Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
festina spune:
Buna dimineata
Alexandrina ce-mi vazura ochii???? Am observat chiar de la capitolul trecut cand am inceput sa citesc. Felicitari! O gramada de felicitari si pupicuri! Sarcina usoara iti doresc!
Deci .... Itzy trimitem banii?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrix spune:
Buna dimineatza! nu-mi vine sa cred! ce veste si cat ati scris!
Xandrutza, multe felicitari! sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Ramo, pana aseara cos strengar a castigat competitia!
Azi trebuie sa ne mobilizam si sa fie trimis ca vorba ta se duce pe rapa surpriza!
Eu zic ca nu mai are rost sa ne sucim pe varianta Cluj ca deja avem toate datele unde sa trimitem banii, asa ar trebui sa o luam de la capat!
Lexi, daca vrei poti trimite eu banii si pt tine, fac tranzactia de acasa! Scumpick, merci mult! am uitat aseara sa-ti zic ca-mi trebuie si localitatea! deci am nevoie de: beneficiar, localitate, nr cont si IBAN!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Multumesc mult pentru urari!
Mephala, eu am cezariene facute, nu am putut naste natural. Dar cand am nascut-o pe Narcisa am intrebat doctorul cat trebuie sa astept pana la urmatoarea sarcina. Totusi nu am facut nimic special pentru a ramane insarcinata, s-a intamplat cum mi-am dorit.
Gety, imi pare foarte rau pentru voi, sper totusi sa identificati hotul, poate sa recuperati macar o parte din bani.
Alexutza, cum te simti? Succes la doctor, sa vii cu vesti bune.
Ce trebuie sa ne spuna Sandra??
Ramo, ai dreptate, trebuie sa ne grabim cu buchetul. Eu zic sa ramana cos strengar daca tot a avut atatea voturi si sa incepem sa trimitem banii.
Mira eu nu stiu cum e la brd online, dar cauta pe pagina unde scrie Transferuri/plati, plati interbancare si trebuie sa scrii acolo IBAN-ul lui Itzy. Daca vrei ti-l trimit eu. M-am uitat pe pagina Raiffeisen si ti-am zis cum se procedeaza acolo cu platile
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
beatrix spune:
Mirabela, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine! Va doresc sa fiti din ce in ce mai bine si sa nu mai apara nici un fel de probleme!
Gety, nasoala faza! imi pare rau! poate poate reusiti sa rezolvati ceva si sa recuperati!
beatrix spune:
Lili, felicitari tatakui tau ca s-a gandit la o asa traditie! ...si daca o sa se faca livada va fi tare fain! gandeste-te cum vor sta verisorii la povesti, fiecare sub umvra ciresului personal!
alexutza, ma bucur ca te simti mai bine!
mephala, voi cum sunteti? tot cu febra ca au trecut cele 3 zile!
insanatosire grabnica tututor bucuriilor bolnave!
ramomar spune:
fetele "nunate catifelate" e mult mai frumos si mai scump, http://www.buchete.ro/c/flori-bucurie.php?prd=29&n=Nuante%20catifelate , dar acum ca suntem mai multe la numar, nu ar veni asa mult pe cap : 265+16+ 50(plusurile) = 331: 23 (sper ca am numarat bine)= 14.39 lei
Ce ziceti nu ar fi mai frumos?, iar daca nu, atunci sa dam banii pt cos strengar si gata.
Gety imi pare rau pt patania ta. Nasol de tot, iti doresc sa gasiti faptasul si sa recuperati banii.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Desi mie greu inca, incerc sa va povestesc ce am patit. Sambata am iesit in parc si intr-o fractiune de sec David a cazut jos, a inceput sa planga f tare, mi-am dat seama ca s-a lovit destul de tare, l-am luat in brate si nu avea nik vizibil, apoi l-am vazut ca are gura plina de sange, am murit nu alta, eram destul de departe de casa, am reusit cu greu sa ajung acasa, nu stiam ce sa fac mai intai, sa sun salvarea sau pe sot... el nu a plans mult, a inghitit tot sangele ala care a fost destul...
