intrebare pt. cele care au nascut la Bucur

intrebare pt. cele care au nascut la Bucur | Autor: beshter

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, va rog mult sa-mi spuneti daca e obligatorie anestezia generala la Bucur (asa cum umbla vorba prin alte parti). Eu ar cam trebui sa nasc zilele astea(DPN 27 aprilie) - voiam nastere vaginala dar capul baietelului e cam mare si nici nu a coborat deloc asa ca...cezariana va scrie pe mine. Insa mi-e tare teama de anestezia generala. Spuneti-mi, va rog, cum ati fost anesteziate. Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Nu-mi raspunde nimeni si mie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu am nascut la Bucur acum 2 saptamani, cu dr Mihaela Filipescu, dar am nascut natural, asa ca nu pot sa-ti raspund la intrebare.

Sper sa se gaseasca cineva sa-ti raspunda repede. Dar de ce nu-ti intrebi dr?

Valentina si AMtei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Pai nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb la ultimul control (adica luni) si nu prea-mi vine sa-l sun pentru atata lucru. Intre timp, m-am fatzait pe forumuri si am dat peste cineva care spunea chestia asta despre Bucur si tare as vrea sa ma lamuresc.
Multumesc mult pentru raspuns si sa-ti traiasca minunea!
Felicitari pentru nasterea naturala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna eu am nascut la bucur cu anestezie generala pentru ca asa se practica in acest spital.Dar de ce tie frica de anestezie generala?

Mergi la inceput

Buna, bursucelu si multumesc mult pentru raspuns. Mi-e teama de anestezia generala pentru ca nu prea-mi place sa nu fiu constienta de ce mi se intampla. Si as mai fi vrut sa-mi vad si sa-mi aud copilul imediat dupa nastere... Dar n-am ce face:)
Daca-mi dai voie, te-as mai intreba niste chestii (s-a stabilit ca lunea viitoare ma internez si la cutit cu mine!):
1. la cine ar mai trebui sa cotizez in afara de doctor, anestezist si neonatolog? Adica cine mai e prezent in sala de operatii?
2. cam dupa cat timp iti vezi copilul?
3. cam cat te tin la terapie intensiva?

Multumesc mult si iarta-ma ca abuzez de bunavointa ta
Daca mai e ceva ce iti aduci aminte si crezi ca ar trebui sa stiu, te rog mult sa-mi spui.
Multam mult inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANNIELLA spune:

Buna! Eu am nascut acum 1 an si 3 luni la Maternitatea Bucur cu dr. Ella Borza. Pentru ca bebe avea capul prea mare a trebuit sa nasc prin cezariana, evident cu anestezie totala. Totul a fost k, nu am avut absolut nicio problema....doar ca pana mi-am revenit complet a durat ceva....am nascut la 10.30 si m-am trezit complet dupa 2 ore.
Nastere usoara si un sanatos! Desi cred ca ai nascut deja...

Este sau ?

Mergi la inceput