Aspirante optimiste >20 ani (298)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna fetelor , dar harnicute ati mai fost....nu ca mine...Eu am mai dormit putin ca mi-a fost cam somn si m-am trezit si vad cat de urat si de innorat e afara, beeaaaachhhhh....
Se pare ca la mine situatia e clara....CM in toata regula...asta e !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Sorvint,felicitari!
Ma bucur din suflet ca mai avem deja o graviduta,sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos la termen.
Eu cred ca incet si sigur o iau razna,ieri va spuneam ca nu am simptome,azi am ragait toata ziua ,inclusiv dupa apa si ce e mai grav e ca criticam pe toata lumea care facea asta in locuri publice,deci sa nu va spun de cate ori am rosit azi,fiindca vine rapid si nu ma pot opri.
Apoi am avut pe chilot o pata miiiica-mica roz-cafeniu si dureri de burta ca la cm,dar mai vagi.
Nu vreau sa ma imbat cu apa rece ,dar daca s-a prins atunci doar miercurea trecuta ar fi putut fi.
Am zis ca nu mai fac nici un test ,dar sotul nici nu vrea sa auda(cred ca se simte putin vinovat)si azi in Arad a oprit in fata unei farmacii si mi-a zis :ia vezi n-au aici teste de-ale de care tot ziceai?(sure check)
Asa ca sunt dotata cu doua teste pe care nu stiu daca o sa am curajul sa le fac,insa cum bine spune Oana realitatea e la fel ori cu test ,ori fara.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Fetelor m-am intors de la monitorizare.
Dupa prima luna de stimulare cu ovamit si duphaston in sfarsit am si eu activitate foliculaar
Endometru 11.6 mm (in z10) (dupa ce luna trecuta inainte de stimulare in z16 aveam 5.6 mm si un folicul de 20.2 mm.
doamne doamne poate ne ajuta si pe noi luna asta
Am facut azi un pregnyl pentru maturare si sper sa fie bine luna asta

http://tt.lilypie.com/KrGup2.png

Mergi la inceput

Trebuie sa-mi schimb tickerul ,dar nu stiu cate zile sa pun la cm ca sa coincida cu ovulatia la mine...vad eu.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Anidutza , in ce zi esti , iarta-ma ca n-am citit din urma....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Sunt Z19,devreme,devreme.
Mi-am schimbat si tickerul ca sa coincida ziua ovulatiei cu realitatea.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Alexa imi pare rau ca nu ti-au trecut greturile,dar sigur nu-ti vei mai aduce aminte de ele cand iti vei strange puiul in brate,insa pana atunci curaj si forta sa treci peste toate (apropo da si tu un suc pentru sfat ,sa nu fie gratuit )

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Merg sa ma intind putin ,fiindca Aradul ma oboseste de fiecare data.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by dadadada

Fetelor m-am intors de la monitorizare.
Dupa prima luna de stimulare cu ovamit si duphaston in sfarsit am si eu activitate foliculaar
Endometru 11.6 mm (in z10) (dupa ce luna trecuta inainte de stimulare in z16 aveam 5.6 mm si un folicul de 20.2 mm.
doamne doamne poate ne ajuta si pe noi luna asta
Am facut azi un pregnyl pentru maturare si sper sa fie bine luna asta

Suna totul ffffff bine ,iar folinculul ala arata promitator

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Da si eu sunt tare incantata!!

Mergi la inceput