FIV 176
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
roxy79 spune:
HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT IUBITELELE MELE SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU TOT CE VA DORITI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabita78 spune:
Hristos a inviat!
Dragele mele, iata-ma la apel din nou.
am facut o pauza de cateva zile in care m-am gandit, am rasucit situatia pe toate partile, am plans si intr-un tarziu mi-am spus ca viata merge inainte ca poate data viitoare sansa va fi de partea mea si ca orice s-ar intampla nu voi renunta la visul de a deveni mama.
mi-am dat seama ca nu conteaza cati bani am pierdut, ca uneori dam banilor o importanta pe care nu o merita si poate iluzia reusitei a meritat.
Am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca nu mai are rost sa facem maine examenul sangelui in schimb m-a programat pt o ecografie lunea viitoare; nu prea imi dau seama pt ce;
Daca mie mi-a venit cm vineri, luna viitoare imi va veni in jur de 20, oare in iunie as putea incerca din nou?
Doris, te rog din suflet sa-mi dai mai multe informatii despre Humanitas, m-ar interesa daca sunt liste lungi de asteptare si poate ne vom intalni cumva sa fim alaturi in incercarea urmatoare.
KORA, astept cu sufletul la gura vesti de la tine si sunt sigura ca vor fi vesti bune.
kineta spune:
HRISTOS A INVIAT !. gabiimi pare rau pt nereusita ta,cum imi pare rau si pt nereusita mea,dar asta este viata,incercam in continuare pana reusim sanatoase sa fim sa putem rezista. SI eu am avut niste zile cumplite dupa esecul de pe 15 Aprilie,aveam numai intrebari in cap,de ce din 3 embrioni de calitate buna cu endometru f bun,nu s-a prins nk,dar intrebarile erau doar pt mine ca nu avea cine sa-mi raspunda...dar mi-am revenit si in MAI merg sa vb cu proful ,iar in toamna sper in Septembrie sa incep FIV-ul NR.2,asta e ,m-am consolat cu gandul ca sunt fete care au incercat de mai multe ori si pana la urma au reusit,si daca asta este singura noastra sansa nu trebuie sa-i dam cu piciorul.STIU ca este greu sa o luam din nou de la capat cu tratamente,punctii,si tot ce mai urmeaza,dar asta este mergem mai departe,odata si odata va fi bine si pt noi,asa ca fruntea sus si inainte la drum. VA doresc la toate ceea ce imi doresc si mie !!!!
flori76 spune:
Hristos a Inviat!
Fetelor,am intrat sa va spun ca Dumnezeu e mare si ca face minuni:sunt fericita posesoare a 5 teste de urina pozitive+ un beta-hCG in z14=125,iar azi in z17=609.
Nu va pot exprima in cuvine ce Sarbatori am avut...Doamne,cred ca cele mai fericite...
Va pup si va doresc tuturor sa traiti fericirea pe care o traim noi acum!
Kora:ma gandesc la tine si-ti doresc din toata inima sa vii cu testul cu valoare maaaare
Edit:e clar ca m-am zapacit detot de emotii.Am uitat sa spun ca minunea s-a intamplat in urma ET-ului cu ultimii 3 embrioni congelati pe care-i mai aveam
Flori
bubu73 spune:
Adevarat a Inviat!
FELICITARI Flori. Ce bine ca ne dai vesti asa de bune. sper din toata inima sa ma bucur si eu peste ceva timp la fel ca tine.
Eu am inceput tratamentul, ca pe 11 mai sa se faca embriotransferul (la MNL). Si sa de Bunul Dumnezeu sa fim cat mai multe .
Vape toate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
HRISTOS A INVIAT SI DIN PARTEA MEA FETE DRAGI!sA FITI SANATOASE SI FERICITE SA VA IMPLINITI CEL MAI DE PRET VIS...
Denisa nastere usoara!
Floricel- offf...cat ma bucur pt. tine! Felicitari din toata inima scumpa mea! Sarcina usoara si lipsita de griji! La asa valori pe care ni le-ai impartasit ...te vad posesoarea a doua comori!! Sa fiti sanatosi!!!!
Kitta- te asteptam cu vesti de prin strainataturi!
kora-asteptam cu nerabdare mesajul tau! O sa fie bine!
Va pup pe toate!
Cu drag ...dany
luli spune:
Flori bravo!!! felicitari
asa veste la zi de sarbatoare cred si eu - sa ai mare grija de tine de acum
Fetelor fiecare are ei buna, vedeti?
..va veni si randul nostru..
Behind every love is a great story
Luli
nusy spune:
Flori,draga mea draga,wow ce surpriza nemaipomenita! Mii de felicitari!Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa fii o mamica fericita! Te pup!!!!!!
Kora: sper din suflet sa ne dai o veste la fel de buna.Tin pumnii!
Nusy