Buna,am o fetita de 2 ani jumate si vreau sa o dau la aceasta gradi,am vizitat-o pare ok.dar nu am vorbit cu nici un parinte care sa aiba copilul aici daca stie cineva ceva despre ea m-ar ajuta merci mult!
e vorba de aceeasi gradi sau o alta care se numeste Butterfly poti sa-mi dai adresa exacta?
eu cu butterfly am avut o experienta total neplacuta: am cerut un afterschool de 3 ore - fata de cel de 6 ore care il au ei, fara masa de pranz - si mi-a dat un pret mai mare decat cel care aveau pentru afterschoolul de 6 ore!!!!! Am inteles ca gradinita este o afacere - dar totusi nu copiii ar trebui sa fie obiectul afacerii.. Intr-o asemenea institutie va prima intotdeauna cantitatea si nu calitatea...
Pretul de 600 Ron include transport 250 (din pricina orei diferite de restul copiilor), masa si activitatile de dupa amiaza 400 Ron. Probabil asteptati sa platiti pentru serviciul asta mai putin decat ati plati o menajera care sa-si arunce un ochi si catre copil din cand in cand, dar nu se poate.
Asta inseamna integrare in colectivitate si atentie de specialitate pentru copilul dvs....atat si nimic altceva.
Succes