Casnicute sexy (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

quote:
Originally posted by mhldvrc

Stiu si eu ce sa zic , am de luat o hotarare importanta. Astfel de decizii se iau cu mintea limpede, nu la nervi si suparare., am rumegat-o pe toate fetele, dar parca-i mai bine singura. Am iertat de multe ori, dar acum s-a umplut paharul, cum se zice. Sunt totusi doi copii, au nevoie de amandoi, dar sa stai mereu in stres, nu se poate. Cam asta-i nemultumirea mea.

Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

off...sper sa iasa soarele pe stradutza ta si sa fie bine e greu sa dai vreun sfat in situatia asta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Intr-adevar.....Greu de dat sfaturi.Te si eu si tu esti cea mai in masura sa iei deciziile care crezi ca-s cele mai bune.
Danelutza.....m-ai comentat la poze Ia sa vezi tu acum ce poze incarc si pun.Sa vezi acolo don'shoara sexoasa.Sa nu mai aud de tobogan sau "togoban" ca mi-e raaau...Zilele astea a plouat si am mai luat si io o pauzare de tobogan.e si un lucru bun cand merg cu ea ca io fiind slabanoaga...ma pot da fara grija in leaganele alea. Macar atat .Stiu mah ca nu seamana fi-mea cu mine.Mi-au mai spus 1001 persoane si toti zic ca n-are nik de la mine,dar are ceva si de la mine ca altfel iesea baiat.Cand intreaba io ce-am facut le spun ca n-am fost acasa cand am facut-o.Mai rau chiar...am inceput sa-l banuiesc pe mustatzea ca n-a facut-o cu mine .
Hai pupare la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super beton cuscra banuiala ta

va servesc cu un colac secuiesc sa mearga maine dis de dimineata la cafeluta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA, si sanatate multa tatalui tau...offff,viata asta,e un fir de ata...ce greu cand esti departe de ai tai parinti...spune-mi ca totul e bine,si sper ca nu ai facut noapte alba..te pupic si pe Isa scumpica!

MIHAELA,offfffff,imi pare rau de probleme,sper sa se rezolve cat mai repede si sa fie totul bine,pt toti,si pt copilasi dar si pt TINE...te si iti doresc putere multa!!!

GEORGI,frumoasa gaza ta,frumoase poze!...intradevar seaman cu tati mai mult..pupicei si numai bine va doresc!!

MIHA,scurta sunt ca tare prost stau cu timpul asta,uf...as vrea sa va povestesc mai multe,sa stau la barfe cu voi, dar nu apuc...Robert tot timpul trage de mine sa mergem la parc...asa de repede vine noaptea ca mi-ar trebui ziua de 30 de ore

MONICUTZA,vad ca voi sunteti bine..Ruxita s-a obisnuit la gradii...fain ,ai copilasi mari,sa va traiasca!!..au ma gandesc sa fac si eu unul la anul,o fetita as vrea,evident,dar ce-o fi sanatos a sa fie...om vedea..ca tare ma bate gandul

MIKI,deci mai multe cand ne povestesti?...hihihi...ma bucur tare pt tine,sper sa fie totul in regula si sa ne zici ce este..tu ce-ti doresti?..oricum sanatos a fie!!!

la toata gasca si sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Neatza
O ? Mare, tare? Cum doriti?
Io am baut cafeaua.Ma duc sa vad ceva faianta si gresie ca intru in renovare cu baia.Mi-e rau numai cand ma gandesc la dezastrul care va fi in casa....dar trebuie sa o fac.
Hai pupare

Aaaa era sa uit.Mai am niste pozici faine.Cuscra fii pe faza

http://community.webshots.com/album/563316592RdFuEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Alina,vrei un rachiu? Sau au trecut greturile?