Am ajuns acasa si am vazut ca si-a muscat destul de tare limba, am vrut sa-l dau putin cu glicerina cu anestezina sa nu-l doara, cand i-am bagat mana in gura sa mor nu alta, copilul avea o gaura in limba de-mi incapea degetul acolo, jumate de limba era aproape taiata... am plans de am zis ca mor nu alta, el ma vedea asa agitata si i-am transmis si lui...
Va dati seama ca am fugit la spital de urgenta, era sa ma ciocnesc de 2 ori si am trecut si pe rosu dar fara sa-mi dau seama, nici nu m-am uitat la semafor...
La spital a vomat tot sangele inghitit, i s-a facut iar rau... insa eu eram mai speriata decat el... mi-a zis clar ca trebuie operat cu anestezie generala dar nu au anestezisti... m-au plimbat printre spitale unde anestezistii nu aveau competenta la copii mici iar la spit de copii nu au medici care sa lucreze pe limba. In final am ajuns acasa cu copilul urland cu limba in doua, nici macar apa nu putea bea... dr mi-a zis sa vin sa ma internez duminica dar nu se stie cand i-o face ceva... m-am pus pe sunat la cunostinte si colegi si pana la urma am gasit un anestezist, dimineata la 9 l-au cusut cu anestezie generala, are 3 copci la limba, va dati seama ce inseamna asta...
Dr ne-a tratat cu c--u, s-a suparat ca am cautat eu anestezist, trebuia sa stau asa pana se sinchiseste el sa caute... nici n-a venit sa se uite la copil, mie o ciuda pe mine ca i-am dat si spaga dar mi-era frica sa-mi dau copilul pe mana lui asa... nici nu ne-a dat voie sa plecam acasa, ne-a tinut in spital pana luni si am si racit amandoi, va dati seama ce conditii sunt acolo... mi-e ciuda mai ales ca firma la care lucrez sponsorizeaza frecvent clinica de maxilo-faciale, pleaca tot timpul medici de acolo in strainatate pe banii nostri si nici nu s-a sinchisit tampitul de dr sa aiba grija de noi, si-a pus ambitia pt un copil... cand i-am spus unde lucrez mi-a zis sa nu-l amenint ca nu se sperie asa usor...
Ma simt vinovata, era langa mine cand a cazut, pur si simplu s-a impiedicat si a cazut cu barba, nici nu stiu de ce, o piatra, ceva... m-am speriat asa de tare ca nici nu m-am uitat... imi pare rau ca nu am plecat cu forta din spital, nu trebuia sa raman acolo sa-l mai si racesc, a plans pana la epuizare dar nici nu ne-au lasat... acum bine ca nu a facut febra, are doar muci.
Va dati seama ca nu poate manca orice, il ustura... s-au mai strans si firele alea si cred ca-l doare tare...
Cam asa ne-am distrat noi de ziua lui tati, sper sa fie bine pana la urma...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
Problema e ca sunt la a treia patanie. Prima oara l-a dus cineva in banca, a doua oara l-am dat la disparute, dar era si gol contul, iar a treia oara, am comis-o.
Am jurat ca nu mai pun mana pe nici un card. Gata! Sunt prea imprastiata sa am grija lor.
Nici eu nu cred ca-i mai recuperez, dar...
Asta e!
Hotarati buchetul (mie cele de pe primul site mi se par mai frumoase), si sa trimitem banii. Sau deja trimiteti?
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Xandrutza ma bucur sincer pt. tine si pt bb, sa dea Dzeu sa fie sanatos si tu sa ai sarcina cat mai usoara. Toata admiratia mea!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Monique_new spune:
Doamne Mirabela ce ati patit. Bine ca David este bine acum, numai pe mina doctorilor sa nu ajungi, am oroare de spitale si doctori.
Eu stau cu inima cit un purice pt bunica mea , care este in operatie de bila acum, mama pleaca din tara, eu tb sa ma duc dupa amiaza la ea etc...etc.Sper sa fie bine.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006