Bucurii de sept-oct 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Xandrutza ok voi verifica...dar de ce 10 ron?

Va rog sa nu puneti mai mult de 9.6 ron, eu nu am nevoie de bacsis

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mira, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Daca vrei sa platesti prin BRD net, trebuie sa suni la serviciul vocalis(gasesti nr. pe prima pagina a site-ului) si sa dai numele si contul iban al Alinei iar plata o poti face abia maine dupa ora 9 pentru ca actualizarile pe site se fac o data pe zi.
Xandruta felicitari pentu sarcina. Doamne ajuta sa o duci cu bine pana la termen.
Gety imi pare rau de patania cu cardul. Sper sa iti recuperezi banii.
Itzy a fost Flavia la banca si a depus si pentru mine, asa ca o sa primesti azi banii.
Daca am vazut bine se poate comanda si pe site-ul florariei din Cluj, si se pot face buchete si in functie de buget. Cel galben mi-a placut si mie tare mult.
Merg la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Of, cum am uitat...
La multi ani fericiti Gety, sa ai parte de clipe frumoase alaturi de cei dragi!

Edit: Itzy, mi-era greu cu virgula, asa mi-a iesit
Gabitzica, multumesc!

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Off ce mult ati scris de aseara, iar mie nu mi-a mers netu de dimineata. Acum am recuperat si vad ca s-a stabilit suma.

beatrix ti-am trimis pm, cum facem? in cat timp intra banii? ca socra cand mi-i trimiea ii primeam in 7 zile.

Itzy ma imbrac acum si merg la banca sa-ti trimit banii

Xandrutza felicitari pentru bb3, multa sanatate, sarcina usoara de acum in colo si sa fie un bb cu cuculet

Mirabela imi pare foarte rau de cele intamplate, si cum a spus si Itzy nu trebuie sa te simti vinovata, oricum te inteleg si cred ca orice mamica s-ar simti asa.

Gety urata patanie si la voi

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cat ati mai scris de ieri seara, mai fetelor mai... Cand am intrat ultima oara erau 15 pagini scrise, azi nu-mi venea sa-mi cred ochilor cand am vazut capitol nou, unul cu 6 pagini deja. Si ce de vesti, si bune, si rele... cate emotii, cate griji...

Nici nu stiu cu ce sa-ncep...

Mirabela, mi s-a rupt inima cand am citit despre David. Prin ce-ati trecut... imi imaginez ce-a fost in sufletul tau! Sa nu te invinovatesti, astfel de accidente cu greu pot fi prevenite pt ca se intampla intr-o fractiune de secunda. Bine ca ai facut totul pentru puiul tau! Sanatate multa, vindecare grabnica si fara urmari negative!

Xandrutza, ce secretoasa esti! Felicitari pentru sarcina, sa fiti sanatosi si tu si bebe! Inteleg ca de data asta ai oarece preferente pentru un baietel? Nu vrei sa ai 3 fete cucuiete? Oricum... zicea cineva ca esti mama eroina... de la al 3-lea copil deja poti purta titulatura asta. Parerea mea, care ma descurc greu cu unu'!

Alexutza & Andra, voi ce secrete mai ascundeti?

Vreau si eu IBAN-ul, dati-mi un PM va rog!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andra, ti-am trimis PM.
Pana la urma ce va fi, va fi, daca e sa fac fata o sa am 3 fete cucuiete, vorba ta. Sper sa fac fata la 3, dar mai am pana acolo destul de mult... Ma mentine in forma Narcisa
Multumesc!

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Xan, Scumpik, multumesc pt PM-uri.

Xan, pai Narci te mentine in forma, sa nu-ti iesi cumva din mana, iar Raluci te va ajuta, pentru ca ai fetita mare deja!

Carmen, cum se mai simte Iustin? Teo e bine? Ati castigat concursul? Cand am intrat ultima oara erati pe locul I, si votarea se incheiase. Te felicitam?

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mirabela, Doamne ce ati patit si prin cate ati trecut! Zic si eu ca fetele ca nu ai de ce sa te invinovatesti pt ca nu ai de ce! Se poate intampla oricum! La cat alearga ei acum ar trebui s-ai tinem legati in lesa ca sa-i putem feri! Nu putem decat sa ne rugam ca incidentele astea sa fie cat mai usoare si sa trecem usor si cu bine peste ele! Refacere cat mai rapida si fara dureri! va pup pe amandoi!

Scumpik,din cate stiu eu ajung in 3-4 zile lucratoare! daca vrei sa trimiti tu si pt noi (eu si lexi) deodata cu ai tai e ok! daca nu, ii trimiti si pe ai nostri dupa ce ii primesti de la noi! cum vrei tu!

eu astept sa vad ce zice si Lexi, daca fac eu transferul pt amandoua ca macar ar fi suma mai mare! cred ca se uita aia crucis la banca cand or vedea transfer in romania, 5 euro!

Ramo si Monique, refacere rapida si fara complicatii soacrei si respectiv bunici!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

Dna Itzy -sucita, pai una zici si alta facem??? Pai se poate domnule?

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Da meyyy Sandra daca nu stiati eu sunt -sucit....
pai eu initial propusesem in cap. celalalt, apoi vazand doar postarea Xandrutzei si a Sephorei am zis sa mai incerc...dar cu vestea ei cu bebe...a luat amploare totul si mesajele curgeau....de-aia m-am razgandit

P.S Cred ca nimeni nu intelege nimic din mesajul asta....cu exceptia ta

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Nici nu stiu la ce sa raspund mai intai...vb Eloisei...sunt cheauna cat am citit!...sa nu se simta nimeni neglijat dar cu atatea mesaje....pisoi, pomi fructiferi, flori, copii, sarcini, buchete, poze, suparari, urari, felicitari...bani, conturi, depuneri de bani, telefoane, adrese, PM-uri...cam asta e in capul meu...pup ca mai tb sa si lucrez

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput