intrebare pt. cele care au nascut la Bucur
Dragele mele, va rog mult sa-mi spuneti daca e obligatorie anestezia generala la Bucur (asa cum umbla vorba prin alte parti). Eu ar cam trebui sa nasc zilele astea(DPN 27 aprilie) - voiam nastere vaginala dar capul baietelului e cam mare si nici nu a coborat deloc asa ca...cezariana va scrie pe mine. Insa mi-e tare teama de anestezia generala. Spuneti-mi, va rog, cum ati fost anesteziate. Multumesc mult!
Raspunsuri
VALENTINA C spune:
Eu am nascut la Bucur acum 2 saptamani, cu dr Mihaela Filipescu, dar am nascut natural, asa ca nu pot sa-ti raspund la intrebare.
Sper sa se gaseasca cineva sa-ti raspunda repede. Dar de ce nu-ti intrebi dr?
Valentina si AMtei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
beshter spune:
Pai nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb la ultimul control (adica luni) si nu prea-mi vine sa-l sun pentru atata lucru. Intre timp, m-am fatzait pe forumuri si am dat peste cineva care spunea chestia asta despre Bucur si tare as vrea sa ma lamuresc.
Multumesc mult pentru raspuns si sa-ti traiasca minunea!
Felicitari pentru nasterea naturala!
bursucelu spune:
Buna eu am nascut la bucur cu anestezie generala pentru ca asa se practica in acest spital.Dar de ce tie frica de anestezie generala?
beshter spune:
Buna, bursucelu si multumesc mult pentru raspuns. Mi-e teama de anestezia generala pentru ca nu prea-mi place sa nu fiu constienta de ce mi se intampla. Si as mai fi vrut sa-mi vad si sa-mi aud copilul imediat dupa nastere... Dar n-am ce face:)
Daca-mi dai voie, te-as mai intreba niste chestii (s-a stabilit ca lunea viitoare ma internez si la cutit cu mine!):
1. la cine ar mai trebui sa cotizez in afara de doctor, anestezist si neonatolog? Adica cine mai e prezent in sala de operatii?
2. cam dupa cat timp iti vezi copilul?
3. cam cat te tin la terapie intensiva?
Multumesc mult si iarta-ma ca abuzez de bunavointa ta
Daca mai e ceva ce iti aduci aminte si crezi ca ar trebui sa stiu, te rog mult sa-mi spui.
Multam mult inca o data!
DANNIELLA spune:
Buna! Eu am nascut acum 1 an si 3 luni la Maternitatea Bucur cu dr. Ella Borza. Pentru ca bebe avea capul prea mare a trebuit sa nasc prin cezariana, evident cu anestezie totala. Totul a fost k, nu am avut absolut nicio problema....doar ca pana mi-am revenit complet a durat ceva....am nascut la 10.30 si m-am trezit complet dupa 2 ore.
Nastere usoara si un sanatos! Desi cred ca ai nascut deja...
Este sau ?