*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*
Raspunsuri - Pagina 16

cristina_dm spune:
adeea_ro,
Daca produsul in cos e incadrat in rosu, ori e epuizat, ori pretul s-a schimbat intre timp...Nu da comanda daca ai produse incadrate in rosu! Sfatul meu...

adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
adeea_ro,
Daca produsul in cos e incadrat in rosu, ori e epuizat, ori pretul s-a schimbat intre timp...Nu da comanda daca ai produse incadrate in rosu! Sfatul meu...
pai tocmai asta e ideea, ca nu e incercuit cu rosu.
eu o sa comand si vad eu ce se intampla...

arleena spune:
in suivi de commande scrie Mes Commandes en cours... cand se face livrarea scrie acolo ca s-a expediat? sau tre sa fiu doar pe faza sa primesc aviz...daca il primesc.....
mirunajr cum caut produsele dupa cod?ca am dat acolo pe site search la codurile care le-ai dat si imi zice ca nu a gasit nimic, sau treaba cu codurile nu e pt site-ul LR?
si inca ceva....vorbeati de ceva reduceri mari...cand sunt alea??

mirunajr spune:
Arleena, probabil nu au sistem de cautare dupa cod. Intri pe site-ul lor, si la Incaltaminte pentru dama, faci click pe Pantofi pentru dama...Acolo vezi ca fiecare produs are un cod si gasesti codurile produselor pe care le-am cumparat si eu.
Pup!
Scuze, acum am citit cu atentie. Nu, nu e vorba despre LR. E vorba despre incalamintea de la Fabrica din Ramnicu Sarat!

Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
Scuze, acum am citit cu atentie. Nu, nu e vorba despre LR. E vorba despre incalamintea de la Fabrica din Ramnicu Sarat!
Mama de Anca-Simona
Poti sa dai aici site-ul fabricii despre care vorbesti? Multumesc.

claujro spune:
Adevarat a-nviat!
Am fost si noi vineri dupa-amiaza pe la mopiel dar nu mi-am luat nimic, de data asta nu m-a dat nimic pe spate, poate si pt ca am destule acum.
Sa-i porti sanatoasa!

mirunajr spune:
Eu sambata pe la 15.00 am trecut pe acolo. Poate ca ai vazut codurile. Cel mai mult imi plac aia sport. Primii. In rest mi-am luat asa, sa mai schimb incaltarile la serviciu.

ella_74 spune:
2 modele de balerini de la Mopiel, adica 305061 si 307025 ii gasiti de probat si la Como Corso; de cumparat la alte preturi, evident mai mari
eu mi-am luat niste sandalute Jonak de la Mopiel si balerinii 305061 care sunt foarte comozi; dupa ce am am probat o gramada de perechi de balerini, pot spune ca numerele nu coincid, difera de la model la model, asa ca atentie la comenzi online.
, mamica de David (24.04.2007)