Casnicute sexy (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by monica-elizabet
cam liniste pe-aici...pe unde sunteti?

Io-s pe aici da' pastrez linistea,sa nu deranjez.

Pupam Ruxita... Chiar ca dati din una in alta...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

da miho,,,imi vine sa-mi dau demisia
uite eu am deranjat...da pe cine?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata, desteptareaaaaaaaaaaaa
Nu stiti ca-i 1 mai muncitoresc si trebuie sa defilam ?!

Monica sa va fie de bine masinuta, sa bagi o poza cu ea, sa o purtati sanatosi fara incidente urite. Sanatate multa Ruxitei, cum se mai simte astazi ?

Cuscra sanatate lui Robert. Cum se simte astazi ?
Acum recunosc ca eu fac parte mamele care nu i-a facut baita zilnic , asa mi s-a recomandat in spital cind am nascut, cica ii slabeste sistemul imunitar. Vara ii fac baie si de cite 2-3 ori pe zi, asta de cind a inceput sa fie pe picioarele ei si sa se murdareasca toata

Doina sanatate multa si multumim de vestile despre Liana

Va tuc pe toate, dispar pe afara, ca-i soare, chiar daca-i rece, macar nu ploua.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,Robert e mai bine,de fapt prea rau n-a fost...mai mare furtuna facuta de soacra-mea si de barbata-miu... Niste descreierati.
Mai,na...nu stiu ce sa zic cu baia...Mie mi s-a parut normal sa-i spal in fiecare zi,asa cum o fac si pe mine,cu atat mai mult cu cat ei kk,pisa si transpira mai mult ca mine.Si apoi nici nu stiu daca ceea ce facem noi se cheama baie,e mai mult o balaceala,placerea ce face parte din ritualul de seara.
Din punctul meu de vedere nu baia,curentul sau umblatul descult prin casa slabesc sistemul imunitar. Dar eu is mai dusa,dupa cum zic neamurile.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate.

alexa simami

Mergi la inceput

1 mai muncitoresc
tra-la la la la
la la la.... pe unde sunteti? lor

multumim suntem mai bine, aseara a mai vomat de 3 ori dar nu mai avea ce...si se simtea rau...dar pe la 23 a zis ca-i e foame...nasol moment ca nu stiam ce sa-i dau...i-am facut niste paine prajita cu branzica a vrut doar putina paine ceai nu vroia sa bea...ea vroia lapte...a trebuit sa-i fac putin lapte ca incepuse sa planga...acums e simte ok...a mancat o banana si a baut putin lapte...altceva nu a vrut si nu o fortez
va pe toate ma duc sa pregatesc un pestoi si niste creveti sa-i punem mai tarziu pe gratar
petrecere frumoasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,pana la urma nu piersicile fura de vina? Offf...pupam Ruxita draga.

Eu sarbatoresc 1 mai facnd curat si spaland boarfe. S-au adunat ca la balamuc.

Mergi la inceput

nu stiu miho ce sa zic de la ce fuse si de la ce nu...ca sti cum e tot cauti motive si bineinteles ca si in cazul tau...eu fusei nitel vinovata ca la cate fructe sunt aici m-am gasit sa-i dau compot
apai spor la trebaluiala

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moni, la ruxita bolnavioara.
miha, asa mama baga mare la treaba! sa ai spor! si io spali, de fapt masina, acu fac papa si astept copila sa se trezeasca sa o intindem la plimbari.
i-am luat acuarele, a fost super fericita, dar "picteaza" numai pe balcon aaa, si normal ca stiam, m-am uitat pe ambalaj, non toxic si pe baza de apa, se spala chiar cu apa chioara.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... cita liniste, ce faceti sinteti toate la spalat si calcat, ca mine ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Unii cu treaba, altii cu plimbarica, astai viata.
Monica,Ruxitei sa se faca sanatoasa si sa va bucurati de.
Miha, sanatate lui Robert.
Va pe toate

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput