IASI, mandra cetate! (73)
Raspunsuri - Pagina 12
herra spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cristina,de la toamna o sa asiguram productia de batiste!
multumesc pt intelegere!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Uite cine are filmulelte pt. copiiRalu
E posibil sa te rog si eu in viitorl-am pierdut si pe asta la varzuiala calculatorului
ce mai ai pt. prichindei?
oricand, orice
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Ralu le vreau si eu.
dam si la tine, cum sa nu?
--------------------------------------------------------------------------------
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
raluca, da`mi`l si mie, pliiz

traficant ma fac...
si scot si un ban de concediu...
Uite, dom'le, cat succes pot sa am cu un biet film de acum o vesnicie... cautam o solutie si dam...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
Pai bine mey cumatra sa nu spui tu ca vrei Veronica?
asta a fost tare....

da' stii Miha... intai scotocesti tot satul si dupa aia te gandesti sa cauti si pe-aproape...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Helau! 
Nu da nimeni o cafea,o Inka,un ceai...? 
Raluca,te-am facut femeie de afaceri. ![]()
Cristina,voi v-ati inscris la gradi? Noi inca nu.Mai intai trag niste bocete si p-aia...![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
GabrielaG spune:
Eu dau cafeaua.....dar deja trebuia sa plec la scoala.
Pupici si o zi minunata,
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,te-am facut femeie de afaceri.
aha, iti dau cota-parte din profit!Miha, cu scuzele de rigoare, azi nu te pot ajuta. Aseara ne-am luat cu altele si am uitat. Adica am crezut ca a facut sotul, da' el credea ca am facut eu. Si uite-acum m-am trezit ca nu am facut niciunul din noi. Da' ma revansez diseara. Nu intra in panica.
Foto Ralu
mephala30 spune:
vin si eu cu ceaiul verde, cine doreste, sa serveasca.
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
herra spune:
Cristina,voi v-ati inscris la gradi? Noi inca nu.Mai intai trag niste bocete si p-aia...![]()
[/quote]
si eu la fel...
in perioada asta mi-a venit ideea ca, gradi fiind in fata blocului, trebuie sa atrag atentia celor de acolo sa fie cu ochii pe el, sa nu-i vina in capushor sa o stearga acasa!