu fundu'n sus....zugravul ma lasat balta si a plecat omu' la tara sa-si ia mielu'

.........si eu cu casa varzaaaa

luna viitoare mergem la botez....am facut rezervare la MC pt ziua Mariei (luna viitoare), nu prea imi place mie Mc....da nu am gasit in alta parte......

....ce sa va mai zic....?

ajutati-ma si pe mine cu o idee de cadou...semnificativ, pt botez (fetita) ca nu am nici o idee, plssssss

Am fost cu maria la coafor zilele trecute.....era in al 9-lea cer, a terorizat coafeza cu 1000 de intrebari

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

am dat un search pe G si am gasit ;

-bijuterii
-icoana
-album special pt nou nascuti....cu tot felul de chestii...prima poza, forma piciorusului....

....mai caut

ar fi super daca as gasii un set de tacamri de argint special pt bebelusi.......da unde sa ma duc sa-l caut?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor, si va multumesc pentru urari sa se intoarca la voi inzecit
iote ca dau...dar trecu' ziua

eu am halaiduit toata ziulica, azi mi-am vazut finutul/finutza la eco, apoi plimbareala, preluat pustimeaa de la gradi/scoala si acum pe seara m-am apucat de cozonaci si pasca...
maine ruxi merge cu gradinita la gradina zoo...nu va zic ce emotii am...ea e super incantata o sa ia masa la iarba verde, merge cu autocarul ...astazi nu a mai plans dimineatza cand am dus-o dar tot mi-a zis sa nu o las singura
alex are maine din nou dictare, deja s-a obisnuit cu regulile de pronuntie si scriere...asa ca e mult mai relaxat si eu la fel
va pe toate
Liano nu ai sughitzat azi ca am vb de tine cat ams tat la dr sa stai cuminte da?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

seara buna
miha,aici se poarta mult pt nou nascuti albumele foto,cadrele foto si tot asa.

cat despre baut ce sa m-ai zic. e cam tarziu sa dau o sampanie la anul si la multi ani
sau nu.uite va dau pt colegul.face 40 e ani "amaratul", duminica. ii pregatesc party-ul surpriza de zor.pana acum nu stie nimic.sper sa tzina.
am la cuptor un cozonac care a crescut cat casa.si daca va spun ca l-am facut cu masina de paine poate nu ma credeti.am zis sa fac o proba dar vad ca mi-a iesit peste asteptari.ma gudur toata de fericire.nu-mi aduc aminte sa fi facut vreodata asa giganti de cozonaci.
la multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!
sa aveti un paste tare fericit si plin de lumina!
hai ca sar de la una la alta.e aproape ora 24 si eu nici junate din ce mi-am propus astazi sa fac nu am terminat
tzuc de la a la z sau invers

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

plec la serv

Cami inra situ mai des......ca in vremurile bune

ai dreptate ma duc azi sa caut albume....si sa ma uit la icoane si va anunt ce am luat

pupici vb diseara ca nu stiu cand ajung acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

si

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Mihaela !
Iti doresc multa sanatate, fericire si multa iubire, alaturi de familia ta !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI MIHAELA!!!
fetelor, pe unde sunteti? bucatariti? ce faceti bun?
eu am facut curatenie in toata casa, am fost la cumparaturi, la biserica, acum sa bag copilu' la somn si sa ma apuc de salate.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Mihaela sa fii sanatoasa

tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
cami La multi ani! in avans pentru sotior sa fie sanatos
pe toate spor la pregatiri

monica

Mergi la inceput