Aspirante optimiste >20 ani (298)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Mary, Sorvint felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi si la termeni si o sarcina cat mai usoara!
La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume!!!!

40 cu Diana

Kitzy , tu ce faci mamica ? Dienuca ta...nimik ? Dr ce zice ?

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

justme, , merci de intrebare. Suntem bine si eu si bebe, luni am fost la eco si bb avea 5.36 cm. Totul este in regula si ma rog la Dumnezeu sa fie bine si de acum inainte. Maine am programare la dr iosup si cred ca voi veni cu o culoare de carucior.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, Kitzy, Just, Ramo, Cristi va multumesc ca imi sunteti alaturi!Chiar sunt marcata de cele intamplate...Tocmai de aceea mi-am luat azi liber...Ma simteam la capatul puterilor...Cred ca multe dintre voi stiu despre ce vorbesc...
Dar eu trebuie sa ma ridic...Trebuie sa lupt mai mult...Cu rugaciune mai multa...
Si Oana ai dreptate...Sunt sigura acum ca e nevoie de ceva de sustinere...Eu cand am primit sustinerea medicamentoasa era deja prea tarziu...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudela

Oana, Kitzy, Just, Ramo, Cristi va multumesc ca imi sunteti alaturi!Chiar sunt marcata de cele intamplate...Tocmai de aceea mi-am luat azi liber...Ma simteam la capatul puterilor...Cred ca multe dintre voi stiu despre ce vorbesc...
Dar eu trebuie sa ma ridic...Trebuie sa lupt mai mult...Cu rugaciune mai multa...
Si Oana ai dreptate...Sunt sigura acum ca e nevoie de ceva de sustinere...Eu cand am primit sustinerea medicamentoasa era deja prea tarziu...

Oare cati medici incompetenti or mai fi in lumea asta......

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

claudela, e normal ca acuma sa nu te simti super si altele. dar o sa treaca si perioada asta si cu un doctor nou si sa speram mai bun, o sa o iei de la capat si va fi bine data viitoare.

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

quote:
Originally posted by mary_81

Buna dimineata
Ce fac fetele?
Cine ma trece pe lista gravidutelor?
ieri am primit vestea ca am un samburel in burtica de 4 sapt.

Mari 4+

Mary, FELICITARI!!! S-a intamplat minunea!!!! Sa fiti sanatosi!

http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, mi rau de la pizza aia nenorocita

si de cate ori nu am zis ca daca nu pot manca acolo nu mai iau la pachet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi_2003

claudela, e normal ca acuma sa nu te simti super si altele. dar o sa treaca si perioada asta si cu un doctor nou si sa speram mai bun, o sa o iei de la capat si va fi bine data viitoare.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ne intalnim toate dupa Sfintele Sarbatori de Pasti , mai increzatoare , mai optimiste , mai linistite sufleteste , si de ce nu , cu cate un test pozitiv !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fluturas iti multumesc si tie!
Maryb te pup draga mea!Si eu imi doream asa de mult sa ajung de data asta la Odisee...Dar uite ca viata ne ofere si alte surprize...mai putin dorite...
Eu nu vreau sa spun nimic de medicul care "s-a ocupat" de mine la Slatina...Cert este ca m-a dezamagit...Si imi pare ca medicina e ceva mai mult decat sa te imbogatesti pe spinarea celor care sunt in nevointe!Imi pare rau ca nu am ascultat din timp sfatul celor care imi spuneau sa nu ma mai duc la el...Ca un test pozitiv trebuie sa il responsabilizeze pe un doctor sa ia cea mai buna hotarare din punct de vedere medical...Nu sa fie superficial, sa ma amane mereu si sa o ia pe bajbaite in tratamentul recomandat...
M-a umplut cu Duphaston de mi-a dat ficatul peste cap...Si era prea tarziu, scurgerile incepusera...Nici nu stiu cum am ajuns luni la Bucuresti...De urgenta m-am dus...A fost cel mai lung drum din viata mea...
In fine, acum o voi lua de la capat cu OPTIMISM...El e cel care inca ma insoteste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Mary, poate ne povestesti cum s-a intamplat MINUNEA. Stiu ca tu aveai probleme si cu sotul. S-au rezolvat toate?

Claudela, imi pare sincer rau.
Imi pare fff bine ca schimbi medicul. Parerea mea ramane aceeasi. Tu trebuia sa iei ceva de sustinere. Ma bucur ca ai dat peste un medic bun si iti tin pumnii sa fie totul bine de acu inainte. Eu sunt alaturi de tine si iti trimit multi multi pupici...

Kitzy, Alexa, fetele 2 in 1....

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Oana stiu ca este greu de crezut dar a venit cand nu m-am asteptat.
Urma sa mearga sotul sa faca biopsie testiculara si sa ia ceva tratament dar din cauza serviciului am tot amanat, acuma am decis ca urma sa mearga dupa pasti si anul asta sa facem FIV, findca nimeni nu ne dadea nici o sansa pe cale naturala. Si totusi sa intamplat, si ca sa va dau si eu un sfat SA NU LUATI CHIAR ASA DE BUNA TOT CE VA SPUN DOCTORII, or avea ei dreptate dare exista cineva care face minuni. Eu inca sunt socata si nu imi vine sa cred, am facut un test care a fost negativ, si dupa ce am vazut ca nu mai vrea sa vina uratii am horatat ca totusi trebuie sa maduc la medic ca iar o sa am ceva intarziere (am mai avut probleme cu intarzierile si eram sigura ca si acum este aceiasi problema) mai ales ca am avut acel nenorocit de tes negativ.
Si la eco surpriza, nustiu daca va puteti da seama prin ce am trecut, m-i sa oprit respiratia si simpteam ca ma sufoc, tot il intrebam pe dr daca nu glumeste. Si iata asa incepe noua mea viata alaturi de puiul meu drag, sa speram ca va fi umbrita numai de bucurii ca tare mult a fost dorit.

Mari 4+

Mergi la inceput