IASI, mandra cetate! (73)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Fetele, sa aveti o saptamana frumoasa si linistita, ca afara nu prea sunt sanse sa iesim. Se anunta vreme urata toata saptamana.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adi69 spune:
Hristos a inviat!
Cum v-ati petrecut?Noi am fost la inviere la Manastirea Frumoasa,duminica la gratar,luni acasa cu musafiri,azi si maine sotul e la munci,insa de joi are liber si tare as vrea sa facem o iesire,sa dorminm o noapte undeva sau doar sa plecam dimineata si sa ajungem seara.
As merge sa vizitam Palatul de la Ruginoasa,sau Cetatea Sucevita..sau amandoua ..nu stiu.
Aveti cumva alte idei?Sau stiti o cazare pe langa Suceava,ptr o noapte, care sa nu ne goleasca buzunarele?
Saptamana placuta va dorim!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
Cum v-ati petrecut?
Noi...linistit...adica mosnegeste...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
buli spune:
Adevarat a inviat!
Adriana,
castelul de la Ruginoasa l-ati epuizat in max o ora, cetatea Sucevei e o alegere faina, as zice. tot la Suceava e manastirea Zamca - monument unesco dc nu ma insel.
cazare in suceava - poti incerca aici http://www.pensiunea.bicom.bucovina.descriere.ro/
sau la hotel zamca http://www.hotelzamca.ro/ - eu am stat aici, a fost misto
sau aici http://www.pensiuneapoianaizvoarelor.ro/index.html - e cam full, tb sunat si vazut dc au liber.
vacanta faina!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ralnied1 spune:
Adriana, nu sunt sigura, dar parca Cetatea Sucevei intrase in renovare si nu stiu daca mai este deschisa publicului. Intereseaza-te inainte.
Noi am fost ieri la Cheile Bicazului-Lacul Rosu. Si am ochit, din mers, cam pe unde sunt localizate o serie de manastiri pe la care n-am ajuns niciodata. Asa ca o urmatoare ruta posibila va fi: Tg Neamt-Agapia-Varatec-Manastirea Dumbravele-Manastirea Bistrita-Manastirea Pangarati si mai erau cateva. Se poate parcurge intr-o zi fara probleme. Mai sunt si pensiuni in zona aceea, la nevoie si cred ca gasesti locuri.
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
adi69 spune:
Multam frumos ptr idei si recomandari!
Ne sfatuim in seara asta si vedem ce iese..pacat ca vremea se anunta ploioasa si destul de rece(cel putin asa am auzit)
Cam slabuta participarea zilele astea..
S-a terminat cozonacul? Dar fripturile?
mephala30 spune:
quote:
Cam slabuta participarea zilele astea..
dureaza pana ne reintram in mana, .
si ca sa raspund: cozonacul e gata de ieri, friptura mai avem.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Darria spune:
quote:
Ne sfatuim in seara asta si vedem ce iese..pacat ca vremea se anunta ploioasa si destul de rece(cel putin asa am auzit)
eu vazusezm ca astazi este ultima zi cu ploi si de maine revenim la zile mai placute.
Drumetie placuta.
iulia-stefy spune:
Pe Yahoo arata altceva referitor la vreme. Vineri si sambata ploile vor fi cu descarcari electrice. Dar vor fi ploi in continuare. Ce bine ar fi sa se insele.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)