Mihaela,imi pare rau de problemele tale.Intr-adevar e greu de dat sfaturi,oricum tu vei face cum crezi ca e mai bine pentru tine si copii.Cel mai greu e cand sunt si copiii la mijloc,cand nu stii cum le va fi lor mai bine cu tata sau fara.
Eu te inteleg f bine,am trecut la un moment dat printr-un impas de asta.M-am gandit atunci ca nu-i pot face asta lui Robert,sa-l despart pe el in primul rand de tati si sa suport peste cine stie cat timp intrebarea:"dar eu de ce nu am tata,ca ceilalti copii?" Am discutat atunci deschis,cu cartile pe masa,am pus in balanta binele si raul,si am mers mai departe.Si nu-mi pare rau.Prea tare.
Tu iti stii problemele cel mai bine,tu stii cel mai bine cat poti duce si numai tu stii daca puteti cadea la vreo intelegere...Nu-ti doresc decat bafta,multa putere si sa ai luciditatea de a lua decizia cea mai buna.

Cuscra,ce vesti ai? Te pot ajuta cumva?

Monica,m-am servit cu o bucata de colac did de dimineata de la bucatarie.
Ai vazut ce nora frumoasa ai? Si stie sa faca si prajituri!

Mirela,cunosc problema lipsei de timp.Si mie cred ca mi-ar fi de ajuns sa aiba ziua macar 30 de ore.

Va pup si va urez o zi minunata. Ma'c sa platesc facturi si sa cumpar smantana.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Georgy, ce domnisoara frumoasa vad eu acolo.
Danelutza, Monica, Georgy, Mirela si Miha va multumesc mult, asa este, greu de dat sfaturi. Decizia o voi lua singura sau impreuna cu copiii, doar au si ei un cuvant de spus.
Alina, ce mai zici?
Liana, nici o veste?

Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Mihaela copiii tai sunt mari si cred ca inteleg situatia.E super ca poti vorbi cu ei si sa le ceri si lor parerea.
Miha cuscra-mea de cand are masina...cam rar pe-aci sa nu dea cuscra
o invat pe fi-mea sa faca prajituri ca sa nu zica soacra-sa ceva .Ai vazut ce-si luase sa intinda si ea foaia?Un creion
Danelutza da un semn.
Leano AMR 2 zile .Doamne ajuta

In alta ordine de idei...am fost sa caut gresie si faianta.Muuulte culori si modele.Ce mi-a placut mie e vreo 400 000 metrul ...sa vad cum il pacalesc pe mustatzea.Ii bag placa aia cu o data facem, nu? .Dupa amiaza deja vine meseriasul sa inceapa sa o dea jos pe cea veche.Mi-e groazaaaa...imi vine sa fug de-acasa care ma priemeste o saptamana in gazda?
Fug sa strang de prin baie.Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

MIKI,deci mai multe cand ne povestesti?...hihihi...ma bucur tare pt tine,sper sa fie totul in regula si sa ne zici ce este..tu ce-ti doresti?..oricum sanatos a fie!!!

la toata gasca si sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mai multe maine dupa intalnirea cu gine. Deocamdata nu pot dormi prea bine noaptea, din cauza durerilor de burta. Ce-mi doresc? Sa fie bine pana la capat, sanatos .....o fetita imi doresc ( mai ales c-am vazut atatea rochitze roz prin magazine) Abia astept sa ne spui ca Robert va avea o surioara.

Danutza, multa sanatate tatalui tau. astept vestile bune.
Georgi, am vazut pozele. e foarte frumoasa zambareatza. spun si eu ca seamana cu Mustatzea
Mihaela, iti doresc numai bine si sa se rezolve totul cu bine
In urma cu ceva timp ma gandeam si eu la divort.Multzam Mihaca mi-ai suportat ofurile Ce face Robert? e la bunica? micutza amira?

Va pup pe toate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miki,tinem pumnii sa fie totul in regula.
Da,azi Robert e la bunica. E un smecheros si un escroc sentimental,dragul de el. Amira creste si se face o rasfatata. Da' na! Cate fete are mama?

Georgi,spor iti doresc! Pe mine ma ia durerea de cap numai cand imi aduc aminte ce era in casa acu vreo 2 luni in urma.

Acum la plimbare m-am intalnit cu o verisoara de-a mea,care bineinteles stia ca m-am certat cu ai mei.De unde oare? Au spus la toate neamurile ca eu am plecat de acolo ca asa am vrut,ca ei nu m-au dat afara,si mai ales...ca am plecat de furis dupa ce am adunat o groaza de datorii. Am niste nervi in mine...imi vine sa le dau un telefon sa le zic cate ceva,dar mi-e ca ma enervez mai tare si nici nu rezolv nimic.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput